Dodaj do ulubionych

chyba naprawdę mam złą energię

03.02.15, 18:10
chociaż nie chce nikomu nic złego.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 03.02.15, 19:02
      Po Twoich wpisach nie wyczuwa się złej energii.
      Jak to odczuwasz?Napisz coś więcej.Czy to wewnętrzna złość na samego siebie czy innych wokół?
      • ragnarlonthbrok Re: chyba naprawdę mam złą energię 03.02.15, 19:25
        złosc na wszystko
        • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 03.02.15, 19:46
          Wyluzuj.

Pe­wien in­diański chłopiec za­pytał kiedyś dziadka:

- Co sądzisz o sy­tuac­ji na świecie?

Dziadek odpowiedział:

- Czuję się tak, jak­by w moim ser­cu toczyły walkę dwa wil­ki. Je­den jest pełen złości i niena­wiści. Dru­giego prze­pełnia miłość, prze­bacze­nie i pokój.

- Który zwy­cięży? - chciał wie­dzieć chłopiec.

- Ten, które­go kar­mię - od­rzekł na to dziadek.
          • ragnarlonthbrok Re: chyba naprawdę mam złą energię 03.02.15, 21:45
            karmie złego
            • ragnarlonthbrok Re: chyba naprawdę mam złą energię 03.02.15, 22:06
              uwierz też powiedział że mam złą energię jak przyszedłem
              • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 03.02.15, 23:20
                mam kaca po leczo i colę pijęsmile
                • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 08:21
                  <uwierz też powiedział że mam złą energię jak przyszedłem>

Zasugerowałeś się.
                  Ja tego nie wyczuwam a mam dużą wrażliwość sensoryczną na odległość.
                  • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 10:25
                    Czemu złą bo tak napisałem?smile ty chyba wiesz lepiej? to że ktoś ciebie osądzi w jakiś sposób bo może ma teraz zły dzień lub coś źle zinterpretuje to nie powód żeby się zastanawiać nad tym czy ma się złą czy nie sam chyba wiesz jak jest tobą.
                    • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 10:28
                      Do głowy nam przychodzą różne rzeczy i myśli, mamay przecież czasem ich sporo, czasem sobie myślimy coś innego wykonując, emocje nasze na to mają wpływ.Na twoim miejscu bym się nie przejmował,ja doskonały nie jestem więc że tak napisałem bo tak sobie w tym momencie myślałem.Czy dobrze czy źle to nie ma znaczenia bo ty wiesz lepiej.Mogłeś to sprostować.
                      • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 10:32
                        Nie należy zbyt mocno przywiązywać wagi do tego jak toś nas ocenia bo ta ocena zależy od sytuacji i wielu innych czynników, a każdy ma własne jakieś tam wiadomo.
                        • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 10:41
                          Uwierz słusznie napisał.
                        • ragnarlonthbrok Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 12:47
                          nie o to chodzi że sie zasugerowałem, ogólnie czesto działam odpychajaco , w realu też
                          • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 12:53
                            czemu?
                            • ragnarlonthbrok Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 13:11
                              nie jestem empatyczny, nie przyciagam ludzi. czasem powiem cos co nie powinno się. Kolezanka sie zapytała czy uważam że jest gruba to jej powiedzialem że tak. bo to była prawda.
                              • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 13:20
                                hahaha byłeś szczery, czasem wprost takich rzeczy się nie powinno mówić no ale ja też wypalam z grubej rury czasem coś niestosownego do sytuacji.Niech więc spyta kogo innegosmile
                                • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 13:26
                                  widocznie miałeś powiedzieć że jest szczupłasmile czuła by się lepiejsmile
                                • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 13:28
                                  widocznie miałeś powiedzieć że jest szczupła nie czuła by się grubąsmile
                                • ragnarlonthbrok Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 13:28
                                  czasem coś powiem to ktos odbiera jak aluzję albo podtekst że niby drugie dno. rzadko kiedy robie aluzje. najczęściej mówię zwyczajnie. Nie cierpię jak ktoś do mnie wali niezrozumiałymi aluzjami, na które nie wiadomo co odp
                                  • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 13:36
                                    to też mów niezrozumiałymi aluzjamismile
                                      • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:04
                                        < Nie cierpię jak ktoś do mnie wali niezrozumiałymi aluzjami, na które nie wiadomo co odp>

Jesteś Aspergerowcemem i to nie Twoja wina że rozumiesz wszystko dosłownie.
                                        Na pytanie dziewczyny odpowiedziałeś prawdę.To jej sprawa jakiej odpowiedzi odczekiwała.
                                        Nie powinna była zadawać pytania.To fakt.
                                        Ja też mam problemy z ludźmi.Uciekam od nich bo wydaje mi się że oni mnie chcą unikać bo jestem wariatką.Nie mam przyjaciół.
                                        • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:18
                                          To jakoś tak gdyby zapytała czy ma blond włosy będąc brunetką.
                                          • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:20
                                            To pytanie nie daje mi spokoju.
                                            Może wymagała odpowiedzi że "są grubsze od ciebie",kto wie.
                                            • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:23
                                              hahaha rozśmieszyłaś mnie dittosmile śmieję się do siebie bo śmieszna jesteśsmile bez obrazy po prostu ubawiłem sięsmile
    • anulka2224 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:25
      Hej ludzie Przesyłam trochę pozytywnej energii i uśmiechu. Życie jest za krótkie żeby się dołować. Wieczorem podziękować Bogu że wam dał przeżyć kolejny wspaniały dzień. Jesteśmy tu tylko na chwilę więc nie marnujcie czasu a jak ktoś wam dokucza to się uśmiechnijcie i życzcie mu miłego dnia.
      • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:27
        My tu prowadzimy poważne rozmowy co gdyby a gdybywink
        • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:31
          Ditta mam nadzieję że się nie obraziłaś po prostu pozytywnie mnie rozśmieszyłaś nie nabijam się z ciebie wniosłaś trochę pozytywnoścismile pisz dalej ja z ciekawością ciebie czytam.
          • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:33
            Anulka.Powiało ciepłym wiatrem na naszym forum gdy weszłaśsmile

Uwierzu.Ciekawe co też Cię tak ubawiło.Mnie to nie zraża ale ciekawa jestem.
            • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:35
              ditta12 napisała:

> Anulka.Powiało ciepłym wiatrem na naszym forum gdy weszłaśsmile
              >
              > Uwierzu.Ciekawe co też Cię tak ubawiło.Mnie to nie zraża ale ciekawa jestem.

hahaha za dużo byś chciała wiedzieć hahaha ale Ci nie powiem.
              • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:36
                No chodź troszkę powiedz bo nie wytrzymam big_grin
                • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:49
                  ee tam a już skończyłaś?smile bo nie dawało Ci to spokojusmile
                  • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 14:53
                    Zaciekawiło mnie niezmiernie.
                    • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:00
                      Przez tą ciekawość wena Ci się urwała nie potrzebnie się odzywałemsmile
                      • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:05
                        a co ona myślała? hehe
                        masz tu odpowiedź na pytaniesmile

• uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:07
                          Dlatego byłem ciekawy co napiszesz i czekałem z niecierpliwością co wysnujesz ze swoich przemyśleńsmile
                          • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:09
                            śmieszne to było bo pewnie liczyła że jej powie ,,no coś ty" a ty Ditto fajnie się nad tym rozwodziłaśsmile
                            • ditta12 Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:18
                              No ja przeprowadziłam analizę dogłębną myślenie dziewczęcia bo to było frapujące jakiej oczekiwała odpowiedzi.Oczy patrzącego odnoszą inne wrażenia niż usta które wypowiadając prawdę zgodną z widzeniem?
                              Można by się przypiąć co do kryterium owej grubości bo może ona wyglądając grubo miała niską wagę jak na swój wzrost i stąd te wątpliwości.
                              • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:20
                                Chyba książki nie będziesz pisała na ten temat bo to było by nudnesmile
                                • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:22
                                  idę kawę sobie zrobić,jeść nic nie mogę bo mnie zęby bolą, mam nadzieję że będę miał co czytaćsmile
                                  mnie interesuje bardziej postać ragnarlonthbrok niż ta kobietasmile
                                  • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:25
                                    ragnarlonthbrok się obrazi że nazwałem go postacią? więc może zaczynając pisanie będę na wstępie pisał cukrzęsmile
                                    • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 15:33
                                      ragnarlonthbrok się sporo pewnie zastanawia tak jak my wszyscy,,chyba naprawdę mam złą energię" ciepły człowiek cierpiący na to cała ludzkośćsmile
    • mskaiq Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 16:42
      To musi bardzo bolesne, kiedy odczuwa się taką złą energię. Nie chciałbyś
      opisać słowami tą złą energię.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 21:05
        To pytanie nie daje mi spokoju.
        Może wymagała odpowiedzi że "są grubsze od ciebie",kto wie.

powiem Ci co mnie rozśmieszyłosmile to w zasadzie że zaczełaś się zastanawiać co ona mogła sobie pomyśleć i tak sobie pomyślałem jakie jeszcze analizy wykonasz i to w zasadzie mnie rozśmieszyło.
        • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 21:06
          Ditta analityk haha
          • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 21:08
            ragnarlonthbrok nic nie napisał, ciekawe co sobie pomyślał.
            • ragnarlonthbrok Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 21:54
              ona była serio gruba. jakbym powiedzial że nie , jesteś chudzina to przecież sama by sie kapnęła że to bzdura.
      • ragnarlonthbrok Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 21:55
        ta energię to chyba ludzie wokół mnie czują, nie ja . mi się tak wydaje.
        więc jak ja mam opisac co oni czują? nie jestem w ich ciele.
        • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 22:12
          powiedziałeś jak powiedziałeś krzywdy jej nie zrobiłeś a że bezpośrednio to co myślisz to nie jest złe, może trochę niestosowne ale nie dla wszystkich, eee tam ludzie są dziwnismile
          ja tam w tobie nie widzę nic negatywnego,ponieważ już czytam dłużej ciebie co piszeszsmile
          • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 22:13
            jesteś normalny, czyli mieścisz się w skalismile
            • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 22:27
              wiesz kiedy człowiek się mieści w skali? jak postawią przed nim gołą kobietę i mu staniewink jak nie to dopiero diagnozę można stawiaćbig_grin co może być przyczyną debilizmusmile
              • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 22:30
                Bo do czego służy członek? no przecież do sikania, a miłość do całowania to skąd te dzieci?
                • uwierz_w_to Re: chyba naprawdę mam złą energię 04.02.15, 22:31
                  głupie te żarty? może i głupie bo głupszych nie wymyśliłem na poczekaniu teraz.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka