Dodaj do ulubionych

Wyciąganie wniosków.

31.05.15, 08:45
Ja czytałam wszystko co piszesz Uwierzu i się uczyłam od Ciebie,Twojego życia,Twoich myśli,zabierałam Ci myśli i teraz ich już nie masz.
One są w mojej głowie dlatego muszę wyrzucić je na forum.
Byłam takim pochłaniaczem energii,w depresji jak napisał kiedyś dr,Cedro.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 08:54
      Na półpiętrze stałą palma i butelka z wodą,nagle zniknęła.
      Znalazłam inną,na śmietniku,daktylową,postawiłam na półpiętrze z butelką wody ale.....znikła.
      Wczoraj były różowe płatki(2)jakiegoś kwiatka pod moimi drzwiami.
      Mask lubi konwalie.
      • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 09:03
        Malowałam kiedyś martwe natury z żywą roślinką-draceną.Wiszą u mojego brata w domu.Dwa.
        Profesor Żmigrodzkiej podobała się kompozycja ale zwróciła mi uwagę że czerń nie występuje w przyrodzie.No chyba nie,to efekt spalania.Sadza.
        • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 09:07
          Stałam na moim tarasie a ludzie patrzyli na mnie a ja na nich big_grin
          Uczę się twarzy a potem je rysuję ołówkiem z pamięci.
          • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 09:09
            Mam portret Merkurego w telefonie ale nie mogę wrzucić do kompa bo na blut się ne da a przewód mi za.........i i nie oddali.
            • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 09:10
              Tak samo worda i exela na płytkach z kodami.
    • mskaiq Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 10:13
      To zdrowo, wyrzucaj je. Przyszły z forum i pójdą z powrotem na forum.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 11:50
        Bo to forum myśli.
        • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:00
          www.tpw.org.pl

i syrenka z tarcza i mieczem na zółtym tle-choragewka dla kota wink
          • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:02
            Będzie Kaya ale chyba bez Bregovicza,nie wiem.
            • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:02
              www.youtube.com/watch?v=NtHb82zTJdA
              • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:26
                Kałasznikow też tam był-replika i kulki plastikowe,nie za ciężki.
                • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:31
                  Miecze,strzały ale niezaostrzone,łuków nie widziałam.
                  Dziewczyny w siermiężnych,lnianych,długich sukniach,jedna,ta celktka,miała w niebieską kratę i starożytne zapinki miedziane na ramionach i powiedział że zna mojego kolegę celta z którym pracowałam w pr i miał opaskę na czole z rzemienia jak mona lisa.Piękna twarz z pełnymi ustami.
                  A chłopak miał portki w kratę ,chyba biało czarną,ona robił swetry na drutach z wełny owczej,siedziała na ziemii i miała przyrządy do robienia splotów rybackich(swetrowych,szalikowych czy czapkowych).
                  • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:35
                    I był szalony alchemik który miał ciekły azot jak do krioterapii i wylał mi pod dnogi z kubka big_grin
                    Miał różne dziwne rzeczy a ja zapytałam czy nie ma kamienia filozoficznego albo tombaku.
                    On na coś albo na kogoś czekał zeby zacząć,a nie to ten drugi który miał laboratorium i takie butelki jak ja mam w domu ale......?
                    Widziałam muchy w słoiku ale nie widziałąm dna chociaż chciałam zobaczyć.Mięli minerały a na innym stoiski były kolorowe piaski do wysypywania mandali ale na trawie nie można wysypać.Bo jak?
                    • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:35
                      Spacja.
                      • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:37
                        Ten za azotem to miał banany i jabłko i mówił że wszystko mrozi.Dobrze że mnie nie zamroził big_grin
                        • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:38
                          Przyleciała żółta kapsuła ze śmigłem i warczy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                          • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:43
                            A Bregowicz jest cygańskim hindusem bo ma taką muzykę hinduską.
                            • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:46
                              I.....jeszcze napisałam ptasim piórem i atramentem:
                              elemele dudki gospodarz malutki a dziewczyna miała lak i przystawiła pieczątkę i się chyba podpisała na tym piśmie.
                              Nie było łatwo napisać tym piórem wcale.Ciekawe jak sobie Madau radzi wink
                              • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:48
                                A jedna cyganka Priszczylla mówiła że jest włoszką bo myślała że ja nie umiem po cygańsku a ja rzeczywiście nie umiem ale słyszę przecież.
                                • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:50
                                  A Kaja się ogrodziła jak konie big_grin
                                  Pewnie się boi żeby jej nie zjedli jak w Pachnidle big_grin
                                  • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:52
                                    Gotuję młodą kapustę z cebulą,koprem,szczypiorem ale bez zasmażki bo jest lepsza.
                                    • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:53
                                      A Ty Rangarv co masz na obiad?
                                      • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:56
                                        A tam wchodzi się przez truskawkową bramę i tam w tej bramie mają ogień.
                                        Zajarałam fajkę w murzyńskim domu kobiet.
                                        • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 12:57
                                          OPA!
                                          • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:01
                                            Dzieci Indygo:
                                            Tel.506 241 142
                                            • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:05
                                              Zółta kapsuła z wiatrakiem startuje i robi kurz.
                                              • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:06
                                                Industrial melody
                                                • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:07
                                                  Kotka Cicinia śpi w fotelu na turkusowym tle,można ją namalować.
                                                  Czyczynia,przepraszam.
                                                  • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:09
                                                    A Kayah to cygańska królewna jest
                                                  • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:12
                                                    I ta co zaśpiewała polski hymn źle przed meczem to też.Ale mi się bardzo podobało jak zaśpiewała ten hymn bo Dąbrowski szedł wolno do Polski,tak jest napisane u Mickiewicza w Panu Tadeuszu.On tam u nich zjadł obiad a na obiad było,nie pamiętam co ale zastawa stołowa była zajebiaszcza.
                                                  • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:18
                                                    A Don Wasyl jest królem bo ładnie śpiewa i ma takie kobitki które tańczą kankana spódnicami....i trzęsą do tego cyckami fajnie
                                                  • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:20
                                                    A moja W też tak umie bo ona mieszkała z cyganami i moja matka szyła dla nich stylonowe powłoczki w błękitne kwiatki z falbanami na poduszki
                                                  • ditta12 Re: Wyciąganie wniosków. 31.05.15, 13:21
                                                    A my mamy czarodziejską francuską zieloną kulę,prawda Madu?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka