Dodaj do ulubionych

Pogotowie tatotowe, czy aktualne?

03.02.22, 15:20
Witam, często podczytuje sobie forum gdyż sama interesuje się kartami tarota i lenormand, stawiam sobie sama karty głównie na rozterki miłosnesmile postanowiłam założyć jednak konto gdyż chciałabym skorzystać z pogotowia tatotowego ale rozumiem że ono nie jest już aktualne? Chętnie bym skorzystała bo jak sama stawiam sobie karty na pewnego pana to wychodzą mi bardzo dobre ale z drugiej strony sprawa wygląda jakoś mniej realnie niż w kartach i wydaje mi się że przebiegłam z ilością składania na niego kart i dlatego wychodzą mi głupoty, z tym facetem nie mam kontaktu od miesiąca, mam wrażenie że go czymś uraziłam bo rozstanie nie było już takie miłe jak samo spotkanie, później rozmawialiśmy smsowo ale czułam że coś jest nie tak, trapi mnie o co chodziło bo jak się dopytywałam to nie otrzymałam odpowiedzi od niego i teraz brak kontaktu....zapewne znając życie chodzi o to że było spoko i tyle bez kontynuacji jak to bywa często w randkach ale tutaj czułam z jego strony zaangażowanie a tu nagle bum nic już nie ma....mi wychodzi że będzie kontakt ale mam wrażenie że to moje urojenia...czy byłby ktoś w stanie sprawdzić w swoich kartach czy dać sobie spokój bo to był gość na chwilę?ja Ewa on to Maciek. A jeśli nie ma takiej możliwości to trudno, nadal będę sobie zaglądała tutaj na forumsmile Pozdrawiam i miłe go dnia!
Obserwuj wątek
    • ewabruno Re: Pogotowie tatotowe, czy aktualne? 06.02.22, 16:13
      Chyba już nieaktualne bo zobaczyłam, że to stary wąteksmile więc anuluję tutaj prośbęsmile Pozdrawiam
    • kamerados Re: Pogotowie tatotowe, czy aktualne? 26.02.22, 20:43
      Zweryfikujesz? Jakoś nie zdążyliśmy, ale warto czegoś się nauczyć,w końcu serce nie sługa a karty .. Karty nigdy.
    • podla.baba Re: Pogotowie tatotowe, czy aktualne? 06.03.22, 07:24
      Tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka