baba_potwor 05.11.21, 02:19 Jak w temacie. Co się z Wami dzieje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Jest tu jeszcze ktoś? 09.11.21, 19:50 Oj nic.. czasu brak, zalatanie. Miło że się odezwałaś - znaczy że żyjesz Odpowiedz Link
algaria Re: Jest tu jeszcze ktoś? 15.11.21, 17:32 .. chyba wszystkie przeniosły się gdzieś na FB - bronxi mi tam miga, z Ledą, Babową i Ingą mam kontakt a reszta - gdzieś tam w "niedoczasie" Odpowiedz Link
perelka80-80 Re: Jest tu jeszcze ktoś? 16.11.21, 20:37 ja jeszcze zaglądam od czasu do czasu Odpowiedz Link
perelka80-80 Re: Jest tu jeszcze ktoś? 16.11.21, 20:39 jak najbardziej jestem za kartami Królestw nie moge sie doczekać Odpowiedz Link
kamerados Re: Jest tu jeszcze ktoś? 22.12.21, 21:10 Ja też, życzę wszystkim wesołych,pełnych umiaru w piciu i jedzeniu Świąt oraz szalonego Sylwka i pięknego Nowego obfitego we wrażenia i-może trochę i złudzenia przeciwbólowe na psyche w szczególności Roku.piis bowiem nie ustęp-uje władimirowi.we.władaniu.. niestety równowagi psychologicznej to w porównaniu z władzią nie ma w ogóle Odpowiedz Link
niki.ix Re: Jest tu jeszcze ktoś? 17.11.21, 19:23 zaglądam jak sobie przypomnę ale rzadko. covid to nowe możliwości o których wcześniej nawet sobie pomarzyć nie mogłam teraz mieszkając na 1 półkuli pracuję na 2. życie realne to net - rzeczywistość to luksus na który coraz rzadziej mogę sobie pozwolić. jak tylko kończę wirtualne "konferencje" o różnych porach dnia i nocy uciekam od komputera do normalności. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Jest tu jeszcze ktoś? 09.12.21, 11:15 Jestem, jestem ! Tęsknię do Was, ale tak cicho i im bardziej tu zaglądałam, tym bardziej nikogo nie było. Dzisiaj zwyczajowo zaglądam, a tu taka niespodzianka! Witajcie, przytulam Was wszystkie mocno, bardzo mocno Ja już w Polsce od półtora roku, na stałe. Walczyłam z covidem w izolatorium, prócz tego byłam 2x na kwarantannie, walczę też z peselem i niespodziankami zdrowotnymi, dość przykrymi. No to znowu częściej będę tu zaglądać. Odpowiedz Link
kamerados Re: Jest tu jeszcze ktoś? 28.09.22, 08:34 Powtarzam/y, w końcu życie sięnie kończy. Odpowiedz Link
algaria Re: Jest tu jeszcze ktoś? 03.10.22, 22:06 Nie kończy a wręcz zaczyna - zaczyna nowy rok numerologiczny - ja idę w 2 czyli nuuuuuda Odpowiedz Link