niki.x 21.09.19, 11:59 Jak macie ochotę na "przesłanie noworoczne", to się wpisujcie. Zapraszam Do wyboru: Madame Enormand, świetliste Anioły i Runy. Przy wpisie proszę o podanie talii. ps. wątek zamykam 28.09. o godz. 24.00 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Rok Numerologiczny - zapisy 21.09.19, 21:16 Będę w 8 roku więc zbiorę co posiałam - poproszę o przesłanie na ten czas Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 21.09.19, 22:58 Fajnie masz, bo obie liczby się uzupełniają. Uważaj tylko, żeby nie wpaść w pracoholizm i nie zaniedbuj "duszy i ciała" - bo potem burze masz na bank Jaką chcesz talię ? Odpowiedz Link
algaria Re: Rok Numerologiczny - zapisy 23.09.19, 20:54 Może Madame Duszy nie zaniedbam a ciało? Ciało to rzecz doczesna Odpowiedz Link
niki.x Algaria 27.09.19, 17:14 Doczesne nie doczesne ale im dłużej dobrze nam służy, tym lepiej dla nas Madame Lenormand - Jeździec. Energia i aktywność która pchnie wszystko do przodu. Wszystkie ważne sprawy nabiorą tempa. To co Cię hamowało - zniknie, dokończysz to czego nie mogłaś dokończyć. To też rok wiadomości, niespodzianek i niespodziewanych wizyt. Nieoczekiwani goście lub nieoczekiwane spotkanie ze starym znajomym, którego nie widziałaś od lat. Madame Endora- Brama. Uważaj na ograniczenia które są w Tobie, bo tylko one powstrzymują Cię przed osiągnięciem celu Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 29.09.19, 19:32 Dziękuję, dziękuję Wiem ograniczam się sama.. a to spotkanie / odezwanie się z dawno nie widzianym znajomym przewidziała mi ostatnio moja czytelniczka jasnowidzka. Ciekawe kto się pojawi w moim życiu ponownie Odpowiedz Link
meda08 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 21.09.19, 22:23 Bardzo prosze o przeslanie na moj drugi rok. Talia obojetna. Dziękuję. Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 17:28 Runa Kenaz - Runa pracy i nauki. Wszystkie zobowiązania będą łatwe, proste i przyjemne. Czeka Cię sukces i szybka realizacja planów. Rozwój uzdolnień i talentów. Madame Endora - Pająk. Nie bądź drobiazgowa. Odpowiedz Link
meda08 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 28.09.19, 00:34 Ale trafione!!! Wlasnie w tym roku będzie mnie czekac dużo nauki i pracy!!. Bardzo dziekuję Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 22.09.19, 05:09 Niki poprosze Lenormand. Bede w 9.uff. 🤔 Odpowiedz Link
niki.x Pinia 27.09.19, 17:33 Madame Lenormand - Serce. Szczęście i miłość. W tym roku będziesz kochać i będziesz kochana. Miłość mądra i odwzajemniona. Miłość w rodzinie, miłość przyjacielska, wrażliwość na potrzeby innych. Madame Endora - Wilk. Uważaj, żeby nie zaufać osobie która nie zasługuje na Twoje zaufanie. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 27.09.19, 18:01 ❤a to ciekawe bo poki co pustynia.napewno powiem co i jak.nie-dziekuje Niki poslancu Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Rok Numerologiczny - zapisy 22.09.19, 06:54 To ja poproszę przesłanie Runy proszę, mnie rok pod siódemką upłynie Odpowiedz Link
niki.x Leda 27.09.19, 17:47 Hagal- Nie trzymaj się tego co już masz i posiadasz. Dostrzeż moc która w Tobie tkwi. Nadchodzą zmiany i odrodzenie. Nowe pomysły, nowi ludzie, nowe marzenia. Teraz zobaczysz wszystko to co złe w Twoim życiu i pozbędziesz się tego raz na zawsze. Madame Endora - Duch. Niewidoczne siły czuwają nad Tobą. Zwróć na nie uwagę. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 30.09.19, 07:28 Bardzo Ci dziękuję, tym bardziej ze w moje życie wkradł się misz masz, niczego nie mogę być pewna, dziękuję, będę ostrożnie myśleć co mogę, a co nie mogę zostawić. Czy te siły czuwające nade mną to pozytywne czy może czyhające jakieś zło,? tą myśl mi zdarzenia ostatnich dni podsunęły. Bardzo Ci dziękuję. Odpowiedz Link
niki.x Re: Leda 30.09.19, 11:36 Zobacz kartę. Jest bardzo pozytywna. Czaszka to człowiek. Ten anioł na zdjęciu trzyma i nie puszcza, uśmiechając się przyjaźnie. To dobre duchy Odpowiedz Link
pannanikt_1 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 22.09.19, 10:52 Poproszę o przesłanie z talii Madame Enormand. Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link
niki.x pannanikt 27.09.19, 17:54 Madame Lenormand - Dom. Ten rok zdominują sprawy materialne. Wszystko co się wiąże ze stabilizacją i bezpieczeństwem. W pracy, miłości, przyjaźni odważnie będziesz bronić swojego terytorium i wyznaczać granice. Madame Endora - Wywern. Nie ujawniaj swoich sekretów. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 22.09.19, 13:14 Witam Nikix, poproszę o Madame Enormand, dawno nie było tej talii na forum, stęskniłam się Pzdr. Ing Odpowiedz Link
niki.x Inga 27.09.19, 18:03 Madame Lenormand -Ptaki. Ten rok zdominują rozmowy, plotki, pogaduchy, pogawędki. Telefon, skyp, czat, kawki z psiapisiółkami. To będzie źródło Twoich lęków, niepokojów i informacji. Madame Endora - Chimera. Uważaj, żeby wyobraźnia nie przesłoniła Ci trzeźwości myślenia. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Rok Numerologiczny - zapisy 22.09.19, 21:41 To ja też bardzo Cię proszę o przesłanie. I tak sobie myślę, że z lenormandów ☺️ Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 23.09.19, 13:24 Poproszę o przesłanie Enormand, dziekuje Odpowiedz Link
niki.x kashaa 27.09.19, 18:25 Madame Lenormand - Statek. Nowe okazje i nowe możliwości przyniosą Ci podróże, wyjazdy , wycieczki. Nowi ludzie, nowe środowisko zmienią Twoje dotychczasowe poglądy i poszerzą Twoje horyzonty. Madame Endora - Wiatr zmian. Zmień swoje otoczenie. Odpowiedz Link
niki.x Caro 27.09.19, 18:11 Madame Lenormand - Klucz. Nowe plany i możliwości. W tym roku możesz załatwić każdą sprawę i rozwiązać każdy problem. Pojawią się nowe perspektywy. Może zdecydujesz się albo będziesz musiała pójść na studia, szklenia, kursy. Madame Endora - Kielich. Uważaj żeby nie przegapić kogoś dzięki komu zaczniesz żyć pełnią życia. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro 27.09.19, 19:55 Ale dobre wiadomości 😄 miód na serce. Będę uważna, postaram się niczego nie pominąć (raczej nikogo 😋) Niki, ogromnie Ci dziękuję Odpowiedz Link
joanna9969 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 23.09.19, 15:38 Ja również poproszę , niech będzie Madame Enormand , bardzo dziekuje ! Odpowiedz Link
joanna9969 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 24.09.19, 02:54 Chciapabym jeszcze dodac ze jako jedynka zaczynam rok 5 Odpowiedz Link
niki.x joanna 27.09.19, 18:32 Madame Lenormand - Koniczyna. Ciesz się chwilą póki trwa i wykorzystuj każdą okazję, bo szczęście w koniczynie nie trwa długo. Ten rok da Ci możliwość i podsunie rozwiązania wyjścia z najtrudniejszych sytuacji ale musisz działać. Tu i teraz. Nie zmarnuj okazji, bo drugiej szansy nie dostaniesz. Madame Endora - Minstrel. Nie ukrywaj swoich intencji. Odpowiedz Link
lola1104 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 23.09.19, 19:09 poproszę o przesłanie z enormand, dziękuję Odpowiedz Link
niki.x lola 27.09.19, 19:31 Madame Lenormand - Drzewo. Rok pomoże Ci znaleźć miejsce, w którym zapuścisz korzenie pracę, dom, mieszkanie. Jeśli szukasz stałości i stabilizacji teraz masz szanse to znaleźć albo dostać. Bo drzewo to czasem spadek. Madame Endora - ręka losu. Przeznaczenie da o sobie znać. Odpowiedz Link
qp Re: Rok Numerologiczny - zapisy 23.09.19, 23:29 Proszę o przesłanie z talii anielskiej. Dziękuję! Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 19:39 Serafin Kamael - wykorzystasz siłę woli która jest w Tobie. Poprzez swoją siłę woli możesz oddziaływać na czas i przestrzeń. Teraz będziesz używać jej świadomie. Staniesz się twórcą swojego życia. Bo jak nie Ty, to kto? Wyznaczysz innym granice i nie pozwolisz by decydowali o Tobie bez Ciebie. Madame Endora- Powietrze. Postaraj się połączyć rozum i ducha. Odpowiedz Link
qp Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 23:54 "Wiedz, że kiedy pomagasz sam sobie, pomaga ci sam Bóg" - jestem bardzo wdzięczna za to przesłanie i to z bonusem! Życzę bardzo udanego, tego nowego Roku Numerologicznego! 🍀 Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Rok Numerologiczny - zapisy 24.09.19, 01:27 To i ja poproszę. Może talię Lenormand, jeszcze nigdy się z nią nie zetknęłam. Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 19:48 Madame Lenormand - Gwiazdy. Działaj a czeka Cię sukces i powodzenie. W tym roku mogą spełnić się Twoje sny i marzenia ale nie patrz w gwiazdy i nie bujaj w obłokach zejdź na chwilę na ziemię i stań na niej mocno. Madame Endora - Czarny Kot. Wykorzystaj czas szczęścia bo szybko mija. Odpowiedz Link
re.ne Re: Rok Numerologiczny - zapisy 24.09.19, 06:10 Bardzo proszę o przesłanie Świetliste Anioły Dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 20:38 Elohimy Orion & Angelika - żyjesz tu i teraz. Wczoraj już minęło a do jutra daleko. Rok w którym najważniejsza będzie chwila obecna. Nie myśl o przeszłości i nie myśl o przyszłości. Niczego nie żałuj i niczego nie odkładaj na potem. Kieruj się bardziej sercem niż rozumem. Madame Endora - Przypadek. Uważaj, żeby nowe perspektywy nie przesłoniły Ci teraźniejszości. Odpowiedz Link
bronxi Re: Rok Numerologiczny - zapisy 24.09.19, 07:52 To ja poproszę również i wybieram Madame Enormand Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 20:44 Madame Lenormand - Ogród. Rok zdominują spotkania zawodowe i towarzyskie. Ludzie, dużo ludzi i nowe kontakty,miłości, przyjaźnie. Madame Endora - Arlekin. Pamiętaj że czasami prawdziwe uczucia i intencje kryją się pod maską. Odpowiedz Link
bronxi Re: Rok Numerologiczny - zapisy 30.09.19, 07:56 Dziękuję bardzo Ooo tak nowe przyjaźnie, a zwłaszcza miłość poszukiwana.. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
chizuru Re: Rok Numerologiczny - zapisy 25.09.19, 22:30 Poproszę o przesłanie na 1 rok numerologiczny z tali Lenormand Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 20:52 Madame Lenormand - Drogi. Rok ważnych decyzji od których zależy Twoja przyszłość. Tylko od Ciebie zależy którą drogę wybierzesz. Nie decyduj pochopnie. Zastanów się. Przemyśl dokładnie każde za i przeciw. To w którą stronę pójdziesz w przyszłości albo zaprowadzi Cię do celu albo okaże się ślepą uliczką. Madame Endora - Przeszkoda. Nie pozwól by przypadek decydował za Ciebie. Odpowiedz Link
chizuru Re: Rok Numerologiczny - zapisy 06.10.19, 14:58 Dziękuję ślicznie. Karty idealnie wpasowują się w rok, w którym jestem. Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 13:33 sprostowanie: Madame Lenormand miało być Błąd pewnie dlatego, że dawno nie używałam jednej z moich ulubionych talii Mamdame Endora. I gdzieś mi tam po głowie chodziła. Przesłanie z Madame Endora dorzucam gratis Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 27.09.19, 22:57 Witam Nikix, dziękuję za przesłania. Zabawna sprawa, bo przeczytałam Madame Endora, myślałam, że piszę Madame Endora i dopiero przed chwilą zajarzyłam, że coś nie bangla Chimerą mnie trochę uziemiłaś, ale to dobrze, bo ostatnimi czasy zaczęło mi lekko odbijać;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Rok Numerologiczny - zapisy 07.10.19, 08:12 A dla córki marnotrawnej, czyli dla Nagietka mogłabyś po terminie? Odpowiedz Link
niki.x Re: Rok Numerologiczny - zapisy 12.10.19, 12:58 Dla Ciebie wszystko Też trochę po terminie bo nie mogłam wcześniej.I samowola, bo nie wybrałaś talii Madame Lenormand - Dom. Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Rok w którym sprawy domowe i rodzinne będą na pierwszym miejscu. Zrobisz jakiś większy remont, coś przemalujesz, przebudujesz, częściej będziesz odwiedzać dzieci i wnuki albo one Ciebie. Madame Endora - Uwodzenie. Nie zaniedbuj swoich pasji i pozwól sobie na jakiś flircik od czasu do czasu Odpowiedz Link