kasik.85
17.08.13, 00:34
Od jakiego czasu nie czuje sie zbyt dobrze na poczatku bylo to tylko oslabienie i zmeczenie, potem napady leku i paniki, bezsennosc. Po jakims czasie zaczely slabnac mi miesnie i boje sie to idzie dalej i ze jest gorzej. Miesnie mam jak z gumy albo sa zesztywniale albo sa takie luzne w ogole mam uczucie zapadania sie zawrotow glowy a wczorajszej nocy obudzilam sie ze strasznym skurczami brzucha i nadpobudliwoscia ruchowa nog. Wczesniej 2 razy trafilam na pogotowie poniewaz nagle zaczely mi dretwiec rece i gardlo tam zrobili badanie na magnez potas i wapn ale wyszlo wszystko w porzadku wiec tezyczke wykluczyli. Na dzien dzisiejszy dalej jestem slaba, czuje sie taka otepiala, dalej mam problemy ze snem, chwilami zdarzaja sie dusznosci wlasnie wtedy keidy leze i jestem spokojna w nocy wystepuje nadpobudliwosc nog i mam rozne zrywy miesniowe ze mi skacza tak miesnie w roznych miejscach na nogach no i to uczucie zawrotow i zapadania sie jest najgorsze. Jestem rozdrazniona i zmeczona juz tym stanem a najbardziej wkurza mnie to oslabienie miesni teraz bardziej rak juz zaczynam myslec ze to moze jakies SM albo SLA i mam nerwy :(
Dodam ze poziom mojej wit D wynosi 6,3 gdzie norma zaczyna sie od 30. Czy moge miec ta tezyczke czy raczej szukac powodow gdzie indziej...