algaria 28.12.19, 11:55 Zapraszam chętnych na przesłanie od Mistrza, który zasugeruje pod jaką energią będzie 2020 rok. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 13:05 Witam Poproszę. A powiedz, jak się zrealizowały karty mężowi twojemu, bo z tego, co pamiętam, wyciągałam Karty twórcy i miał mieć dobry rok na zarabianie na swoim. Udało mu się coś rozkręcić? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 16:00 Inga Na swoim tak zupełnie to nie, bo nie ma swojego biznesu, ale bardzo dobrze mu poszły wszelkie sprawy handlowe - tu sprzedał tam kupił i znów sprzedał, także on przy kasie był cały rok i tak lekko mu to szło przyznam szczerze. Patrz Pani a ja zupełnie zapomniałam że dla niego coś wyciągnęłaś - a może pamiętasz co dla mnie? Też chętnie zweryfikuje Mistrz dla Ciebie Serapis Bey Ruszaj To czas, abyś ruszył - albo wyjdź z toksycznej sytuacji albo idź w stronę tego, czego pragniesz. Ta karta sygnalizuje, że to właściwy czas na wykonanie swojego ruchu. Warunki są idealne, a Wszechświat jest przygotowany, aby wspierać twój ruch. Dodatkowe znaczenie karty: Odejdź z pracy Wyjdź z toksycznego związku Przenieś się na nowe miejsce Rozpocznij nowy projekt bez opóźnień Weź wakacje Żadnych wymówek - po prostu zrób to No tak trochę ten mistrz chyba za ostro wyjdź, rzuć, odejdź Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 10:42 Witam Dziękuję. Bardzo dynamiczna karta, a mi się nie chce ruszać, dopiero co się ruszyłam i pracę zmieniłam.. Najchętniej wzięłabym opcję - ruszaj na wakacje, ahoj przygodo! Matko, nie pamiętam, co tobie wyciągnęłam na nowy rok, chyba nic. Jak to się stało? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 20:16 Też nie wiem jak to się stało Odpowiedz Link
niki.x Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 13:37 Poproszę o jakiegoś Mistrza Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 16:07 Niki A pamiętasz jak mi na Andrzeja wyciągnęłaś 4 buław co to tam dwóch kawalerów stało przed białym domkiem? Myślisz że to może być dwóch Ukraińców co to mi z remontem bibliotecznym niespodziewanie weszli, drzwi sobie sami wybili, na bieluśko ściany zrobili w "starej świetlicy" co ją już oficjalnie dostałam i co najważniejsze bez krępacji emerytki pognali, które ich potwornie zluźniły (a takie się wydawały miłe staruszki) - myślisz że to oni? Bo to niby miało być na miłość ale sama wiesz, że nie zawsze karty pokazują to co chcemy tzn nie na to pytanie odpowiadają - z tej karty to oni? Czy mam jeszcze poczekać na właściwych? Dodam, że poza pracą nic absolutnie mnie z nimi nie połączyło, nawet serce nie drgnęło no chyba że z zachwytu nad ich dziełem To oni czy nie oni Mistrz dla Ciebie Saint - Germain Działaj Swoją Magią Masz moc, aby rozwiązać sytuację, o którą pytasz. Ta karta oznacza twoje nie wykorzystane zdolności magiczne, których w przeszłości używałeś z powodzeniem. Wyjmij te zdolności z ukrycia i wykorzystaj je w działaniu. Twoje czyste i skoncentrowane zamiary, pozytywne oczekiwania, modlitwy, postanowienia i podejmowane działania tworzą uzdrowienie i spełnienie się pragnień. Dodatkowe znaczenie karty: Jasno zdecyduj, co zaakceptujesz, a czego nie w tej sytuacji, ponieważ to przyniesie szybkie rezultaty Miej silną wiarę w pozytywny wynik Zgłębiaj alchemię i zasady manifestacji No proszę, czary mary - więcej, mocniej, głębiej Odpowiedz Link
niki.x Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 18:16 Dzięki za Mistrza jak na razie to od września jakaś magia działa na mnie ale może jakimś cudem odzyskam kontrolę nad tym co się dzieje i zacznę używać mojej magii. Nie wiem czy to oni. Chyba za wcześnie. Na tej karcie, ci dwoje, to rzeczywiście drzwi musieliby wybić żeby do pałacu wejść. Ale żeby Andrzej się do emerytek ograniczył i remontu . Nie pasuje mi to. Chociaż, to że Tobie serce nie drgnęło to nie znaczy że np. któryś z nich jakiejś mięty do Ciebie nie poczuł. I wrócą za jakiś czas tym razem pod pretekstem jakiegoś remontu Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 19:21 Nie tam, jak miłość - to miała być miłość dla mnie, a nie ja miłością dla wschodnich panów, aczkolwiek zawsze mój podziw budziła ich praca i nie omieszkałam ich z tego tytułu komplementować. I powinni wrócić w lutym już na remont samej biblioteki. Pewnie to nie oni, ale do obrazka pasują idealnie. Odpowiedz Link
niki.x Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 14:48 To poczekaj na rozwój wydarzeń Wrócą w lutym, remont trochę potrwa. Zobaczymy czy to oni czy nie oni. Jak nie oni to jakaś następna 2 się pojawi. Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 16:35 Przestań, to nie oni jeśli chodzi o miłość - ale do tej karty 4 buław pasują idealnie Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 16:20 meda Mistrz dla Ciebie Epona Kryształy Otrzymałeś tę kartę jako znak, że osiągniesz korzyści poprzez pracę z kryształami. Epona, królowa wróżka, zna wartość połączenia się z duchem natury. Możesz znaleźć lub kupić kryształy w sklepach ezoterycznych, na wystawach kamieni. Potrzymaj w ręce każdy kryształ i sprawdź, czy czujesz, że jest dobry dla Ciebie. Noś kryształ przez cały dzień dla uzdrowienia, ochrony i wzmocnienia intuicji. Możesz go również włożyć do wody podczas kąpieli lub położyć na stoliku albo pod łóżkiem w sypialni, aby na jak najgłębszym poziomie połączyć się z tym nadzwyczajnym kamieniem. Dodatkowe znaczenie karty: Z odpowiedzią na Twoje pytanie jest związane Dziecko Kryształ. Twój życiowy cel jest związany z pracą z kryształami. Jesteś złączony ze sferą żywiołów taką, jak wróżki i kryształy. Ponieważ Epona jest patronką koni, może to wskazywać na przesłanie dotyczące konia lub koni. Nie krzyw się na przesłanie tak jak ja się skrzywiłam - wyciągnęłam je sobie na urodziny - pomyślałam, " po kiego grzyba mi kryształy, jeszcze tego nie robiłam" i co? I nie minęły 2 tygodnie jak wewnętrznie poczułam pragnienie by lepiej poznać kryształy, poszłam na targi, pogadałam popatrzyłam, nawet wahadło sobie kupiłam - kwarc z rutylem a drugie z kryształu górskiego. Czytam, uczę się i czekam na dostawę zamówionych minerałów. Odpowiedz Link
meda08 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 00:42 Hm, hm bardzo ciekawe Dziękuje Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 17:04 Mnie, mnie! proszę o dobre przesłanie Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 19:09 Leda Mistrz dla Ciebie Krishna Znajdź Błogosławieństwo w Obecnej Sytuacji Każda sytuacja daje możliwości rozwoju i nauki. Gdy przeklinamy daną sytuację, blokujemy jej przepływ energii i sprawy jątrzą się i gorzej rozwijają. Z drugiej strony, gdy dostrzeżesz błogosławieństwo w swojej obecnej sytuacji, popłynie do Ciebie wspierająca i uzdrawiająca energia. Ta karta przyszła do Ciebie, ponieważ jest jakieś nierozpoznane błogosławieństwo w Twojej obecnej sytuacji. To może być na przykład coś, czego się nauczyłeś lub co osiągnąłeś. Rozpoznaj błogosławieństwo, aby przyspieszyć uzdrowienie i zamanifestowanie się tego, co stara się do Ciebie przyjść. Dodatkowe znaczenie karty: Zamiast się martwić, módl się i stosuj pozytywne afirmacje. Pamiętaj, że wszystko jest zgodne z doskonałym planem niebios. Ta sytuacja sama się rozwiąże w doskonały sposób. Zdrowiejesz poprzez moc wdzięczności. Wszystko jest po coś i dobrego złe początki itp itd - będzie dobrze jak to wszystko się skończy Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 05:41 Dziękuję pięknie Algario, bardzo znamienne to przesłanie, muszę więc istniejącą sytuację zaakceptować.Całusy. Odpowiedz Link
joanna9969 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 18:18 Ja poprosze i dziekuje z gory Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 19:11 Joanna Mistrz dla Ciebie, który sam mi wyskoczył Kuthumi Bądź Skoncentrowany Wyciągnęłam tę kartę jako przypomnienie, aby być skoncentrowanym na swoich zamiarach, pragnieniach i priorytetach. Nie pozwól sobie na rozproszenie przez chwilowe sytuacje, wydarzenia czy żądania innych ludzi. Trzymaj się pozytywnego nastawienia dotyczącego twoich marzeń i wyobrażaj sobie, że one już się spełniły w rzeczywistości. Poświęcaj regularnie czas na swoje plany i priorytety. Powiedz "nie" rozproszeniu, a ujrzysz rezultaty. Dodatkowe znaczenie karty: Bądź asertywny, gdy chodzi o twój czas Dotrzymaj danych sobie obietnic Angażuj się w swoje priorytety Każdego dnia poświęcaj czas planom, które są drogie twojemu sercu Odstaw toksyczne produkty ze swojej diety, aby twój umysł był jasny i skoncentrowany Po prostu skup się na tym co robisz i czego pragniesz a osiągniesz wszystko Odpowiedz Link
joanna9969 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 20:21 Dziekuje i zycze szczesliwego nowego roku ! Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 19:13 To ja także poproszę o Mistrza na 2020 Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 11:28 Kashaa Mistrz dla Ciebie Serapis Bey Ruszaj To czas, abyś ruszył - albo wyjdź z toksycznej sytuacji albo idź w stronę tego, czego pragniesz. Ta karta sygnalizuje, że to właściwy czas na wykonanie swojego ruchu. Warunki są idealne, a Wszechświat jest przygotowany, aby wspierać twój ruch. Dodatkowe znaczenie karty: Odejdź z pracy Wyjdź z toksycznego związku Przenieś się na nowe miejsce Rozpocznij nowy projekt bez opóźnień Weź wakacje Żadnych wymówek - po prostu zrób to Do dzieła, zawalcz o swoje życie Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 11:45 Dziekuje..!! Właśnie, dokładnie to ostatnio siedzi mi w głowie,miałam na myśli swoją prace, jakbyś czytała mi w myślach.. 💐 Odpowiedz Link
pannanikt_1 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 18:43 Ja poproszę, przyda mi się wskazówka na Nowy Rok🙂 Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 19:13 Pannanikt Mistrz dla Ciebie Aengus Bliźniaczy Płomień Ta karta wskazuje na związek bliźniaczych płomieni, który jest najgłębszą formą romantycznej miłości. Aby stworzyć taki związek musisz podążać za swoim wewnętrznym przewodnictwem, przerobić lekcje rozwoju osobistego i być cierpliwym ufając, że wszystko nadchodzi we właściwym czasie. Gdy bliźniacze płomienie się odnajdą, wszystko w ich życiu osiąga nową jakość miłości i światła. Dodatkowe znaczenie karty: Osoba, o którą pytasz jest twoją bratnią duszą lub bliźniaczym płomieniem Wkrótce będziesz ze swoim bliźniaczym płomieniem Miej otwarte serce, pozytywne nastawienie i podążaj za swoim przewodnictwem, aby spełniły się twoje modlitwy dotyczące miłości Myślę że spotkasz swoją wielką miłość, oby nie była to miłość karmiczna Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 19:11 Algario poprosze😀 Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 19:16 Pinia Mistrz dla Ciebie Maitreya Moc Radości Aby osiągnąć upragniony rezultat podążaj ścieżką radości. Realizacja twojego życiowego celu jest wspierana przez radość i pasję, które odczuwasz, gdy myślisz lub działasz dążąc do swojego celu. Radość, którą odczuwasz w relacjach podtrzymuje ich ogień, fascynację i rozwój. Radość pochodząca z twojego hobby daje ci dodatkową energię. Ze wszystkich emocji to właśnie radość ma najwyższą wibrację energetyczną. Radość ma moc usunięcia wszystkich przeszkód i przyciąga zaspokojenie twoich potrzeb. Radość przypomina nam, że wcale nie potrzebujemy cierpienia. Możemy spełnić nasze życiowe zadania, pomagać sobie i innym oraz uzdrawiać poprzez moc radości. Dodatkowe znaczenie karty: Aby doprowadzić do spełnienia swoich pragnień, bądź pozytywnie nastawiony i przepełniony ufnością Znajdź w tej sytuacji to, co jest w niej zabawne Śmiej się Znajdź hobby, które przyniesie ci przyjemność Aby znaleźć swój życiowy cel, kieruj się tym, co sprawia ci radość Optymizm, radość i śmiech, który wytrąca broń nawet największym wrogom Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 28.12.19, 21:09 Poproszę również. Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 11:31 Nagietek Mistrz dla Ciebie Król Salomon Priorytety Poświęć czas swoim najważniejszym priorytetom, nawet jeśli to oznacza wcześniejsze wstawanie z łóżka lub późniejsze kładzenie się spać. To wspaniały czas, aby pracować nad projektami, które są bliskie twojemu sercu. Nawet, jeśli nie wiesz jak się zabrać do tego zagadnienia lub czujesz lęk czy dasz radę osiągnąć swoje marzenia - i tak to zrób. Będziesz się czuć dumny z czasu i energii, jakie zainwestowałeś w swoje prawdziwe priorytety, ponieważ twoje wewnętrzne ja będzie się czuło kochane i pielęgnowane. Gdy zainwestujesz w swoje priorytety, zainwestujesz w siebie. Dodatkowe znaczenie karty: Przestań odkładać wszystko na ostatnią chwilę i przezwyciężaj perfekcjonizm Podziel swoje wielkie zadania na małe kroczki i rób jeden krok na raz Zmodernizuj swój rozkład zajęć, abyś mógł regularnie poświęcać czas na swoje priorytety Bądź asertywny w mówieniu "nie" każdemu, kto odciąga cię od twojej ścieżki Z tego przesłania wynika, że to Ty jesteś najważniejsza i zawsze zwłaszcza w 2020 roku powinnaś walczyć o swoje, o siebie i dla siebie Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 18:14 Bardzo dziękuję, to faktycznie o mnie... Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 11:37 re.ne Mistrz dla Ciebie Pallas Atena Zdystansuj się od dramatu Za bardzo wczułeś się w ten dramat i zostałeś wciągnięty w przewrotny świat ludzkiego ego. Choć to nic więcej, jak tylko jakaś historia, te wydarzenia Cię przerażają. Ta karta przychodzi do Ciebie jako pomoc w znalezieniu swojego wyjścia z tej historii przez zdystansowanie się do dramatu. Nie daj się wciągnąć pomiędzy intrygi, zwroty, zawirowania ani atmosferę tego dramatu. Zamiast tego patrz na to jak na film, o którym wiesz, że będzie miał szczęśliwe (lub co najmniej rozwiązane) zakończenie. Oczywiście będziesz współczuć wszystkim zaangażowanym. Ale - nie pozwól tej sytuacji w żaden sposób wpływać na Ciebie osłabiająco. Gdy skupisz się na tym, co pozytywne, wniesiesz pozytywne rozwiązanie. Dodatkowe znaczenie karty: Przestań usiłować czynić wszystkich szczęśliwymi. Pozwól innym dokonywać ich własnych wyborów w życiu. Nie oddalaj się od swoich celów życiowych przez skupianie się na sprawach innych ludzi. Unikaj plotkowania lub osądzania innych. Nie wtrącaj się w sprawy innych a tym bardziej mieszaj w konflikty, które Ciebie bezpośrednio nie dotyczą - zdystansuj się bo - jak mawia moja mama (powiem brzydko) "K..wa, k..wie łba nie urwie", a Ty wyjdziesz z tego najbardziej pokaleczona - olej. Nie jesteś też "pomidorówką" by Cię wszyscy lubili, nie dogodzisz każdemu, nie przypodobasz się każdemu dlatego stój z boku i się przyglądaj - prędzej zyskasz nie stając po niczyjej stronie niż wchodząc do któregoś obozu. To ich problem jak się kłócą, czy plotkują - Ty odpychaj wszystko "od siebie" - zobaczysz jaką to ulgę Ci przyniesie - mniej nerwów, mniej stresu i lepszy sen Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 14:13 Dla siebie wyciągnęłam takiego Mistrza Apollo Skoncentruj się na Swoich Atutach Ta karta przypomina ci, abyś skupił się na swoich atutach, a nie na słabościach. Twoje silne strony to może być serce pełne miłości, czyste intencje, dobre nawiązywanie kontaktu z ludźmi, hobby czy coś, w czym się wyróżniasz. Nawet, jeśli twoje talenty wymagają jeszcze doszlifowania, to są twoje atuty i zalety. Im bardziej zauważasz i doceniasz swoje mocne strony, tym stajesz się silniejszy. A gdy będziesz się koncentrował na słabościach - one wzrosną. Ta karta przyszła do ciebie jako przypomnienie, że jest bardzo ważne, aby patrzeć na siebie z miłosierdziem i miłością. Gdy tylko zauważysz, że myślisz lub czujesz coś złego na swój temat, natychmiast skup się na swoich mocnych stronach. Dodatkowe znaczenie karty: Stosuj codziennie pozytywne afirmacje, aby podnieść swoją energię i ufność Mów o sobie używając pozytywnych określeń Zacznij program ćwiczeń, który podbuduje i wzmocni mięśnie To jest przesłanie miłości lub uzdrawiania dotyczące brata lub kogoś, kogo traktujesz jak brata. Czyli to co już od dawna mi powtarzają Odpowiedz Link
batolina Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 29.12.19, 23:35 Poproszę o przesłanie Mistrza Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 30.12.19, 16:16 Batolina Mistrz dla Ciebie Izys Równowaga pomiędzy Życiem Zawodowym i Prywatnym Wyciągnęłam tę kartę jako przypomnienie, aby zachować równowagę w swoim życiu. Możesz to zrobić o wiele łatwiej niż ci się wydaje. Już wiesz, która część twojego życia jest zapętlona, być może odczuwasz symptomy wypalenia spowodowane tą nierównowagą. Możesz szybko zmienić swoją energię w pozytywny sposób, poświęcając codziennie czas swoim priorytetom. Nawet 30 minut dziennie spędzonych w rozsądny sposób podniesie twój nastrój, morale i motywację. Dodatkowe znaczenie karty: Zabawa jest tym, czego teraz najbardziej potrzebujesz Sprawdź czy twoje potrzeby są dostrzegane Przekaż pracę innym Powiedz "nie" nierealnym wymaganiom wobec twojego czasu Bądź uczciwy wobec siebie i utrzymuj zdrowe granice w życiu zawodowym i prywatnym Poświęć więcej czasu na to, co przynosi ci radość Odpowiedz Link
caro-caro Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 30.12.19, 22:33 Też bardzo proszę o przesłanie Mistrza dla mnie. Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 13:35 Caro Mistrz dla Ciebie Avalokitesvara Zobacz Punkt Widzenia Innej Osoby Odczuwasz silne emocje w związku z tą sytuacją i może czujesz się zdenerwowany, niezrozumiany czy wykorzystany. Ta karta przyszła do ciebie, jako sposób uzyskania pokoju poprzez wzięcie pod uwagę punktu widzenia innych osób. Nie musisz się z tym zgadzać, ale po prostu zrozum ich motywy i miej współczucie dla ich uczuć. Ten proces może pozytywnie zmienić energię tego sporu, tak jak przecięcie liny podczas zawodów jej przeciągania. Gdy zobaczysz punkt widzenia innych, otworzysz drzwi kreatywnemu rozwiązaniu. Dodatkowe znaczenie karty: Zobacz siebie oczami osoby, którą pragniesz poznać lub spotkać Odrzuć defensywność w swoich relacjach Spójrz głębiej i zobacz boskość w każdym człowieku Wybacz dawne zranienia i zacznij na nowo Za nim zrobisz radykalny krok w konflikcie, wczuj się w skórę oponenta, może to wszystko nie wygląda tak jak to Ty widzisz. Ale jeśli mimo wszystko widzisz swoją krzywdę - walcz o siebie i się nie poddawaj. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 20:36 Trudna dla mnie ta karta i jej interpretacja w stosunku do mnie. W zasadzie te trzy przesłania noworoczne (Twoje, Baby i Niki) dają mi dużo do myślenia. Zastanawiam się jak one odnoszą się do mojego życia, do moich decyzji, przyszłych działań i ich konsekwencji. Czuję, że muszę poważnie podejść do sprawy, aby się nie pomylić, nie popełnić niepotrzebnego błędu. Tutaj pierwszą osobą, o której pomyślałam jest moja córa. Spór pokoleń się rozpoczął, moje wieczne pretensje o lekceważenie obowiązków i brak zaangażowania w życie szkolne i domowe też. Właśnie tu potrzebuję cierpliwości, zachowania spokoju czy wreszcie zastanowienia się nad uczuciami córki... Wiem, że czeka nas pracowity rok, wiele może się wydarzyć i mieć decydujący wpływ na przyszłość. Aby wyszło dobrze musimy włożyć dużo pracy. Tak, ostatnio ciągle się martwię, ale czy matki tak nie mają? Nikt nie mówił, że będzie łatwo... Algario, bardzo dziękuję za przesłanie. Wszystkim życzę dobrego roku! Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 21:00 Konflikt pokoleń to ja mam od lat - stoję po środku między moją matką, a córką. Matka traktuje mnie jak bym nadal miała najwyżej 12 lat i nic nie umiała, a córka momentami jak wroga. Przeżyjesz i dasz radę - ja daje to i Ty też dasz. Naucz się głośno wyrażać swoje obawy, lęki, odczucia. Umiem już powiedzieć matce że zbliżam się do pewnego (bardzo dorosłego ) wieku i ma mnie nie strofować przy ludziach, od córki też wymagam szacunku i wykonywania określonych prac, ale mówię konkretnie czego od niej chce, bo przy dwójce dzieci (bardzo dorosłych) i mężu jak powiem "rozładujcie pralkę czy zmywarkę, proszę zamieść podłogę itp" to jak bym echo od ścian odbijała. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 21:39 Dokładnie, echo od dzieci, a moja mama hmmm ciągle mnie wychowuje. Ciągłe zmagania. Czasami wydaje mi się, że jestem jak ten Syzyw, pcham i pcham. Już, już zaraz za chwilę będzie łatwiej, a tu oczywiście sruuuu i od początku. Człowiek jak ten kóń. Teraz właśnie mam ten moment, czuję że już nie mam sił. Pewnie, że samo się nie zrobi, ktoś musi - kto jak nie ja? Dam radę, bo muszę. Będzie lepiej, wiem i wytrwam. Dziękuję, że jesteście Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 22:43 Nawet nie wiesz, jak nie jesteś sama w swoich odczuciach Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 13:37 Babo Mistrz dla ciebie Pan Płodność Ta karta oznacza, że jest to niezwykle płodny czas w twoim życiu. To idealny czas na pomyślenie o dziecku, czy też o jakimś nowym projekcie. Teraz wszystkie drzwi są dla ciebie otwarte. Twój umysł jest płodny i masz wiele wspaniałych, nowych pomysłów, a obfitość płynie do ciebie szerokim strumieniem. Gdy wszystko jest w swojej fazie początkowej, bądź cierpliwy czekając na proces wzrastania. Dbaj o siebie i swoje projekty, aby pozostać silnym i twórczo płodnym. Dodatkowe znaczenie karty: Masz jakby dotyk Midasa - wszystko czego dotkniesz zamienia się w złoto Są dobre wiadomości dotyczące ciąży lub adopcji Odrzuć smutki i poczucie winy i po prostu ciesz się sobą To dobry czas na rozpoczęcie nowych zadań Idzie dobry czas, nowe pomysły, które przyniosą zyski - super Ci się szykuje rok 2020 (P.S. należy Ci się) Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 20:40 Dziękuję, kochana . Takie słowa po poprzednim roku to balsam dla duszy. Wszystkiego dobrego w 2020 . Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 13:42 Chizuru Mistrz dla Ciebie "Tysiąc żurawi" Siddhartha Gautama Budda Medytowanie Ta karta jest wezwaniem, abyś regularnie medytował. Twoja ścieżka rozwoju, ciało i dusza proszą o czas wyciszenia dla refleksji, myśli i wglądu. Nawet krótka chwila czasu poświęcona na codzienną medytację przyniesie wspaniałe rezultaty. Nie potrzebujesz żadnego formalnego treningu medytowania. To po prostu polega na siedzeniu w spokoju, z zamkniętymi oczami, oddychaniu i słuchaniu. Dodatkowe znaczenie karty: Bądź wyciszony i słuchaj Potrzebujesz nieco czasu na osobności Bądź uczciwy wobec siebie Dołącz do grupy medytacyjnej Posłuchaj muzyki relaksacyjnej 2020 rok to dla Ciebie czas rozwoju duchowego, wyciszenia, spokoju, medytacji - pomyśl właśnie o takim sposobie walki ze stresem i nerwami, a nic bardziej nie wkurza wrogów niż spokój i uśmiech Odpowiedz Link
bronxi Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 31.12.19, 22:58 Bardzo proszę i dla mnie Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 13:45 Bronxi Mistrz dla Ciebie Izys Równowaga pomiędzy Życiem Zawodowym i Prywatnym Wyciągnęłam tę kartę jako przypomnienie, aby zachować równowagę w swoim życiu. Możesz to zrobić o wiele łatwiej niż ci się wydaje. Już wiesz, która część twojego życia jest zapętlona, być może odczuwasz symptomy wypalenia spowodowane tą nierównowagą. Możesz szybko zmienić swoją energię w pozytywny sposób, poświęcając codziennie czas swoim priorytetom. Nawet 30 minut dziennie spędzonych w rozsądny sposób podniesie twój nastrój, morale i motywację. Dodatkowe znaczenie karty: Zabawa jest tym, czego teraz najbardziej potrzebujesz Sprawdź czy twoje potrzeby są dostrzegane Przekaż pracę innym Powiedz "nie" nierealnym wymaganiom wobec twojego czasu Bądź uczciwy wobec siebie i utrzymuj zdrowe granice w życiu zawodowym i prywatnym Poświęć więcej czasu na to, co przynosi ci radość Ty wiesz jak i gdzie odpoczywać i nie rezygnuj z tego w 2020 roku, ale też nie leń się - musisz mieć czas na pracę - tylko zachowaj we wszystkim umiar i z drugiej strony nie daj się zdominować pracy - ot takie "koło" czeka Cię w 2020 roku. Tylko wszystkim i każdemu po równo wówczas będzie to bardzo dobry rok dla Ciebie. Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 10:03 Poproszę mistrza,jak można jeszcze. Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 13:47 Dzasta Mistrz dla Ciebie Maitreya Moc Radości Aby osiągnąć upragniony rezultat podążaj ścieżką radości. Realizacja twojego życiowego celu jest wspierana przez radość i pasję, które odczuwasz, gdy myślisz lub działasz dążąc do swojego celu. Radość, którą odczuwasz w relacjach podtrzymuje ich ogień, fascynację i rozwój. Radość pochodząca z twojego hobby daje ci dodatkową energię. Ze wszystkich emocji to właśnie radość ma najwyższą wibrację energetyczną. Radość ma moc usunięcia wszystkich przeszkód i przyciąga zaspokojenie twoich potrzeb. Radość przypomina nam, że wcale nie potrzebujemy cierpienia. Możemy spełnić nasze życiowe zadania, pomagać sobie i innym oraz uzdrawiać poprzez moc radości. Dodatkowe znaczenie karty: Aby doprowadzić do spełnienia swoich pragnień, bądź pozytywnie nastawiony i przepełniony ufnością Znajdź w tej sytuacji to, co jest w niej zabawne Śmiej się Znajdź hobby, które przyniesie ci przyjemność Aby znaleźć swój życiowy cel, kieruj się tym, co sprawia ci radość Fajny pogodny rok z mnóstwem radości - rozwijaj się, działaj, śmiej, bo śmiech to zdrowie Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 02.01.20, 05:48 😊 dziękuję serdecznie za przesłanie 😘😘😘 Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 21:05 ferrero Mistrz dla Ciebie Avalokitesvara Zobacz Punkt Widzenia Innej Osoby Odczuwasz silne emocje w związku z tą sytuacją i może czujesz się zdenerwowany, niezrozumiany czy wykorzystany. Ta karta przyszła do ciebie, jako sposób uzyskania pokoju poprzez wzięcie pod uwagę punktu widzenia innych osób. Nie musisz się z tym zgadzać, ale po prostu zrozum ich motywy i miej współczucie dla ich uczuć. Ten proces może pozytywnie zmienić energię tego sporu, tak jak przecięcie liny podczas zawodów jej przeciągania. Gdy zobaczysz punkt widzenia innych, otworzysz drzwi kreatywnemu rozwiązaniu. Dodatkowe znaczenie karty: Zobacz siebie oczami osoby, którą pragniesz poznać lub spotkać Odrzuć defensywność w swoich relacjach Spójrz głębiej i zobacz boskość w każdym człowieku Wybacz dawne zranienia i zacznij na nowo Nie oceniaj nikogo jeśli nie wiesz jak naprawdę wygląda jego życie, co go skłoniło do takiego zachowania i dlaczego jest taki, a nie inny. Czasem wczucie się w inną osobę pozwoli sprawiedliwie podejść do danej sprawy. Odpowiedz Link
czeresniaczka89 Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 17:15 Ja poproszę i dziękuję z góry mam na imię Ewa Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 21:23 Ewo Dla Ciebie Mistrz El Morya Oczyść i Ochraniaj Swoją Energię Będąc osobą wrażliwą, przejąłeś toksyczną energię od innych osób. Ta karta prosi, abyś to zatrzymał i wezwał na pomoc El Morya i Archanioła Michała dla oczyszczenia siebie. Oni mogą również oczyścić i podnieść energię innych ludzi, twojego domu czy biura. Po oczyszczeniu siebie, poproś ich o ochronę przed kolejnymi intruzami. Ten proces nazywany "ekranowaniem" powinien być przeprowadzany jeden lub dwa razy dziennie. Możesz również nosić wisior z kryształu górskiego, który w razie potrzeby przejmie niedobrą energię. Dodatkowe znaczenie karty: Poproś Archanioła Michała, aby przeciął sznury, które tworzą niedobre połączenia między tobą a innymi ludźmi lub obiektami Trzymaj się z dala od niezdrowych i toksycznych substancji, otoczenia czy relacji Szanuj swoją wrażliwość Podtrzymuj swoje pozytywne myśli, bo pomoże to twojej energii pozostać czystą i jasną Usuń bałagan lub użyj feng shui do oczyszczenia energii w swoim domu lub biurze Rok 2020 to będzie dla Ciebie rokiem oczyszczań - siebie i swojej przestrzeni. Zacznij od siebie kąpiąc się w soli, albo przynajmniej robiąc sobie piling z kawy soli cynamonu i np żelu pod prysznic - zmieszaj składniki i wetrzyj w ciało, spłukując się pomyśl że wraz z brązową wodą spływają z Ciebie różne złe energie. Oczyść dom kadzidełkiem, dzwonkiem, albo świecą - rób to systematycznie, a wszelkie złe energie nie powinny na dłużej się przy Tobie utrzymywać. P.S. po takim pilingu zyskasz gładkie i pięknie pachnące ciało - czyli 2 w jednym oczyszczenie i urodę. Odpowiedz Link
zaklepany Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 18:17 Poproszę o przesłanie Mistrza mam nadzieje ze ten rok okaze sie bardziej pomyślny dla mnie pod katem zmiany pracy, oraz może jakas milosc w końcu zapuka... dziekuje Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 21:27 Zaklepany Mistrz dla ciebie Paul the Venetian Ekspresja Artystyczna Ta karta sygnalizuje, że twoje talenty artystyczne potrzebują twórczej ekspresji. Masz uśpione talenty. Ta uwięziona energia powoduje, że czujesz się zmęczony, nerwowy i niespokojny i może prowadzić do nasilenia tych objawów, jeśli energia nie zostanie uwolniona. Nawet, jeśli twoje zdolności artystyczne nie są jeszcze wykształcone i tak potrzebują ujścia. Daj sobie czas, aby rysować, malować, śpiewać, grać, pisać, fotografować, stworzyć biżuterię, szyć, tańczyć lub zrobić coś innego, artystycznego i twórczego. W tym procesie możesz odnaleźć swój życiowy cel i pomysł na karierę. Dodatkowe znaczenie karty: Weź lekcje jakiejś umiejętności artystycznej Ktoś, kogo kochasz jest artystą Wyraź swoje prawdziwe uczucia Twój życiowy cel wiąże się z twórczością taką, jak pisanie czy granie muzyki Miłość jest w tym przesłaniu - do artysty - no co.. a może jak swoje ukryte talenty odkryjesz (niekoniecznie artystyczne) to łatwiej Ci będzie zmienić pracę i to na taką którą polubisz? Odpowiedz Link
zaklepany Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 01.01.20, 21:43 Dziękuję Ci Algario wszystkiego dobrego na Nowy Rok! Odpowiedz Link
mieszkaanka Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 02.01.20, 02:08 Alagario, poproszę Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 03.01.20, 17:45 mieszkaanka Mistrz dla Ciebie Mojżesz Weź Brzemię Tej Sytuacji Masz moc, aby uzdrowić i odmienić bieg tej sytuacji. To czas, abyś wziął brzemię i objąć przewodnictwo. Najpierw zdecyduj, czego chcesz. Jasno określ, jakie warunki są dla ciebie akceptowalne, a jakie nie. Wszechświat odpowie, gdy będziesz jasno widział swoje cele i zamiary. Mistrzowie Duchowi wspomogą twoją rolę lidera. Dodatkowe znaczenie karty: Mów otwarcie i uczciwie o swoich uczuciach Podejmij decyzję zamiast pasywnie czekać Daj sobie zgodę, aby robić to, co czujesz, ze jest dobre Nie czekaj, podejmij działanie Bądź sam dla siebie autorytetem Odpowiedz Link
malaamalaa Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 03.01.20, 04:49 Jeśli nie jest za późno to ja chętnie skorzystam Odpowiedz Link
algaria Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 03.01.20, 17:46 malaamalaa Oto Mistrz dla Ciebie Serapis Bey Ruszaj To czas, abyś ruszył - albo wyjdź z toksycznej sytuacji albo idź w stronę tego, czego pragniesz. Ta karta sygnalizuje, że to właściwy czas na wykonanie swojego ruchu. Warunki są idealne, a Wszechświat jest przygotowany, aby wspierać twój ruch. Dodatkowe znaczenie karty: Odejdź z pracy Wyjdź z toksycznego związku Przenieś się na nowe miejsce Rozpocznij nowy projekt bez opóźnień Weź wakacje Żadnych wymówek - po prostu zrób to Odpowiedz Link
malaamalaa Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 03.01.20, 23:11 Dziękuję serdecznie Odpowiedz Link
mieszkaanka Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 05.01.22, 04:10 Jesli to jeszcze mozliwe bardzo serdecznie poprosze o Mistrza🌷 Odpowiedz Link
kamerados Re: Komu przesłanie od Mistrza na rok 2020? 08.01.22, 12:18 Karta Tarota za to - być może Twoja, ale prostu - dlaCiebie - to QBuław. Nie ma dla ciebie w tym roku rzeczy które są powodowane przez wiele - żywa i miła z natury,, powracasz do Życia, a ono sugeruje się innymi prawami niż religie czy rządy. Dobra karta na powrót do sfery zawodowej, i karierę - ale nie tylko , nie tylko. Bardzo kobieca za to. Ja to mam jako-tako- i odwracają Buławy twarz ode mnie...niby karty sugerują tylko zakleszczenie, ale dlugo czasami, niestety - mam nadzieję,że pozytywne będzie też i u mnie dłużej, bo aspekty tranzytowe niby niespecjalne, ale ktoś czasami nie tworzy jak nie pocierpi trochę na tle tych dobrych. Pozdrawiam noworocznie Odpowiedz Link