Dodaj do ulubionych

A może na Andrzeja?

29.11.19, 18:14
Jak ktoś chętny to jak co roku talie erotyczne odkurzę i powróżę z przymrużeniem oka jaki to seks będzie, jaki kawaler przybędzie, a może i serce strapione - zapłonie tongue_out
Obserwuj wątek
    • pinia1214 Re: A może na Andrzeja? 29.11.19, 19:58
      Algario poprosze.💏😊
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 19:51
        Pinia - Tarot Magii Seksualnej - przesłanie od Andrzeja 3 mieczy czyli dostrojenie - magia soli i ognia. No Andrzej mówi tak: dobrze się zastanów i znajdź powody zanim zbierzesz się na odwagę i będziesz chciała zakończyć swój związek. Może też spróbować dostroić się z partnerem i wzajemnie zagrać na waszych instrumentach wink
        • pinia1214 Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 11:12
          Dziekuje❤🌷
    • pannanikt_1 Re: A może na Andrzeja? 29.11.19, 20:02
      Też poproszę🙂
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 19:59
        Pasnnanikt - Tarot Magii Seksualnej - przesłanie od Andrzeja - paź monet czyli pobudzenie. Magia kieliszka wina. Andrzej mówi tak - Do przestępstwa w afekcie i podniecenia prowadzi ta sama droga choćby wina dlatego we wszystkim należy zachować umiar.
        Powiem w skrócie w związku z obrazkiem:pij pij łatwiejsza będziesz, pij pij nie będziesz mógł wink
        A ja radzę: szalej by na starość mieć co wspominać big_grin
        • pannanikt_1 Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 11:52
          Dziękuję🙂
    • niki.x Re: A może na Andrzeja? 29.11.19, 20:23
      To już ? Ale ten czas leci.
      Poproszę o kartę.
      I lecę podtrzymać tradycję wink
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 20:07
        Niki - Tarot Magii Seksualnej - przesłanie od Andrzeja - Cesarzowa - Zaproszenie. Magiczny alfabet
        Przesłanie od Andrzeja: warunkiem magii jest myśl; raz wdrożony pomysł generuje rzeczywistość.

Jesteś w stanie zrealizować wszystkie swoje marzenia erotyczne tylko musisz je wizualizować. Nie bać się odrzucenia - zapraszać, inicjować wink
        • niki.x Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 20:42
          Czyli jak to mówi moja kumpela - kicha tongue_out
          • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 21:33
            Niee Cesarzowa jest najważniejszą kobietą życia każdego mężczyzny. Jest marzeniem wielu, bo zna miłosny alfabet wink. Ty to pewnie jak ja, jak się facet porządnie za Ciebie nie zabierze, to w kącie stoisz i tylko marzysz. A babowa mi ostatnio powiedziała: kobieto jest XXI wiek dlaczego masz sama nie zagadać, to nie średniowiecze by się przejmować co ludzie powiedzą.
            Także kichy może nie być jak po 1 się dasz, a po 2 czasem sama sięgniesz po ten owoc - owszem może Ci sie i trafić kwaśny ale jak nie spróbujesz to nie posmakujesz tongue_out
            • niki.x Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 11:34
              Nie mam problemów z zagadywaniem i gadaniem o pracy i pogodzie wink
              Ale Cesarzowa to silna kobieta i to się czuje. Jedni ją podziwiają, inni się jej boją. Tylko Cesarz odważy się do niej zbliżyć. A takich Cesarzy dzisiaj już nie ma tongue_out albo ja ich nie spotykam wink
              • algaria Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 12:30
                A co ma powiedzieć kobietka, która wychodzi w Cesarzu? To dopiero ból samotności tongue_out
                • niki.x Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 12:58
                  Jak wychodzi na kobietę, to zawsze mi pokazuje despotki i psychopatki.
                  Kobiety bez uczuć i zahamowań.
                  • algaria Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 21:10
                    O mamuniu! big_grin
                    • niki.x Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 22:22
                      No niestety. Jak pytam o osobę albo sygnifikatorem kobiety jest Cesarz to zawsze się sprawdza.
                      Ale są też dobre strony Cesarza u kobiety. Żona Macrona ma Cesarza w doniczce w wieku średnim (przyjmuje się że to mniej więcej 45-65 lat). Zobacz jak jej się fajnie ten Cesarz zrealizował. Prawie dosłownie . Pocieszam się, że mam Cesarza na tej samej pozycji co ona. Może się uaktywni wink
                      • algaria Re: A może na Andrzeja? 04.12.19, 17:44
                        Z Macronami to śliska sprawa, on mi trąci kryptogejem, a ona pedofilką skoro uwiodła 15- latka i za nim latała po szkołach wink Ale niewątpliwy sukces w średnim wieku osiągnęła. Czekaj.. średni wiek w doniczce to miesiąc czy rok - bo jak miesiąc to mam siłę/sprawiedliwość (11) a na starość mam Księżyc (rok) czyli podobno pijaczką będę - choć mi alko nie wolno wink raczej obstawiam ten Księżyc jako demencję, swój świat, Alzheimer niż problemy z alkoholem. Nie wiem co gorsze - pijesz by zapomnieć czy chodzisz trzeźwa ale nic nie pamiętasz wink
                        • niki.x Re: A może na Andrzeja? 04.12.19, 19:26
                          średni to miesiąc. Nie wiem czy Macron jest krypto czy nie ale na zdjęciach wydają się być razem szczęśliwi a niektórych rzeczy udawać się nie da. Porównaj zdjęcia Macronów i Dudów. U Dudów widać, że to ustawki. Najlepsze, że Dudowa podobnie jak Macronowa też ma Cesarza w wieku średnim wink

Ty masz w średnim Moc / Sprawiedliwość z miesiąca. Księżyc będziesz miała w okolicach 70. Może demencja a może jednak nalewki. Podobno w tym wieku pije się dla zdrowia ; )
                          • algaria Re: A może na Andrzeja? 07.12.19, 20:49
                            Oj było takie zdjęcie Marcona- spotkał się z chyba młodymi sportowcami - ciemnoskórzy umięśnienie do pasa rozebrani i on między nimi z takimi świecącymi z podniecenia oczkami i miką rozanieloną że normalnie widać było jak ci mężczyźni na niego działają. wink
                            Nie chcę pić dla zdrowia tongue_out
    • bronxi Re: A może na Andrzeja? 29.11.19, 22:07
      Bardzo proszę o ja ☺️
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 20:12
        Bronxi - Tarot Magii Seksualnej - przesłanie od Andrzeja - 10 buław - penetracja/stosunek - Magia ropuchy
        Przesłanie od Andrzeja - Spotyka się moc kobiety z mocą mężczyzny By wspólnie osiągnąć sukces potrzeba spełnienia obojga partnerów.
        Dodam tylko, że na karcie para kocha się na łonie natury, a wiem, że Ty też bardzo lubisz to łono więc kto wie co Ci się w górach przytrafi i kto wink
        • bronxi Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 22:20
          Uśmiechnęłam się po przeczytaniu tego co dodałaś, bo w sumie mam nowego kolegę, którego właśnie poznałam przez wspólna pasję - góry 😁 I póki co chyba się polubiliśmy, a czy coś więcej z tego będzie nikt narazie nie wie, ale patrząc na wróżbę może różnie się zdarzyć 😁 Dziękuję Algario
    • inguszetia_2006 Re: A może na Andrzeja? 29.11.19, 22:12
      Witam
      Poproszę, tyle, że nie czekam na kawalera, ale na premię uznaniową. Jakoś sobie te amory przetłumaczę z języka miłości na język mamonybig_grin
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 20:29
        Inga - jak sobie życzysz Tarot magii Seksualnej - Przesłanie od Andrzeja Umiarkowanie - niezadowolenie - Filtr miłości
        Andrzej każe Ci się rozgrzać jakąś nalewką najlepiej ziołową a wówczas wszelkie smutki i niezadowolenia znikną. Do tego nakazuje cierpliwość, bo oczekiwanie wzmaga pożądanie a potem większą radość.

Powiem tak zawsze umiarkowanie pokazało mi dwa źródła zarobków / dwóch facetów w łóżku.. może ciut z opóźnieniem ale premie dostaniesz - tych dwóch facetów do ogrzania łoża też wink
        • inguszetia_2006 Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 12:36
          Witam
          Dziękuję. Zamelduję, co i jak. W Umiarkowaniu kokosów nie widzę, choć bardzo bym chciała zobaczyćwink
          Pzdr.
          Ing
          • inguszetia_2006 Re: A może na Andrzeja? 12.12.19, 21:05
            Witam
            Coś już mogę powiedzieć. Ptaszki ćwierkają, że nie będzie premii. Umiarkowanie to raczej porada dla mnie, żebym nie chodziła wkurwiona, bo to "tylko" pieniądze;-P
            Pzdr.
            Ing
            • algaria Re: A może na Andrzeja? 13.12.19, 15:30
              I trochę poczekała - premia będzie ale po nowym roku smile
    • caro-caro Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 06:44
      Popatrz, proszę, co mi tam Andrzej szykuje na ten rok 😋
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 20:51
        Caro - tarot magii seksualnej i przesłanie od Andrzeja paź buław - oddawać się - Magia gałązek oliwnych
        Przesłanie: Musisz spojrzeć poza pozory, aby zobaczyć istotę uczuć.

Ja uważam, że nie ma co się czaić trzeba działać - nie wnikaj za mocno i nie analizuj tylko ciesz się z ustosunkowanych dni i nocy tongue_out
        • caro-caro Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 20:59
          Wiesz, to celne, żeby nie analizować, życie i współżycie będzie dużo łatwiejsze 😋 Patrząc na przesłanie, to jest tak obrzydliwie poważne, a takie dziś nie wskazane
          Dziękuję 🤗
    • leda-is-one Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 06:53
      Jak z przymrużeniem oka , to ja proszę <3
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 20:59
        Leda - tarot magii seksualnej przesłanie od Andrzeja - Kapłanka - oczekiwanie - Magia księgi

Przesłanie: wszystko jest już zapisany w księdze losu, aby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia potrzeba cierpliwości i przemiany - zwłaszcza tej w Tobie.

Ledo pobrykasz Ty sobie jeszcze, ale za chwilę wink
        • leda-is-one Re: A może na Andrzeja? 02.12.19, 06:50
          Już się nie mogę doczekać na to brykanie tongue_out !
          Dziękuję!
    • kashaa_35 Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 09:07
      To ja poproszę, może jakaś niespodzianka się szykuje w łóżku..😃
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 21:05
        Kashaa - tarot magii seksualnej - przesłanie od Andrzeja - 2 mieczy - przyjemność - Magia czarnego kurczaka
        Przesłanie: empatia i zrozumienie rodzą się z obiecywania właściwych rzeczy, a następnie dotrzymywania własnych obietnic.
        Nie ma nic gorszego gdy obiecanka okaże się "cacanką", chcąc sobie sprawić przyjemność egzekwuj dane Tobie obietnice wink
        • kashaa_35 Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 14:11
          Dziękuję Algaria, będę pilnowac ..😃
    • joanna9969 Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 14:47
      Ja poprosze rowniez
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 21:12
        joanna - tarot magii seksualnej - przesłanie od Andrzeja - Wieża - zdrada - Magia lalki

Przesłanie: Niebezpieczna sytuacja, zdrada, oszustwo lub bliski rozpad. Chroń się przed tym zagrożeniem, korzystając ze wszystkich własnych zasobów.

Można nie ulec pokusie, można bronić się własnymi "zasobami", czyli silna wolą i ucieczką - tylko ile można się tak bronić.. a czasem po co? wink
    • nagietek123 Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 16:27
      Poproszę również smile
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 21:18
        Nagietku - tarot magii seksualnej - przesłanie od Andrzeja - król kielichów- satysfakcja - Magia przyprawionej herbaty
        Przesłanie: przejrzysty i harmonijny związek musi być podsycany niespodziankami, podziwem i ciągłymi żartami.

Nie może być nudy w związku, bo wówczas miłość umiera. smile
        • nagietek123 Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 21:58
          Dziękuję, buziaczki posyłam smile
    • meda08 Re: A może na Andrzeja? 30.11.19, 22:55
      Poproszę Andrzeja😀
      • algaria Re: A może na Andrzeja? 01.12.19, 12:53
        Meda - tarot magii seksualnej - przesłanie od Andrzeja - 6 kielichów - pamięć - Magia pergaminu

Przesłanie: portret przypomina nam o tych, którzy byli tylko odległym wspomnieniem. On może ożywić byłe pragnienie i zniszczyć blokady z przeszłości.

A ja dodam, że jeśli pochowasz przeszłość, to otworzysz się na przyszłość. Dopóki będziesz żyć tym co było, to to co ma być się nie stanie - sam siebie blokujesz. Zburz ten mur z przeszłości, zrób mu papa i szykuj się na nową miłosną przygodę.
        • meda08 Re: A może na Andrzeja? 02.12.19, 08:41
          😘dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka