Dodaj do ulubionych

Przyjmę ubrania dla córeczki w rozmiarze 116-122

24.12.12, 10:50
Przyjmę ubrania da córeczki w rozm 116-122 i większe na inne pory roku.
Bardzo bym chciała ubranka dla córeczki do przedszkola i też eleganckie na większe uroczystości.
Przyjmę także dla siebie ubrania w rozm M na wzrost 158 i buty rozm 38 oraz torebki paski itp.
Ja nie pracuję.Sama córeczkę wychowuję.Utrzymujemy się tylko z alimentów na córeczkę i zasiłku rodzinnego.
Jesteśmy z Tarnobrzega.
Koszty wysyłki pokryję.
Obserwuj wątek
    • kielbasia Re: Przyjmę ubrania dla córeczki w rozmiarze 116- 24.12.12, 20:06
      hej zapytam siostre pewnie ma kilka ubranek po swojej corce z trzeciej klasy:)a do Tarnobrzega szwagier podrzuci bo jest tam kilka razy w tygodniu,mozesz odebrac gdzies na miescie?odezwij sie do mnie na priv i podaj namiary i napisz cos wiecej o corci drobna czy raczej wieksza?ile ma lat bo moja ma 6 jak Twoja drobna a mlodsza to tez cos znajde...jaki corka ma numer buta?
    • koziorozec151 Re: Przyjmę ubrania dla córeczki w rozmiarze 116- 25.12.12, 09:47
      Napiszę ci wszystko na gg albo na @ ale masz nieaktywny profil i nie mogę wysłać do ciebie wiadomości.
      Podaje mój nr gg 60-42-135
      • kielbasia Re: Przyjmę ubrania dla córeczki w rozmiarze 116- 26.12.12, 21:26
        kielbasia@gazeta.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka