uwierz_w_to 17.04.15, 17:35 Muszę odreagować, dziś mnie aż głowa napierdala z tego wszystkiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:37 Jak zachleję pałę do nieprzytomności to mi przejdzie przynajmniej chwilowo. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:39 Co się wydarzyło? I....pamiętaj że jutro masz pogrzeb. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:41 ditta12 napisała: > Co się wydarzyło? > I....pamiętaj że jutro masz pogrzeb. Mam skłamałem Ci że ktoś z rodziny mam pogrzeb ale kolegę mi zabili. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:40 Zakaraz kurwa wezmę glocka i sobie w łeb pierdolnę bo się kurwa wszystko skumulowało, albo tak się nakurwię że nie wstanę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:42 Cooooooo?????? Jak to kolegę Ci zabili?Kto i dlaczego?Jak się o tym dowiedziałeś? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:44 ditta12 napisała: > Cooooooo?????? > Jak to kolegę Ci zabili?Kto i dlaczego?Jak się o tym dowiedziałeś? Dzisiaj ka wracałem z pracy to do ciebie dzwoniłem że jutro pogrzeb,wyszedłem z pracy szybciej bo kurwa chuj mnie strzela. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:43 Dla dobra śledztwa sprawa nie wypływa nigdzie więc na razie nic nie napiszę na ten temat. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:46 Czy może znów sobie żart stroisz z pogrzebu? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:50 ditta12 napisała: > Czy może znów sobie żart stroisz z pogrzebu? nie no co ty przecież mówiłem Ci że mam pogrzeb. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:45 Mniejsza z tym nie będziemy na ten temat rozmawiać ditto ja teraz zaczynam napierniczać alkohol muszę odreagować, bo się trochę ogólnie źle czuję, nerwy mi puszczają. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 17:53 Ditto a ty myślisz że kim ja jestem? tak naprawdę? nie jestem przestępcą ani nie robię szemranych interesów mam pracę ale moja praca nie jest normowana etatem w pełnym wymiarze godzin.Skąd ja mogę mieć broń? mam prywatną i służbową.Przecież muszę za coś żyć myślisz że nie pracuję? siedząc i pisząc nie raz pisze nie tylko z domu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:00 Wszyscy jesteśmy czyści,kurwa 1500 pochwał na stołkach się skurwysyny popychają i tylko kurwy ręce zacierają.Jak mam już komuś dupę wylizać to może Prezydentowi coś tym zyskam wszak macki WSI sa wszędzie dawna szkoła KGB i GRU u nas dominuje. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:14 Każdy z nas osobna przeżywa kryzysy ostre czasem,kurwa twardy jestem jak nikt ale czasem też mi puszcza.Poważnie odbezpieczyłem glocka i położyłem na stole i piję wódę to jest ruska ruleta albo jebnę sobie w łeb albo nie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:21 Przyjebałem sobie koksik słucham muzyki i ogólnie się odstresowuję spluwa leży, jestem wzorowym obywatelem tego kraju. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:22 Tak ditto to odpowiedź na sma walę wódę i wcigam kokę Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:28 Jebie mi się wszystko ostatnio na banię, musze się nachlać a spluwa to tak na wszelki wypadek jak bym stwierdził że już mam dosyć ale też to kiedyś w testach miałem co bym zrobił gdybym był w sytuacji bez wyjścia no to kurwa normalne zakreśliłem że bym sobie jebnoł w łeb. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:30 Życie jest pojebane a szczególnie jak widzi się to wszystko od dupy strony,nie boję się Policji bo są za ciency niczego się nie boję chyba tylko Boga bo nie wiem czy będę istaniał po śmierci a chciał bym. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:28 Ja nie piję,palę tylko i kawki(może za dużo tych kawek ale gdy głoduję cały dzień to się wzmaga zapotrzebowanie). Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:31 ditta12 napisała: > Ja nie piję,palę tylko i kawki(może za dużo tych kawek ale gdy głoduję cały dzi > eń to się wzmaga zapotrzebowanie). Pewnie tak ale nie powinnaś głodować i tak jesteś chuda. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:37 Umówiłam się z Rangarem to muszę słowa dotrzymać,jeszcze kilka godzin a potem noc. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:39 jebnę wam kawałek kiedyś służyłem w Formozie to były zakurwiste czasy !!! Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:39 Polish Special Forces (GROM, FORMOZA, JWK, AGAT, NIL) Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:45 Do końca życia jestem zobligowany tajemnicą państwową tylko kurwa egzekwowaną przez wymiar sprawiedliwości, kurwa zajebisty paradoks bo kto kurwa niby ma to weryfikować. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:51 czyli miałem odjebać łeb klempemu który przyjechał w odwiedziny do mnie z Irandii bo konstruował bomby dla ira a przy okzaji wyjebał knajpę w sopocie bo właściciel grał w chuja. Aha biedne te psy że mają tyle nierozwiązanych spraw. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:55 Ja pierdolę łeb już mi spuchł od tego wszystkiego. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 18:59 Jeszcze tylko brakuje tego żebym napisał kto kurwa strzelał w Mgdalence do psów, mnie kurwa tu nikt nie rozgrzeszy z niczego a jak mi dadzą dowód na Boga to się nawrócę.Czego tu jeszcze o sobie nie napisałem? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:01 Spoko mnie nie zwolnią musieli by zabić a kim jest uwierz to chuj wie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:02 Jak sam się nie zastrzelę to mnie nie rozjebią i kiedyś sobie zapracuję na tą swoją jebaną emeryturkę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:04 A teraz się wyżyłem w miarę moich możliwości i może zapodam bul przez duszę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:11 Ditta to tak na marginesie nie wpuszczą do polski ruskich motocyklistów to tak na marginesie ,dużo szumu ale ich nie wpuszczą możesz mi wierzyć chodzi o tą rocznicę wyzwolenia przez ruskie kurwy czy lub zniewolenia jak kto woli. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:13 MAREK GRECHUTA - Dni ktorych nie znamy Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:14 Grechuta dodaje mi sił,chory królik dla chorych a dla zdrowych poeta. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:17 Zegarmistrz Światła Purpurowy - Tadeusz Woźniak Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:21 ditta12 napisała: > Fajne kawałki wrzucasz Ditta mam nadzieję że się podniosę jutro muszę się wykrzyczeć. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:22 źle muszę się wykrzyczeć nie mam komu się zwierzyć muszę się wypisać. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:20 Nie mam komu się zwierzyć nie mam komu się poskarżyć kurwa mogę z lustrem rozmawiać to jest kurwa zajebiste. Odpowiedz Link
mskaiq Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:32 Poskarż się. Powiedz co Cię boli. To Ci pomoże. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:37 mskaiq napisał: > Poskarż się. Powiedz co Cię boli. To Ci pomoże. > Pozdrawiam serdecznie. Mask myślisz że bym nie chciał,mogę się skarżyć tylko w ten spoób nie mam możliwości w żaden inny sposób.Jesteśmy ludźmi każdy ma własne życie jeden idzie do psychologa drugi do przyjaciela ja nie mogę okazywać słabości,pomimo tego że mam kolegów każdy z nich zostaje ze swoimi problemami sam.Prawda jest taka jaka by nie była w moim przypadku ze sobą zabiorę ją do swojego grobu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:44 ditta12 napisała: > Co Cię wkurza Uwierzu najbardziej? nic w zasadzie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:43 Mask ty jesteś człowiek szczęśliwy dobrze że robisz to co lubisz,spełniasz się w tym ,stary jesteś git Dżem - Whisky Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:48 Flaszkę już pierdolnełme przed lustrem i laptopem właściwie i jest dobrze. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:52 Bo co mnie właściwie obchodzi to że Lepeera powiesili !!! widocznie WSI (KGB)(GRU) to mnie ditto wkurwia bo nie wytrzymałem a ten kutwa Twój perzydent ma całą dupę umoczoną ale na szczęście my się gówna nie tykamy a oni nas. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:53 AWOLNATION - Sail (Official Music Video) Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:54 Pro amaricans jestem my tu swoi ludzie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:57 Mi tu żaden chuj do chaty nie wejdzie Odpowiedz Link
ditta12 Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 19:59 Ja uważam że trzeba robić w życiu tak żeby było przyjemnie,żeby być jak najbliżej szczęścia. Co mnie obchodzi co prezydent a co premier a co wielkie fnansjery.Ja i tak nie mam za wiele kasy ale możliwe że nie potrzebuję. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:05 ditta12 napisała: > Ja uważam że trzeba robić w życiu tak żeby było przyjemnie,żeby być jak najbliż > ej szczęścia. > Co mnie obchodzi co prezydent a co premier a co wielkie fnansjery.Ja i tak nie > mam za wiele kasy ale możliwe że nie potrzebuję. Pewnie jabać to też z takiego założenia wychodzę, jebie się już mi klawiatura.Jebne sobie kokainki i będzie dobrze, hehehe kurwa ja to jestem nikt ale ty to jesteś ktoś. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:08 Powiem Ci tak kobieto mnie nie ma kurwa co by się nie stało ja nieistnieje, nawet tu na forum. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:10 FIRMA - Mam wyjebane (official video) Odpowiedz Link
ditta12 Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:09 Ja też jestem nikt ale mi nie zależy na niczym bo to wszystko to tylko kupa śmieci,czy to buty za 10 000 czy inne rzeczy.Trzeba czasem coś zjeść i kupę zrobić.Ot i co. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:15 ditta12 napisała: > Ja też jestem nikt ale mi nie zależy na niczym bo to wszystko to tylko kupa śmi > eci,czy to buty za 10 000 czy inne rzeczy.Trzeba czasem coś zjeść i kupę zrobić > .Ot i co. hahaha Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:17 Powiem Ci tak Firma - Dobre Dziewczyny Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:18 Moja baba też Wojskowa tyle w temacie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:25 Jeszcze jedna flaszka mi została, żona widziała że położyłem spluwę na stole ona wie że mi nie pomoże co ona sobie myśli? ona wie że mnie nie pociesz ani nie pomoże nie powie choć porozmawiać bo wie że nie mogę i co mi kurwa zostaje,pierdolnąć sobie czereb albo otrząsnąć się, my kurwa nie mamy psychologów, moim psychologiem jest teraz wóda a jak czas do szpitala to szpital. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:27 Jeden chuj najebany jestem wspominam sobie czasy ja w formozie służyłem, byłem wtedy dumny bo byłem konandosem,a po tylu latach mam takie wspomnienia że żygam tym. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:29 a teraz się zastanawiam co Ci młodzi chłopacy w tym widzą, chyba że przyjaźń do śmierci jedni zostaną normalnymi ludźmi innym zaproponują służby specjalne jeszcze innym nic. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:30 Polish Special Forces GROM AGAT JWK NIL FORMOZA |HD| Created by |Budrs97| Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:33 Jak sobie nie odjebie łba dziś do 24 to znaczy że nie odjębię sobie przynajmniej przez następne kilka michów. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:38 upadki i wzloty,napierdalam muzę może mi przejdzie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:43 Walczyłem o ten kraj,komuniści też nie małe spustoszenie zrobili.Pamiętam ten czas,może czas wyrónać porachunki, gnojom łeb odjebać! szare szeregi Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:48 Niestety jestem takim Polakiem który zginie za swoje wierzenia. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:50 Teraz rozumiesz że ma w dupie wszystko i wsztskich, odjebie sobie łeb albo i nie, a policja może mnie w dupę pocałować Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 20:57 Odbezpieczyłem spluwę po tej muzie spoko już mi przeszło Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:00 postaram Ci się polskę zrobić taką jaka powinna byc nie głosuj na Komorowskiego! Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:02 Ditto ja przysięgałem teraz twoja Warszawa Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:05 Powołuję się bo tak trzeba, słuchaj kobieto zrozumiesz. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:08 Jestem kobietą nie mam woli walki w sercu Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:18 ditta12 napisała: > Jestem kobietą nie mam woli walki w sercu Spokojnie ja Polak Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:26 Widzisz gdybym miał możliwośc odjebał bym bym mu łeb, rozumiesz że ja Polak? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:32 Ditoo to jest twoje ciot i wogóle!!! ja za ten kraj umieram! www.youtube.com/watch?v=Iab33qfDW-ghttps://www.youtube.com/watch?v=ixMFVcldwNQ Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:36 Ditoo mój dziadek był oficerem ja jego potomek mam swoje zasady, walczył o ten kraj. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:38 https://www.youtube.com/watch?v=Iab33qfDW-g<a href="www.youtube.com/watch?v=ixMFVcldwNQ[/video]" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=ixMFVcldwNQ Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kurwa,kurwa,kurwa 17.04.15, 21:43 Kurwa frajerze z tym waszym mnichnikiem dałem cały adrs ty kurwo Odpowiedz Link