Dodaj do ulubionych

Czy ktoś mógłby?

21.01.23, 16:15
Czy mógłby ktoś wyciągnąć mi 3 karty na wynik sprawy sądowej w dniu 8 marca br? Czy będzie wygrana?
Nawet bez interpretacji, chociaż oczywiście jeśli ktoś będzie miał ochotę ze dwa słowa dodać, to czemu nie.
Sprawa dotyczy bliskiej mi osoby, ale pośrednio również mnie. Ponieważ zakodowałam w podświadomości wynik pozytywny, to obawiam się, że stawiając sobie i tej osobie przeniosę tę projekcję na karty.
Stąd też prośba.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Czy ktoś mógłby? 24.01.23, 20:39
      7 monet, as kielichów 3 kielichów - ja bym powiedziała że sprawa się opóźni, albo wyrok. 7 monet zawsze przesuwa czas Tu też nie ma takiej 100% wygranej. Nie wiem co by Was uszczęśliwiło w wyroku - niby będzie ok ale nie tak cudnie jak byście oczekiwali. Ale będzie z głowy - kiedy już ten wyrok zapadnie i to chyba Was ucieszy najbardziej. W 3 kielichów jest świętowanie w gronie najbliższych i tego się trzymajmy wink
      • donbas Re: Czy ktoś mógłby? 26.01.23, 10:55
        Algario. Bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas.
        Nie wiem z jakiej przyczyny mógłby się opóźnić wyrok- może sędzia się rozchoruje?
        Jeżeli jest świętowanie to znaczyło by że będzie jednak korzystny dla nas.
        W sumie to nie mam specjalnie złych przeczuć w podświadomości- ale wiesz jak to jest.
        Dziękuję raz jeszcze. Jestem spokojniejsza🙂
        • algaria Re: Czy ktoś mógłby? 26.01.23, 20:25
          Miałam sytuację taką, że sprawa się odbyła wszystko poszło ok (chodziło o zniesienie współwłasności) ale mój teść coś tam się wtrącał, coś komentował, dogadywał tak, że sędzia się zdenerwował i powiedział iż odczyta wyrok na następnej rozprawie. Tzn wszyscy musieli się jeszcze raz stawić w sadzie na samo odczytanie wyroku/decyzji - tak trochę za karę przez mojego teścia. Nie sądzę by w waszym przypadku namieszał mój teść wink bo on nie żyje, ale np sędzie może nie będzie miał czasu by odczytać wyrok. Wszystko zapadnie, proces się skończy ale coś może być przełożone. Ewentualnie strona lub sam sędzia się spóźnią, bo tak też może być
          • donbas Re: Czy ktoś mógłby? 08.03.23, 21:10
            WERYFKA
            Sąd nie wysłał dokumentów drugiej stronie🤦 i posiedzenie zostało odroczone🙂.
            Pewnie więc będę po wakacjach jeszcze o to pytać.
            • algaria Re: Czy ktoś mógłby? 10.03.23, 10:18
              Czyli jednak opóźnienie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka