leda-is-one
30.11.20, 16:20
Spóźnione życzenia i nawet już w innym znaku zodiaku, ale miesiąc ten sam, a ja już się tłumaczę.
Otóż byłam uziemiona kwarantanną, tak, tak, kolejną kwarantanna, rodzimą ,nie wenecką. Wyszłam zdrowa z tego bardzo prawdopodobnego zagrożenia. Osoba z którą miałam kontakt wczoraj została pochowana...
Miejsce w którym przebywałam nie miało zasięgu komórkowego/śladowo/ ani internetu.
Jestem już u siebie w domu i śpieszę z życzeniami.
Sto lat Algario Ci życzę <3 w szczęściu, zdrowiu, radościach wszelkich, tych małych i tych wielkich, miłościach tych rodzinnych, i tych z marzeń, trochę innych

Do życzeń dokładam urodzinowy rozkład. Interpretacja będzie już Twoja.
Koło astrologiczne, czyli 12 domów.
/jak co roku, ode mnie dla Ciebie/
1 dom
Ja jestem' czyli osobowość, indywidualność i sposób jej manifestowania;
-Sprawiedliwość
2 dom
''mój system wartości'' finanse, sprawy materialne i poglądy;
-9 denarów
3 dom
Dom wszelkich sposobów komunikowania się, najbliższego otoczenia, braci, sióstr, znajomych, sąsiadów;
-as denarów
4 dom
Moje korzenie, dom rodzinny, rodzice/matka/;
-as mieczy
5 dom
Miłość którą daje, dzieci, imprezy, wakacje, pasje, przyjaźnie, hobby;
-królowa nmieczy
6 dom
.Praca zdrowie, współpracownicy, ciotki, wujkowie, dom chorób nabytych;
-Głupiec
7 dom
Partnerstwo osobiste i zawodowe wspólnicy w interesach, jawni wrogowie, kontrakty;
-10 mieczy
8 dom
Spadki/kasa/ darowizny, długi, dom narodzin i odejścia, operacje chirurgiczne, erotyzm;
-5 pucharów
9 dom
Wyższe wykształcenie, dalekie podróże, religia i filozofia życiowa, mądrość i sprawiedliwość,
-Koło Fortuny
10 dom
Cel życiowy, zaszczyty i porażki, reputacja, status społeczny, ojciec, szef;
-król buław
11dom
Miłość którą otrzymujemy od innych, przyjaciele, dzieci adoptowane, dzieci nieślubne.
-6 pucharów
12 dom
Podświadomość, uzależnienia, nałogi, sny prorocze, depresje, więzienia, szpitale psychiatryczne, ukryci wrogowie;
-as buław
13ta karta jest ogólną energią na dany czas;
6 buław