Dodaj do ulubionych

Kolki , Ząbkowanie SAB SIMPLEX + OSANIT

30.10.15, 09:58
Osanit, homeopatyczne granulki na bolesne ząbkowanie
Osanit jest w postaci granulek - nie zawiera cukru.

Osanit działa kojąco i łagodzi ból przy ząbkowaniu, w jego skład wchodzi min. wyciąg z rumianku.
Polecam bez zastanowienia,aby ulżyć dziecku warto go mieć w swojej apteczce

Sab Simplex
oryginalne niemieckie krople skuteczny i bezpieczny preparat na kolkę, bóle brzuszka oraz wzdęcia u niemowląt z niemieckiej apteki

Sab Simplex to niemieckie kropelki będące skutecznym sposóbem na na kolkę, bóle brzuszka oraz wzdęcia. Jeśli twoje dziecko cierpi na kolkę, bóle brzuszka oraz wzdęcia zastosowanie kropli Sab Simplex powinno przynieść ulgę twojemu dziecku. Sab Simplex to sprawdzony preparat na kolkę u dzieci, używany od wielu lat przez rodziców w Niemczech oraz innych krajach europejskich.

U nas Przy pierwszym i drugim dziecku Osanit i Sab simplex sprawdził się w 100%.

Pozdrawiam Serdecznie
Cena za zestaw 74,99 Zlotych
Jak ktos woli jenda z rzeczy prosze pytac , lecz najwazniejsze dla naszych dzieci jest zeby byly szczesliwe
Obserwuj wątek
    • lukaszstrojny Re: Kolki , Ząbkowanie SAB SIMPLEX + OSANIT 30.10.15, 10:00
      Jakby byl ktos zainteresowany prosze pisac na luk.strojny@gmx.de
    • sab-simplex Re: Kolki , Ząbkowanie SAB SIMPLEX + OSANIT 26.02.16, 23:21
      Witam,
      mam do sprzedania SAB SIMPLEX 30ml firmy PHIZER. Termin ważności 2018
      Cena 28zł
      przesyłka 24h za 10zł niezależnie od ilości
      Możliwy odbiór osobisty na śląsku.
      Tel. 793502009
      www.wyspanamama.pl
      Facebook: www.facebook.com/Sab-Simplex-wwwwyspanamamapl-188623041483681/
    • b.r23 Re: Kolki , Ząbkowanie SAB SIMPLEX + OSANIT 05.04.16, 13:47
      Witaj, w razie potrzeby taniej i szybkiej wysyłki paczki, polecam skorzystać z serwisu www.giveyourbox.com :) serwis ten skupia w jednym miejscu osoby, które często podróżują i za małą opłatą wezmą czyjąś paczkę i dostarczą pod wskazany adres. Przewozić można wszystko, od małych paczek po szafy, komody itp. Polecam serdecznie :) ja skorzystałam i jestem bardzo zadowolona.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka