Dodaj do ulubionych

Energia Nowego Roku Numerologicznego

31.08.18, 18:00
Wyciągnę 1 kartę Tarota na ogólną energię Nowego Roku Numerologicznego - jak ktoś chętny to zapraszam
Obserwuj wątek
    • kashaa_35 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 31.08.18, 19:42
      Cześć algaria,
      Poproszę karte na energię.. bardzo się przyda..
      Bardzoo..
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 20:44
        6 monet - przypływy i odpływy, karta brama, musisz zachować w swoim życiu harmonię, by ten rok był dobry. Poczucie, że więcej dałaś niż dostałaś ale finansowo będzie dobrze - fakt, że to co zarobisz możesz wydać, ale na wszystko powinno Ci starczyć.
      • kashaa_35 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 07:44
        Dziękujemy bardzo..
    • pinia1214 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 31.08.18, 20:41
      Poproszę. Dobra kartę wyciagnij😊
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 20:46
        Pinia - Koło Fortuny
        Rok zmienny - raz na górze raz na dole, sprawy które były złe teraz będą dobre, na odwrót też się może zdarzyć. Dużo spraw losowych, nieprzewidywalnych, niespodzianek - zagraj w lotto, bo Los może Ci sprzyjać - kup chociaż zdrapkę wink
        • pinia1214 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 06:18
          Dziękuję Ci bardzo.Rok przeznaczenia można powiedzieć.w przyszłym roku zdam raport.Algario dla Ciebie wyciągnąć?
          • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 11:47
            Ja nigdy nie odmawiam wink
            • pinia1214 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 14:57
              Dla Ciebie na ten Nowy Numerologiczny Rok wyciagnęłam wspaniała 6 Buław.smile) Bedziesz przepełniona pomyslami które wcielisz w zycie i które przyniosa Ci sukces. Przyjdą radosne wiadomości, pokonanasz wszelkie przeszkódy i poczujesz słodki smak zwycięstwa. Niech się tak stanie! buziaki
    • inguszetia_2006 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 31.08.18, 20:51
      Witam
      Poproszę. Tylko dobrze tasuj, bo nie mam głowy do złych wiadomości, jestem przed miesiączką i mnie wszystko w...rwia i doprowadza do łez;-P
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 20:50
        Inga - 10 monet
        To chyba dobra karta z dobrą energią wink rodzinna, korzenna i ze spadkiem... finanse super
        Przy tasowaniu wypadła mi 8 mieczy - czego Ty się boisz? Zmian? Nie bój się zrób krok do przodu - te kajdany są tylko pozorne. Karta brama - lubię tę kartę owszem mówi o spokoju ale na własne życzenie, owszem zmiany budzą lęk ale to lęk przed nieznanym i te łańcuchy są inne niż w karcie Diabła.. a zresztą co ja Ci będę mówić wink Jak się odważysz to i kasa spłynie
        • inguszetia_2006 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 09:37
          Witam
          Dziękuję, brzmi boskobig_grin Kocham mieć piniędzebig_grin A że ci 8 mieczy wypadła to nie dziwota, bo ja od tygodnia kombinuję, cuduję, jak to zrobić, żeby w 2019 mieć miesiąc urlopu. Obmyśliłam już wakacje 2019 i ta 8 mieczy idealnie pasuje, jestem w nastroju podróżniczym, na skrzyżowaniach dróg, przeszukują internety, obczajam hotele. Za wcześnie oczywiście, no i skąd ja wytrzasnę miesiąc urlopu? Dawać mi tu miesiąc wolnego! Kurdę, no! Tak mnie wzięło na podróżowanie, bo w dwójce będę, muszę z ludźmi i obok ludzi, muszę, bo się uduszę. A ty chcesz może kartę na nowy rok numerologiczny?
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 11:48
            Jak masz coś ciekawego to chętnie poproszę smile
            • inguszetia_2006 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 12:31
              Witam
              Nie mam nic ciekawego, ostatnie karty kupiłam dwa albo trzy lata temu i były to Karty twórcywink
              Pzdr.
              Ing
              • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 15:59
                To może wyciągniesz dla mojego pana na sprawy zawodowe w nowym roku numerologicznym - on wchodzi w rok 1 smile
                • inguszetia_2006 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 19:25
                  Witam
                  Dwójka denarów i karta Twórcy nr 33 pn. "Jaki wybór byłby zabawny?". "Praca nie jest pracą, kiedy jest czymś, co uwielbiasz robić. Czemu miałbyś robić cokolwiek, co nie sprawia, że się uśmiechasz?" - to tak w skrócie. Ma się pan (mąż?) brać za coś, co mu sprawia frajdę w roku nr 1. Odniesie sukces w dziedzinie, która jest hobby. Pomogą mu ludzie w 2 denarów, bo dwójki są kartami współdziałania. Jóźwiak twierdzi, że trzeba w 2 denarów mieć porządek w papierach, czyli zapiąć sprawy organizacyjne na ostatni guzik. Fajnie to wyszło moim zdaniemwink Jak chce zmieniać pracę i iść na swoje to rewelka.
                  Pzdr.
                  Ing
                  • boleslawa45 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 20:56
                    „Być może życie ma być pełne zabawy. Może ta Ziemia to w istocie Boski Plac Zabaw. Być może jesteś wolny, aby dokonywać teraz zabawnych wyborów, szczęśliwych wyborów, śmiesznych lub dziecinnych wyborów, radosnych wyborów. Czy możesz sobie pozwolić, żeby po prostu dobrze bawić się w życiu? Czy możesz sobie pozwolić, żeby skończyć z ciągłą pracą nad swoim życiem i dać sobie przyzwolenie na zabawę? Praca nie jest pracą, kiedy jest czymś, co uwielbiasz robić. Czemu miałbyś robić cokolwiek, co nie sprawia, że się uśmiechasz?"
                    • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 21:05
                      Bolesława bardzo optymistyczna ta interpretacja.. niech się pan mąż bawi pracą, niech momenty pracy przeplata zabawą i odpoczynkiem, a poza tym 2 monet to 2 źródła utrzymania. Niech się tak stanie
                      • boleslawa45 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 22:06
                        To nie interpretacja, tylko pełna wersja. Nie znam Pani męża, ale może przypilnować trzeba jakie towarzystwo kolegów. Nie śmiałam prosić o kartę, ale jakby można było korzystając z okazji to ślicznie proszę, jak nie to rozumiem i nie mam za złe.
                        • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 09:17
                          Pani Bolesławo
                          9 kielichów - fajna energia jeśli chodzi o wypoczynek i czas wolny, miło spędzony czas w gronie rodziny i przyjaciół. Dobra tez karta jeśli chodzi o osoby np. na emeryturze czy dłuższym urlopie. Ktoś kto jednak pracuje lub szuka pracy może mieć problemy z jej znalezieniem, chyba że to praca przy, której się odpoczywa i ją się lubię to będzie dobrze. 9 kielichów to tez karta egoizmu - a należy też przecież zadbać o siebie... i na końcu karta miłości wszelakiej.
                          To powinien być dobry rok
                          • boleslawa45 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 21:10
                            Dziękuję i przyjmuję z wdzięcznością taką piękną kartę. Wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku!
                  • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 21:03
                    Dziękuję - właśnie wlałaś miód na moje serce i serce pana męża smile
    • meda08 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 31.08.18, 21:01
      Zawsze chętna
      Poprosze😀
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 20:53
        Meda
        Król mieczy - "mały sąd" rok bardzo konkretny, zdyscyplinowany, praktyczny i urzędowy. Rok rozwijania intelektu - może nauka, może kursy, może szkolenia. Niby wieje nudą i dyscyplina ale przecież król mieczy to chłop.. i życzę Ci by tą dyscypliną to Cie smyrał, przede wszystkim w alkowie ... i tylko tam wink
        • meda08 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 22:01
          Dziekuje😀
    • niki.x Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 31.08.18, 21:24
      Poproszę smile
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 21:01
        Niki
        Papież - rok autorytetu i ustalania własnych norm, życie według własnych zasad nie oglądając się na innych i na ich zdanie. Życie dla siebie i pod siebie- taki trochę egoizm, ale egoizm wyzwolony i dozwolony. Przygotuj się na udzielanie audiencji, bo będą do Ciebie walić po rady i porady. Papież to też chłop ale on tak jakby jest jakiś taki święty? wink
    • leda-is-one Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 06:10
      Poproszę i ja smile
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 21:04
        Leda
        3 mieczy - tu masz kierowanie się rozumem nie sercem, będziesz bardziej na dystans, ale za to każdą sprawę przemyślisz przed dokonaniem wyboru i to jest bardzo ważne. Nie będziesz np kupować oczami, czy emocjami a właśnie rozumem i przemyśleniami. Chłodna analiza obejmie również sprawy sercowe, a dzięki temu możesz uniknąć nieprzyjemnych dla siebie sytuacji... aczkolwiek miłości Ci życzę z całego serca smile
        • leda-is-one Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 06:30
          Dziękuję sad
    • re.ne Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 07:01
      Bardzo proszę
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 21:08
        Re.ne
        7 monet. To co zasiejesz jeszcze w tym roku zbierzesz tego owoce w przyszłym (mówię o kalendarzowy a nie o numerologiczny) Karta spokoju finansowego - co prawda w późniejszym czasie , nie od razu ale jednak zasadnicza. Wiele spraw dotyczących Ciebie nie będzie zależne od Ciebie - Ty będziesz się tylko przyglądała, a ktoś inny będzie podejmował decyzje - niby nie jest to fajne, ale z drugiej strony nie będziesz siebie obwiniała. Energia fajna spokojna bo "praca" w tej karcie jest sezonowa - zrywami - także jak będzie coś się u Ciebie działo to nie będzie to ciągłe.
        • re.ne Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 06:20
          Dziękuję Algario
          Pozdrawiam
    • malamiss79 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 07:23
      Bardzo proszę, czuję, że to może być rok zmian
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 21:15
        Małamiss

Kapłanka - tu nie widzę zmian, raczej spokój, ale to karta rozwoju wewnętrznego, wzmocnienia intuicji. W sumie to wiesz co Kapłanka jest karta tajemnicy, tak jakby karty nie bardzo chciały powiedzieć o szczegółach. Przygotuj się na niespodzianki a w podejmowaniu decyzji właśnie kieruj się intuicją, albo przynajmniej jej posłuchaj.
        Pamiętam jak kiedyś nam tu na forum Kapłanka pokazała szpiegowanie, kontrolę - niby to przyjaciółka i opiekunka, ale taka nie do końca szczera. Może powinnaś uważać na takie kobiety w swoim otoczeniu (zwłaszcza w pracy) co to niby przychylne, ale jednak wredne.
        Energia spokoju i oczekiwania, patrzenia z boku na rozwój wydarzeń, ale nie branie w nich czynnego udziału. No taki rok bym nawet powiedziała mistyczny
        • malamiss79 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 21:57
          Zatem będę kierować się intuicją, dziękuję Algario
          • babowa Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 22:00
            Algariaaaaa i mi daj
            miiii !!
            poprosze grzecznie smile
            • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 11:52
              Babowa

9 buław - takie oczekiwanie na kontynuację, niby spokój ale to będzie czas na przygotowania by wreszcie coś zakończyć, to tez będzie czas n a leczenie ran, na lizanie ran, momentami odpuszczenie, wycofanie się, ale tylko po to by się wzmocnić i ruszyć ze zdwojoną siłą zaatakować i zagryźć smile
              • babowa Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 18:33
                ze az zagryzc?
                jesuu
                drapiezny rok sie szykujewink

chce odpoczac i miecwdoopie:0
    • baba_potwor Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 01.09.18, 22:30
      Gdybym mogła nieśmiało poprosić...
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 11:56
        baba
        3 monet - jedna z moich ulubionych kart w talii, choć to blotka ale jaka smile Współpraca, rozmowy, spotkania, zdobycie zaszczytu, praca, poważanie i finanse całkiem dobre, ja bym powiedziała że świetne. Może dostaniesz propozycję współpracy lub do spółki czy coś nie odmawiaj od razu, przemyśl (zresztą wiesz co robić) ta propozycja może okazać się bardzo dobra.
        W tej karcie jest praca i zarobek, także ja wiem że fajnie być rentierem, ale ... z nudów by się umarło wink Fajny rok dla Ciebie pod względem zawodowym i finansowym.

A czy mogłabyś mi wyciągnąć jakieś Królestwo - uwielbiam te karty - proszę smile
        • baba_potwor Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 20:22
          Wyciągnęłam Ci Królową Światła. Zwiastuje sukces we wszystkich przedsięwzięciach i zaspokojenie wszystkich potrzeb. Znajdujesz się na właściwej drodze prowadzącej do najwyższego dobra. Tylko nie przywiązuj się zanadto do celu i nie myśl o nim bez przerwy, bo jeżeli jest Ci przeznaczony, to Cię nie minie. Spodziewaj się nagród za wytrwałość i zdobytą wiedzę. Dziękuję za 3 monet - fajna, stabilna karta. A finanse się przydadzą, oj, przydadzą big_grin. Jeszcze raz dzięki.
          • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 21:21
            Bardzo Ci dziękuję, też bardzo miłe przesłanie, niech się wiedzie, choć ja w 7 to łzy lać będę w trakcie nauki - tylko czego?
    • nagietek123 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 09:16
      Jestem bardzo chętna, szczególnie, że to będzie 1 (chyba). Pozdrawiam.
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 11:59
        nagietek
        7 buław - znowu się naszarpiesz stając sama przeciw wszystkim. rok walki i udowadniania sobie i innym, że masz racje i że robisz to co uważasz za słuszne dla siebie. Walka wygrana i rok wygrany, ale bardzo męczący - uważaj na zdrowie i psychiczne i fizyczne, bo może Ci siąść przez to szarpanie. Na szczęście satysfakcja na koniec, że wygrałaś przyćmi wszelkie dolegliwości.
        • nagietek123 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 15:08
          Bardzo dziękuję, hmmm może jeszcze popracuję tu, gdzie jestem? Frau na myśl, że ma się ze mną rozstać ma łzy w oczach smile
    • caro-caro Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 15:31
      Czy jeszcze się załapię? Wyciągnięsz dla mnie kartę?
      😊
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 16:05
        Caro
        Zawieszony - na wszystko będziesz patrzeć z każdej strony, za nim podejmiesz decyzje rozważysz każde za i przeciw. Fajne to, tylko żeby nie trwało za długo, bo szansa może przepaść. To jest karta odsunięcia, wycofania i spokoju, ale też zadowolenia. Na mojej karcie Zawieszony dynda i się uśmiecha. powiem Ci że ta karta pokazała mi pieniądze i to dość dobre, ale bardzo wyczekiwane.
        • caro-caro Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 21:33
          No to tak, jakbyś zobaczyła obecną sytuację 😊 Nie pochwaliłam się, jakoś w takim pędzie byłam, teraz już oddycham - zakończyłam projekt (kiedyś o tym pisałam i karty Wam wyszły na sukces po dość wyczerpującej pracy) zamknęłam wszystko z dobrym wynikiem iiiii tak tak dostałam awans z podwyżką 😆 (no dobra, leżeć nie będę, w końcu to nie szóstka w totka) Teraz faktycznie mogę sobie podyndać. Jestem zadowolona, zmęczona i marzę o spokojnej pracy, bez większych zawirowań i emocji. Ogromnie się cieszę, że tak zinterpretowałaś swoją kartę, bo to nastroiło mnie radośnie na przyszły rok.
          Bardzo bardzo Ci dziękuję 😀
          • mieszkaanka Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 02.09.18, 23:10
            Dobry wieczor, jesli jeszcze moge, tez poprosze.
            • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 09:27
              mieszkanka
              8 mieczy - karta wyciszenia ale i blokad, brak odwagi w tym aby ruszyć, działać i zmienić to co jest teraz, a co jest niewygodne. Taki trochę czas w zawieszeniu, w zatrzymaniu, w wycofaniu.
              • mieszkaanka Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 08.09.18, 18:43
                Dziekuje, na to wyglada, ze tak wlasnie jest i w najblizszym czasie bedzie. Dobre choc to wyciszenie smile
    • bronxi Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 07:12
      Jeśli jeszcze można to ja również poproszę smile
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 09:30
        bronxi
        3 kielichów - dobry rozrywkowy czas. Czas spędzony w dobrym towarzystwie, czas na marzenia, czas na odpoczynek. Ale uważaj bo 3 kielichów mówi o zawiłościach uczuciowych - wplatanie się w trójkąt, także nigdy do końca nie ufaj nowo poznanym mężczyznom, bo możesz się uczuciowo wplątać w jakieś dziwne układy.
        W sumie to dobry rok Cię czeka.
        • bronxi Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 11:08
          Bardzo dziękuję smile
    • pannanikt_1 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 12:38
      Jeżeli jeszcze mogę to też chętnie poproszę o kartę.
      Pozdrawiam
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 16:15
        panna
        Mag - manipulacja i wpływ na ludzi i ich decyzje. Coś niewątpliwie nowego rozpocznie się w Twoim życiu, w Twoich rękach będzie los innych. Możesz awansować w ogóle jest to dość pozytywna karta jeśli chodzi o wszelkie działanie, jedynie jej negatywna strona to ta manipulacja dzięki której będziesz w stanie osiągnąć wiele.
        • pannanikt_1 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 03.09.18, 18:51
          Bardzo dziękuję smile
    • joanna9969 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 04.09.18, 13:12
      Ja rowniez poprosze jesli jeszcze mozna
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 05.09.18, 08:48
        Joanna
        Papież - rok w którym będziesz działać według swoich zasad, norm i obyczajów. Możesz stać sie autorytetem dla kogoś i będziesz wspierała i pomagała, a także udzielała rad. Finansowo ta karta mówi, że pieniądze będziesz mieć z pracy własnych rąk - czyli nie będzie spadków i wygranych, ani dodatkowych bonusów finansowych "znikąd". Tu jest praca i uczciwa zapłata. Szaleństwo miłości również może się zdarzyć, ale poza swoje zasady nie wyjdziesz - miłość raczej platoniczna, choć może być odwzajemniona, ale bez wyznań i fizyczności.
        Rok dobry.
        • joanna9969 Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 05.09.18, 12:35
          Dziekuje !!
    • re_ch Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 14.09.18, 01:41
      Witam, czy jeszcze można prosić o kartę na ogólną energię 2019?
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 18.09.18, 19:51
        re_ch
        10 mieczy - no to nie jest miła karta z serdeczna energią. Coś się niespotykanego stanie i nie będzie to radosna niespodzianka. nagle możesz poczuć się jakby ktoś wbił Ci nóż w plecy. Pocieszające jest to, że będą to ostatnie łzy, ostatni ból, ostatni cios. Masz szanse szybko się otrząsnąć, stanąć na nogi i zacząć wiele spraw od początku. Także rok może z początku przykry powinien się szczęśliwie zakończyć
        • re_ch Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 21.09.18, 23:33
          Dziękuję Algario. Czeka mnie operacja, więc może to te miecze.
          • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 22.09.18, 12:10
            Fakt że miecze bolą i pewnie po tej operacji będzie bolało ale one mówią że to ostatni ból i ostatnie łzy więc powinnaś szybko dojść do siebie i z pewnością będziesz się lepiej czuła niż przed operacją - czego Ci życzę.. zdrówka i szybkiego powrotu do siebie.
            • re_ch Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 22.09.18, 22:52
              Dziękuję i Tobie wszystkiego dobrego życzę na ten Nowy Rok 😊
    • zaklepany Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 17.09.18, 20:04
      Algario, również poprosiłabym o wyciągnięcie karty- bardzo dziękuję smile
      • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 18.09.18, 19:55
        zaklepany

Chyba gdybyś wiedziała jaką kartę wyciągnę to byś o nią nie prosiła
        Wieża - coś się niewątpliwie skończy, coś runie, upadnie, gwałtownie tąpnie. Ale to dobrze, bonie ma co na siłę podpierać walącej się rudery, czas zakończyć to co nieuniknione im szybciej to nastąpi tym szybciej się podniesiesz.
        Wieża to też dom, mieszkanie, lokal i jeśli o takim czymś myślisz to w tym roku to zrealizujesz - tak samo kupisz, czy wyremontujesz, a może chcesz sprzedać? To też Ci się uda.

Zatem nie walcz na siłę o coś co nie jest tego warte, taj się temu obalić, podnieś się i buduj nowe
        • zaklepany Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 18.09.18, 20:15
          dziękuję Ci smile mi się skojarzyla z tym by w końcu zakończyć męczącą toksyczna pracę,moze się sama zakończy... a tez wlasnie mysle o przeprowadzce.. tyle czasu już planuje, więc może się uda . w każdym razie mam pozytywne dość myśli z tą kartą wyjątkowo, mimo ze normalnie rzadko komu przypada do gustu big_grin
          • algaria Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 22.09.18, 12:08
            No wiesz to co runie czasem boli - ni lubię Wieży jeśli wychodzi na sprawy osobiste czyli odczucia. Czasem właśnie jest tak, że nie ma co na siłę o coś walczyć bo tylko przedłuża się ból i agonię. Myślę, że u Ciebie im szybciej odejdziesz z tej niedobrej dla Ciebie pracy to szybciej mini ból - szybciej się skończy. A przeprowadzka - super niech się ziści
    • liu.jo Re: Energia Nowego Roku Numerologicznego 29.11.18, 17:42
      Jeśli to jeszcze aktualne to poprosiłabym kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka