Dodaj do ulubionych

Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać

31.05.15, 20:35
bo to forum tylko dla wybranych a Ty zostałeś przeze mnie zbanowany.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 20:50
      mam to w dupie
      • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 20:58
        A pan tu czego,panie Mercury,trollem Pan jest?Przyszedł Pan tu szpiegować nas i dręczyć i spowodować samobója?
        Ja już ręce druciakiem myję.
        • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 20:59
          Pan masz wielką dupę że wszystko w dupie Pan masz.
          • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:01
            Właśnie napaliłam w piecu,siadaj Pan na łopatę i do pieca.
            Zaraz będę wałkować.
            • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:18
              Nie masz plakietki,nie wejdziesz i już.
    • mskaiq Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:21
      Czy jesteś zła na Uwierza, że nie pisze ? Kiedy pisał to często jemu też nikt nie
      odpisywał również. Pisz Grazynko, ale pisz co czujesz wtedy odzew będzie o
      wiele większy.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:27
        Ja też mam w dupie czy Uwierz pisze czy nie pisze.Co mnie to obchodzi,za to jakiś Mercury tu podgląda czyli szpieguje nas i wszystko powie i nas aresztują-pójdzie do Prokuratora z żoną by nas usadzić jeszcze.Można czuć trwogę?Można.
        • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:29
          A ja z lampy Alladyna piję zioło.
          • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:33
            Chyba to

ale nie wiem dokładnie,coś Tusk mówił dawniej
            • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:36
              Czy też tytoń?A może alkohole.Chyba lepiej na zmianę,raz to,raz tamto albo wcale ale coś trzeba robić.by żyć na tym świecie.
              • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:41
                To moja mama jest ta Gandzia,tatuś mi powiedział big_grin
                • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:47
                  I jeszcze powiedział że dzisiaj księżyc jest w lisiej czapce.
        • ragnarv Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:52
          o nie !!
          chyba nie ma znajomosci w policji
          • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:55
            Ma znajomego Prokuratora i mnie straszy a ja mam to w dupiebig_grin
            • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:56
              I tak do Sądu mam iść i tak to za jednym zamachem pójdę.
              • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:57
                Tam jest chyba Piłat w tym Sądzie i on umywa ręce.
                • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:57
                  Niektórzy mówią o nim teraz Pączek Piłat bo on poncjusz piłat-chyba tak się zwał.
                  • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 21:59
                    A może Uwierz to ten Pączek bo w maśle,tak kiedyś napisał.
                    • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:01
                      A nie,Uwierz to ten Mały Książe co na steroidzie wyrywa Kebaby.
                    • ragnarv Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:02
                      o ja pierdole.
                      ditta jak ty zdążasz tak szybko pisać.
                      nie bój się. olewać trzeba policję i prokuratorów
                      • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:05
                        Ale Uwierz może mnie ubezwłasnowolnić i jeszcze zechce być moim Pro Kuratorem.
                        • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:08
                          On niebezpieczny bo ma Kałasznikow pod poduchą i czasem chce sobie strzelić w....jak ten schizol z Szatańskich wersetów a raz na starej zanikłej schizofrenii chciał zastrzelić z niego swoją żonę jak się upił świńtuch zarzyganiec big_grin
                        • ragnarv Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:09
                          nie może.
                          • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:11
                            A moja matka powiedziała że śnił się jej zarzygany pijak w nocy,to na pewno Uwierz.
                            • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:13
                              Ja to mam noże w razie czego jak on tu z tym kałachem przyjedzie.
                              • ragnarv Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:15
                                nie przyjedzie. nie nakręcaj się.
                                • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:20
                                  Już raz jechał ale zabłądził i wysiadł przez pomyłkę we Włocławku,wywalił telefon,do mnie miłosny list przysłał wcześniej i poszedł do rolnika a potem do Czubków włocławskich odpocząć sobie.
                                  • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:22
                                    On żonaty,dzieciaty i do mnie jechał?Może miał hainekena dla mnie ze dwie butelki ale nie wiem bo nie dojechał,chyba wypił w pociągu.
                                    • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:25
                                      A ja mam asteroidę B-612 w kuchni,pomoczyłam w brudnej wodzie,ciekawe czy wyrosną baobaby.
                                    • ragnarv Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 31.05.15, 22:26
                                      no to nie wiem. nie znam goscia nie obchodzi mnie on.
                                      wiem jednak że nic nie zrobi nie sądze żeby jechał taki hektar ,zresztą juz noc.
                                          • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 01.06.15, 16:08
                                            Uwierz fajnie kręci piruety kółkiem smile
                                            • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 01.06.15, 18:33
                                              moto.wp.pl/kat,55194,title,Maluje-na-autach-linie-za-10-tys-zl,wid,17583755,wiadomosc.html?ticaid=114f82
                                              Uwierz,może mnie zatrudnisz?Masz dwa samochody to Ci wymaluję w cząstki elementarne lub gołe baby,jak wolisz.
                                              • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 01.06.15, 18:39
                                                Poczciwe Uwierzysko jeszcze robi na chleb do wyrzucenia dla ptaków albo na Kebaby.
                                                Pioseneczka dla Uwierza:

• ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 05.06.15, 11:24
                                                  A teraz poczciwe Uwierzysko leczy kacen jamer.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 05.06.15, 12:03
                                                    Uwierz wyleczył kaca smile
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 05.06.15, 12:06
                                                    A Uwierz powiedział ze Madau boi się tu pisać i Rangarv też bo ja strasznie dużo wypisuję.Czy ma rację?
                                                  • ragnarv Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 05.06.15, 21:35
                                                    nie ma racji. pierdoli bez sensu.
                                                  • ditta12 Re: Uwierzu ,Ty nie możesz tu pisać 06.06.15, 06:01
                                                    I dzięki bogu i partii big_grin

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka