em.haa 01.05.10, 19:53 Potrzebuje wszystkiego co Wam już niepotrzebne. Proszę pisać tu. Łódź, ew. zapłacę za przesyłkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majk-anet Re: Kupię lub przyjmę wszystko dla dziecka- Łódź 03.05.10, 15:27 Proszę o więcej konkretów- mam leżaczek, kocyk, mnóstwo rożnych ubranek cienkich, grubych, buciki, kurtki, czapeczki, szlafroczki itd. Jestem z W-wy, więc przesyłka albo odbiór przy okazji wizyty mojego męża w Łodzi. Czego konkretnie Pani szuka? Mogę przesłąć zdjecia, ale muszę wiedzieć jaki rozmiar i czego Pani szuka. Odpowiedz Link
em.haa Re: Kupię lub przyjmę wszystko dla dziecka- Łódź 08.05.10, 16:50 Dziecko dopiero się urodzi. Nie wiem jaki rozmiar. Najchętniej neutralne kolory bo nie wiem też jaka jest płeć dziecka. Najchętniej jak najmniejsze rzeczy dla niemowlaka 50-74. Na pewno będę potrzebowała ciepłej odzieży, ale rozmiar maluteńki. Leżaczek mnie zainteresował. Proszę jeśli można zdjęcie może być jedno całości, ale tych najmniejszych rzeczy. Najchętniej leżaczek, jaka cena jest jego? Podaje mail: em.ha@o2.pl Odpowiedz Link
aniabasior mam kilka rzeczy na sprzedaz za małe ceny 10.06.10, 22:43 JESTES ZAINTERESOWANA napisz na maila aniabasior@gazeta.pl Odpowiedz Link
dziuniax Re: Kupię lub przyjmę wszystko dla dziecka- Łódź 11.06.10, 09:36 napisz do mnie, mam trochę rzeczy po córce. Jestem z Łodzi. dziuniax@interia.pl Odpowiedz Link