Dodaj do ulubionych

Prawda nas wyzwoli.

01.09.13, 16:09
Nikt nie wrócił z drugiej strony, nikt nie wie co nas czeka po śmierci.To pytanie ludzie sobie zadają od początku inne cywilizacje zapewne też.Więc ktoś wpadł na genialny pomysł żeby stworzyć religię.,, Jak w niebie tak i na ziemi"
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 16:11
      Wszyscy święci i duchowni łączmy się nie niszczmy plemników życia na darmo!!!
      • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 16:13
        I myjmy często genitalia.
    • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 17:03
      .,, Jak w niebie tak i na ziemi" ???!

Jezys Maria i sztygar. Podatki też tam na górze?
      • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 17:51
        Może ale tam będziemy robić jedno na pewno według wiary a mianowicie wychwalać pana za stworzenie i czcić gobig_grin
          • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 18:55
            smile
            lubię szpinak i nie pakuję go pod dywan, bo, po pierwsze, nie mam dywanów. Kojarzą mi się (dywany) z koloniami roztoczy a po drugie, wiadomo,
            przyrządzam go trzy razy w tygodniu i zawsze mam na dwa dnismile (szpinak, oczywiście)
            • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:03
              Szpinak fuuuu.
              • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:22
                a wcale że niesmile
                na oliwie, z czosnkiem i pieprzem, doskonały:
                do naleśników,
                do nadziania papryki,
                do zrobienia kleksa obok ryżu,
                z makaronem,
                do zabarwienia zupy na zielono,
                wreszcie:
                samodzielny z ziemniakami

Z czasem przekonasz się i Ty, Uwierzu smile
              • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:23
                Szpinak pyszny jest i ja też nie upycham bo nie mam dywanów.Nigdy nie lubiłam,nie mówiąc o trzepaniu.
                Kiedyś z córką trzepałyśmy na śniegu wypiąwszy tyłki na okna sąsiadów to jedna baba przez okno krzyczała:Tu się nie trzepie!Tu się nie trzepie!
                Poza tym oszczędność prądu szczotą zamieść.No i widać przynajmniej klepkę.Po co ją zakrywać?
                Chciałam terakotę na całe mieszkanie,szkoda że nie zrobiłam.
                • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:24
                  Szpina jest dobry dla mojej trzustkismile
                  Zupa szpinakowa-pychota.
                  • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:32
                    Zapomnij eszmera ze kiedy kolwiek polubie szpinak , nie ważne w jakiej formie i z czym by nie byl zrobiony.
                    • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:33
                      zapominam
                    • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:36
                      but,
                      gdy będziesz tam, gdzie się wybierasz i spróbujesz tych puddingów, może zatęsknisz i do szpinaku wink
                      • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:42
                        eszmeralda.i.papugi napisała:

> but,
                        > gdy będziesz tam, gdzie się wybierasz i spróbujesz tych puddingów, może zatęskn
                        > isz i do szpinaku wink

Nie szmerko, fast foody markety przeważnie ustalaly moja dietesmile na salonach bywac nie bede.
                • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:29
                  no i doskonale smile
                  klepka, to kontakt z życiem.
                  {rawdziwa rozkosz stanąć na niej boso w upalny dzień, gdy jest słońcem rozgrzana.
                  Zrzucić z nóg zmęczone szpile i na klepce stanąć.
                  • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:34
                    Kiedyś z rozkoszą nosiłam szpile,uwielbiałam je.W szpilach jest się kobietą.Gdy urodziłam dziecko,stały się mniej wygodne,zamieniłam na drewniaki i trampki i tak mi już zostało.
                    Po klepce chodzę w samych skarpetach,przy okazji froteruję wink
                    • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:39
                      teraz szpile to mundur do pracy, w cywilu są już passe.
                      Przynajmniej mnie wydają się ordynarne i ubogie wink
                      • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:40
                        bez sensu ten wojskowy termin.
                        Chciałam napisać, prywatnie wydają się ...
                        • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:45
                          Do pracy nosiłam adidaski które umożliwiały mi bezszelestne i niezauważalne wymykanie się na papieroska.Trzeba było zbiec po schodach.Pobiłam rekord świata trenując codziennie aż pewnego dnia patrzę a tu szef przygląda mi się z rozdziawioną buzią jak tak pędzę po tych schodach.
                        • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:49
                          Mundur szpile i podwiazaki.
                      • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:44

> teraz szpile to mundur do pracy, w cywilu są już passe.
                        > Przynajmniej mnie wydają się ordynarne i ubogie wink

A do sexu czasem?
                        • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:49
                          <A do sexu czasem?>
                          Zeby załadowć komuś w d......sko,no może,he.
                        • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:50
                          i szpile
                          i podwiązki
                          i pończochy na zapinkach
                          zawsze coś na sobie trzeba mieć,
                          chociażby bransoletkę wokół kostki

ten tekst dla czytającej dewotki big_grin
                          • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:55
                            A tauaż na łopatce lub pośladku ?
                          • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 19:56
                            Albo perfumę szanelkę5 jak Marylin Monroe.
                            • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:00
                              ditta12 napisała:

> Albo perfumę szanelkę5 jak Marylin Monroe.

Przelatany towar moze sie perfnac nawet krolewskim perfumem ale to niczego nie zmieni.
                              W8rek na sperme nie musi byc inteligentny dla wiekszosci facetow.
                              Ale sex dopiero nabiera smaku kiedy robimy to......no wlaśnie sami sob8e dopiszcie.
                              • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:02
                                zapamiętuję big_grin
                                "perfnąć"
                                cuuuuuuuuuudowne wink
                              • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:03
                                teraz będę się śmiała
                            • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:01
                              "boso, ale w ostrogach"
                              nago, ale w perfumach
                              "reszta jest milczeniem" owiec
                              • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:04
                                trzeba mieć nam takie tatuaże
                                https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0tUZf56152M0INRWOSdQndTcJPffgHHkM2XlKZf6O50tQ44w81g
                                • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:07
                                  ditta12 napisała:

> trzeba mieć nam takie tatuaże
                                  > https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0tUZf56152M0INRWOSd
> QndTcJPffgHHkM2XlKZf6O50tQ44w81g

Niech to szlag zepsułaś mi smak tym tatuażem.
                              • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:04

> "boso, ale w ostrogach"
                                > nago, ale w perfumach
                                > "reszta jest milczeniem" owiec

Ha ale naturalny zapach kobiecego ciała bez dodatkow też jest niezły.Ja ma coś w sobie i podnieca bez niczego.
                                • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:16
                                  Hahaha ,,naturalny'' naturaln7e można śmierdzieć,wykapana kobieta pachnie tak sobie.Perfum musi być,cialo nie pachnie afrodyzjakiem.
                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:22
                                    otóż pachnie.
                                    To jeden z afrodyzjaków właśnie.
                                    Znana jest anegdota;
                                    Napoleon wracając z wojny śle list do Józefiny; nie myj się, będę za dwa tygodnie wink
                                    • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 20:25
                                      Naturalny zapach kobiety jest podniecajacy ale kobiety czystej.
                                      • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 22:03
                                        Dawno temu ludzie myli się dwa razy w roku,na Wielkanoc i Boże Narodzenie a na co dzień to tylko nos delikatnie popłukiwali.
                                        • uwierz_w_to Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 22:13
                                          ditta12 napisała:

> Dawno temu ludzie myli się dwa razy w roku,na Wielkanoc i Boże Narodzenie a na
                                          > co dzień to tylko nos delikatnie popłukiwali.

Bo woda mogła organizm rozpuścić?pudrowali puder na puder.
                                          • ditta12 Re: Prawda nas wyzwoli. 01.09.13, 22:21
                                            W Wersalu, gdzie w pewnym momencie zlikwidowano wszystkie łazienki, siusiano (i nie tylko!) po kątach, a odory duszono ciężkimi perfumami. Damy dworu zaś miały pozłacane młoteczki do zabijania wszy w wymyślnych perukach….

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka