Dodaj do ulubionych

żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:)

13.02.14, 18:17
przez cały dzień piękna aktywnośćwink
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 18:31
      Zajęta byłam,miałam dziś psychoterapięsmile
      • madau Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 18:51
        a ja sie niezbyt dobrze czuje. jakos nie zbiera mnie na pisanie. caly ddzien bym spala sad
        • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 19:05
          Ja dziś też nie miałem czasu załatwiałem sprawy i podpisałem niezłą umowę.Po czym wracając do domu zajechałem do mackdonalda taki głodny byłem i zjadłem tyle że ła.
          • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 19:09
            Jutro cały dzień się za to obijam no chyba że coś wyskoczy w między czasie.
            • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 19:11
              A właściwie chciałem kupić marynarkę sportową spodnie do niej i buty,miałem jechać do Galerii ale jakoś odechciało mi się w weekend sobie pojadę, żeby coś fajnego dorwać to zejdzie pewnie kilka lub kilkanaście sklepów.
              • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 19:25
                Ja kupiłam dwa śliczności swetry i jestem z siebie bardzo dumna.
                Jeszcze buty muszę sobie wypatrzeć typu trampki bo jeden zgubiłam a inną parę wyfarbowałam na fioletowo bo myślałam że to preparat bezbarwny.
                • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 20:17
                  hahahaha pamiętambig_grin no co jesteś trendysmile
                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:02
                    A widzisz Tysmile
                    Wychodzę powoli ze szlafroków(czasem noszę dwa naraz-już oba podziurawione papierosami)
                    a to za sprawą mego Jise-Hose który rozbudził mój zmysł estetyczny.Wreszcie spojrzałam w lustro i się przeraziłam
                    https://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif
                    • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:11
                      ale każda z tych dziur na szlafrokach, to bynajmniej nie abnegacja i szlajostwo, tylko każda z nich ma swoją historię, nieprawdaż ?
                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:08
                    a ja natomiast najchętniej nic bym nie kupowała, z ciuchów rzecz jasna.
                    Najchętniej to obudziłabym się i fakt, że coraz to muszę kupować nowy ciuch, okazałby się tylko snem a ja zmieściłabym się w sukienkę, prześliczną, którą kupiłam jakieś trzy miesiące temu jednak rzeczywistość jest taka, że leśli ją kiedykolwiek założę, to nie tak prędko, taki los ... sad/wink
                    • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:16
                      Ja nie lubię kupować ciuchów porostu kupuję bo muszę raz na jakiś czas,całe szczęście że nie jestem jakimś zakupomanem ciuchonałogowymsmile
                      • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:17
                        ło matyldo brzuchol rośnie jak na drożdżach teraz ogrodniczki tylkobig_grin
                    • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:21
                      <ale każda z tych dziur na szlafrokach, to bynajmniej nie abnegacja i szlajostwo, tylko każda z nich ma swoją historię, nieprawdaż ?>

A jakże nie szlejostwo?Szlejostwo w najgorszym wydaniu bo nawet ich ostatnio nie prałam.
                      Jeszcze co prawda nie śmierdzę bo przekładam raz ten jeden na drugi a innym razem na odwrót jak ta babcia siedem spódnic w Blaszanym bębenku.

Ty nic nie bój o swe suknie Eszmerciu.Ja kupiłam buty(na kartki były)rude,piękne ale nie weszły na mą stopę taka była spuchnięta,okazało się że pasują jak ulał.
                      Natomiast sukienki trzeba było jeszcze pozwężać taka ze mnie laska powstała big_grin
                      • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:23
                        <ło matyldo brzuchol rośnie jak na drożdżach teraz ogrodniczki tylko>

Wstydził byś się tyle żreć Uwierzu że Ci brzuchol aż tak rośnie.
                        • francesca_federica_buongiorno Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:26
                          chciałam coś napisać, ale w życiu nie wymyśliłabym coś tak dowcipnego ...
                          Zawstydziłeś się, Uwierzu : D : D
                          • jose_hose_fernandes Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:30
                            ooo jojoj jest moja lolita ale żem się stenkniol za ditencją elemencją
                            • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:34
                              Mój brzuchol w największym rozkwicie mierzył 112cm.Mistrzostwo świata.

O jest i mój Fernandes-cmok cmokhttps://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif

Witaj Franczeskosmile
                          • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:31
                            hahahahahaha to Ci się udało eszmeraldobig_grin
                            • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:32
                              hahahahaha łuuuuuuuuuuuuu hahaaaa franceska wink
                              • cortez_da_veza Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:33
                                Dzień dobry wszystkim czy coś mnie omineło?
                                • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:34
                                  Ditta jest najlepszasmile tak się zakręciła kilka dni temu że uśmiech na ustach utrzymywał mi się do końcasmile śmiałem się jak głupi do matrycy laptopa.
                          • francesca_federica_buongiorno Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:33
                            a co do ogrodniczek, to nie założyłabym ich w życiu, garsonki też nie, podziurawione szlafroczki, owszem.

Dowcip:
                            Salcie, a ty przecedziła meleko?
                            TaK Icek, przecedziłam.
                            A czym ty Salce przecedziła?
                            A tam gacie twoje Icek na sznurku wisiały, tom je wzięła i przecedziła.
                            Oj Salcie, dużo źle ty zrobiła, one były obesrane.
                            Ale ja je przewiernuła na drugą stronę.
                            Dużo dobre Salcie zrobiła, ja tak lubie czysto.
                            • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:36
                              hahahahaha
                              • cortez_da_veza Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:37
                                dobre dobre
                              • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:38
                                https://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif

• jose_hose_fernandes Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:38
                                  bardzo dobre
                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:40
                                    eszmera a jak ty wyglądasz jesteś wysoka i szczupła? czy jak?
                                • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:39
                                  Jak ja będę dla Ciebie nadzienie robiła do tych naleśniczków codziennych mój Ty Hose-to też tego twaroga przez Two gacie przecisne,Habig_grin
                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:41
                                    ditta12 napisała:

> Jak ja będę dla Ciebie nadzienie robiła do tych naleśniczków codziennych mój Ty
                                    > Hose-to też tego twaroga przez Two gacie przecisne,Habig_grin

ale nie z tyłu tylko te żółte z przodu przewalisz na drugą stronę.
                                    • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:44
                                      Będzie ładniutkie w kolorze to nadzionko,nie trza będzie kurkumy dodawać.
                                      • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:47
                                        a do picia strawy dorzucisz expres do gorącej szklaneczki wodybig_grinbig_grinbig_grin
                                        • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:47
                                          o i eszmera jak zwykle nie odpowiada na pytania i znika w najbardziej nieodpowiednim momęcie
                                          • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:49
                                            Poczekaj,zaraz się te wszystkie ludzie pojawią bo one takie nieprzewidywalne są big_grin
                                            Mają łokcie i paznokcie to wiemy.
                                            • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:52
                                              byłam zajęta. Liczyłam na palcach te dni, tygodnie, godziny...
                                              • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:54
                                                eszmeralda.i.papugi napisała:

> byłam zajęta. Liczyłam na palcach te dni, tygodnie, godziny...

do końca czy od początku?smile ciekawe ciekawe
                                                • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:56
                                                  No,no,liczenie ma przyszłość....
                                                  raz dwa trzy i tak w nieskończoność........
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:59
                                                    Ja to gdy idę po zakupy to liczę często do tysiąca,nie wiem dlaczego tak robię.Albojak na coś czekam to też tak liczę żeby czas szybciej upływał a raz na lekcji fizyki w szkole to sobie zegar narysowałam i przesuwałam wskazówkę co 5 minut.
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 21:59
                                                    o kurcze a ja może nie zczaiłem o czym wy piszecie?
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:01
                                                    <o kurcze a ja może nie zczaiłem o czym wy piszecie? >

A tak se o liczeniu piszemy wink
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:08
                                                    a ja liczę się z Wami.
                                                    Przez dłuższy czas nie mogłam się zalogować.
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:11
                                                    ???????
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:12
                                                    ale mnie zakręciłyście ja już kompletnie nie wiem o co biegabig_grin
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:14
                                                    a to liczenie to już na wyobraźnię zaczeło mi działaćsmile
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:15
                                                    No ja też nie wiem dlaczego Eszmeralda nie mogłaś się zalogować.
                                                    Czyżby jakiś wróg z kosmosu się pojawił?A może nie poczyściłaś tych kukizów co Uwierz napisał kiedyś?
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:16
                                                    <a to liczenie to już na wyobraźnię zaczeło mi działać>

No nareszcie między wierszami czytasz big_grin
                                                    To tajne kody są.
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:19
                                                    właśnie. Bo wszystkie koty są czarne, tak jak u tej Francuzki smile
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:20
                                                    Tak a jutro piątek 14 lutego,nasze święto Wariata.
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:22
                                                    ditta12 napisała:

> Tak a jutro piątek 14 lutego,nasze święto Wariata.

Walętego znaczy moje, a z tymi kotami to nie tak wcale.
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:21
                                                    o i eszmera zniknełasmile z tym liczeniem to niezła bekabig_grin ooooo matyldobig_grin
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:23
                                                    no jak zniknęłam, jak jestem ?
                                                    to jak mi się to udało ?
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:25
                                                    a z tym jutrzejszym dniem, to będzie takie na niby? bo szampana nie, drinka nie, więc co? Pozostają tylkko "Czułe słówka"
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:23
                                                    hahahahahahahaha no masz ci los koty czarne wszędzie widzo same daltonisci
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:25
                                                    żem się uśmiał z kotami i liczeniembig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:26
                                                    to tera działa telepatia w większym stopniu, no to my so już na ziemi
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:27
                                                    "Czułe słówka"

Lepsze niż szampan-sama bym tak chciała-chyba sama do siebie zacznę gadać.
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:28
                                                    Ja se żek w kuchni widzenie miała.
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:31
                                                    lepsze od wszystkiego to terapia usta-usta + ........ ale nie dryndybolenie
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:32
                                                    - widzenie w kuchni

opisz, proszę
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:31
                                                    jutro będziemy pisać do siebie tylko czule, najczulszymi słówkami, tak na fest.

Znacie? No to poczytajciewink
                                                    - powiedz trzy kolory na literę ef
                                                    - fiołkowy, fioletowy, ??????
                                                    - fest zielony, baranie
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:32
                                                    big_grin
                                                    I o to biega!
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:35
                                                    ditta12 napisała:

> big_grin
                                                    > I o to biega!

yoooo tylko dobre zioło jest w stanie zrozumieć nasze nagranie. hehehe
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:33
                                                    ja nie bedubig_grin
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:35
                                                    znowu rozmawiacie kotem ?
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:37

> znowu rozmawiacie kotem ?

kot się zjarał i śpi hehehehe zaplułem matrycę ze śmiechu
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:38
                                                    tera tu chyba same koty?
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:38
                                                    Uwierz się filmu wczoraj naoglądał i kotem nawija ale się nie przejmuj,on wie wszystko lepiej.
                                                    Tylko nie powie bo się boi co by go żywcem na stosie nie spalili wink
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:42
                                                    On?
                                                    niczego się nie boi,
                                                    choćby niedźwiedź, to dostoi
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:43
                                                    ditta12 napisała:

> Uwierz się filmu wczoraj naoglądał i kotem nawija ale się nie przejmuj,on wie w
                                                    > szystko lepiej.
                                                    > Tylko nie powie bo się boi co by go żywcem na stosie nie spalili wink

co lepiej co lepiej ja nie daltonista widze czarne i białe koty chyba ziele zaczoło działać na wyobraźnię a gdzie się szare podziały?
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:44
                                                    no i przeleciałem a już było tak dobrze pozycja 6 na 9smile
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:47
                                                    A co Ty tam wytwarzasz Uwierzu z tymi liczbami?
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:49
                                                    Uwierz liczy po francusku
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:50

> Uwierz liczy po francusku

bo po japońsku za bardzo nie potrafiębig_grin
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:50
                                                    ditta12 napisała:

> A co Ty tam wytwarzasz Uwierzu z tymi liczbami?

tworzywa sztuczne, koty się mnożą jak chomiki
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:47
                                                    Uwierz się filmu wczoraj naoglądał

nie mam telewizora, a trzeba będzie mieć, zmartwienie wielkie.
                                                    Można dzisiaj dorastać bez tych szkaradnych bajek ? bez konsoli ? bez dżojstika ?
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:48
                                                    > Można dzisiaj dorastać bez tych szkaradnych bajek ? bez konsoli ? bez dżojstika>

NIE MOŻNA!
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:50
                                                    no właśnie.
                                                    Ale zawsze musi znaleźć się jakiś przygłup w klasie
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:54
                                                    Jeśli chodzi o wynalazki.
                                                    Nie kupiłam komputra córce bo nie miałam za co no to się nalatałam po bibliotekach by znaleźć informacje na temat.........
                                                    Ufffff
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:52
                                                    ditta12 napisała:

> > Można dzisiaj dorastać bez tych szkaradnych bajek ? bez konsoli ? bez dżo
                                                    > jstika>
                                                    >
                                                    > NIE MOŻNA!

Ja już bez Joya i bez consoli dorastam
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:53
                                                    to "już" czyni wielką różnicę
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:55
                                                    a tak no właśnie konsolę sprzedałem już w grudniu przed świętami ,postarzałem się
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:56
                                                    no i piknie jak wszyscy wszystko rozumiejo teraz brakuje jeszcze tylko corteza i jose hahahaha zaplułem matrycę
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:55
                                                    Ja żyję w ciemności bo oszczędzam prąd w domu,jedyne światło to światło z laptopa.
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:58
                                                    ditta12 napisała:

> Ja żyję w ciemności bo oszczędzam prąd w domu,jedyne światło to światło z lapto
                                                    > pa.

u mnie gra muzyka jak trzasmile nic tylko gitara
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:59
                                                    enigma to pikuś, tu są koty z wenus i marsawink
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:00
                                                    > u mnie gra muzyka jak trzasmile nic tylko gitara

u mnie nie może być muzyków bo somsiedzi nie lubieją.
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:01
                                                    nie mów.
                                                    I Ciebie to obchodzi ?
                                                    Jestem z Marsa ?
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:04

> nie mów.
                                                    > I Ciebie to obchodzi ?
                                                    > Jestem z Marsa ?

to nie te koty zepnij się smosniej.
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:02
                                                    ditta12 napisała:

> > u mnie gra muzyka jak trzasmile nic tylko gitara
                                                    >
                                                    > u mnie nie może być muzyków bo somsiedzi nie lubieją.

spoko mamoko rokokoko zasadzimy je głęboko w samo oko somsiadów
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:04

> spoko mamoko rokokoko

One,te somsiady maja na mnie oko (*)
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:05
                                                    ditta12 napisała:

>
                                                    > > spoko mamoko rokokoko
                                                    >
                                                    > One,te somsiady maja na mnie oko (*)

no yooo a to? (y) hehe albo to(Y)
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 22:59
                                                    psujesz sobie oczy, kochanie.
                                                    Zapal przynajmniej te choinkowe wink
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:02
                                                    <enigma to pikuś, tu są koty z wenus i marsa>

Mój wenus i mars stoją na balkonie-te co namalowałam w extazie przed szpitalem.

> psujesz sobie oczy, kochanie.
                                                    > Zapal przynajmniej te choinkowe

zapaliłam se baterejke z żaróweczką smile

• eszmeralda.i.papugi Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:05
                                                    zapaliłabym sobie Baterfajkę na wodę
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:07
                                                    no to ja już mam zwidy wink (.Y.)
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:08
                                                    Ja to se paliłam bo nie mogłam wytrzymać i piwka się napiłam też bo witaminkę b miało wink
                                                  • uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:10
                                                    narobiłyście mi smaka idę zapalić a jak wrócę to wam coś napiszę supersmile
                                                  • ditta12 Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:10
                                                    <no to ja już mam zwidy (.Y.)>

Ło matko!Pornola se oglądasz cy cóś?
                                                    https://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif

• uwierz_w_to Re: żyjecie? ditta no proszę jedno zdanie:) 13.02.14, 23:15
                                                    Ditto eszmera zeszła z drogi mlecznej naprowadź ją po swojskiemu na drogę bo pomyśli że faktycznie jest z Marsa a ja teraz puszczam sygnał kodem tritilitu kuki zbuki tryki tyki.....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka