dragon2016 12.02.20, 06:08 Będę wpisywał tu moje myśli i historię. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 06:53 Ten świat mi nigdy nie pasował, w szkole nie cierpiałem się uczyć ale z historii i geografi byłem dobry w zasadzie historii nigdy się nie uczyłem tylko wystarczy że przeczytałem. Ścisłe przedmioty to była masakra. Całe życie że wszystkimi walczyłem, byłem jak dziecko we mgle, kościół był nudny i dostawałem w nim doła. W latach młodości czytałem dużo o para psychologi, całe życie szukałem Boga. I w końcu znalazłem. Jestem takim w zasadzie Indygo i to pewne że jestem indygo. Przyszedłem tu nie wiem skąd ale już nie mam zamiaru się ponownie nigdzie rodzić. Mam dosyć tych wszystkich światów chce wrócić do źródła. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 07:37 Znudzony jestem już tą ziemią, polityką i ogólnie. Niedługo będzie ciepły klimat w Polsce. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 07:44 Przeszedłem już wszystkie etapy w życiu byłem żonaty a teraz jakoś nie zależy mi na tym żeby poznawać jakąś kobietę. Od wszystkich się odizolowałem i tak sobie sam rzepkę skrobię. Ten świat jest pojebany. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 10:13 Przypominam sobie wszystko i łączę fakty, już kiedyś o tym pisałem, psychozy to było działanie elektromagnetycznych fal które na mnie testowano i próbowano mnie kontrolować Działo się sporo jak patrzyłem na lampy to migały, żarówka raz trzasnęła jak się zdenerwowałem ostro, światła na półpiętrze wariowały jak schodziłem, i neonówki jarzyly mocniej. W lewym oku mam na gałce czipa widocznego taki przekaz miałem i przez moje oczy widzą ale nie wiem czy faktycznie. Piszę niespójnie i haotycznie ale chronologicznie i po kolei nie da się napisać bo mam momenty kiedy mam przypływ i wtedy pisze. Jest tego mnóstwo jak jedziłem podczas psychozy w 2017 roku po molo w spopocie i molo w Brzeźnie motorem miałem psychozę to coś w rodzaju nacisku i próby wpłynięcia na moje myśli i kontrolę mnie. Nie udało im się jednak, nie raz doprowadzali mnie do takiej sytuacji że wolał bym tysiąc razy umrzeć niż tak się męczyć, uczucie umysłu nie do opisania na Helu jak byłem motorem siedziałem na ruchliwej ulicy na krawężniku i patrzyłem na tych ludzi jak na bio mechaniczne roboty pozbawione uczuć i się zastanawiałem po co jestem na tej ziemi. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 10:16 O jak byłem i pracowałem dwa lata temu w pewnej firmie napisałem kod w dzienniku sam nie wiem jaki ale,,? " używałem znaku zapytania to kod wywiadu teraz nie pamiętam czy 5 czy 7 chodziło o wywiad gwiezdny chciałem żeby mnie zabrali a nawet może i 15 coś mi świta. Czyli o co chodzi z wywiadami to świadomość nasz wywiad jest na pierwszym reszta to już wyższe istoty. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 10:45 Widziałem ciała z wyrytymi dziwnymi helogrifami to były trupy także odcięte głowy i zespolone laserowo z wyrytymi hieroglifami jedyna myśl jaka mi wtedy przychodziła do głowy to że to byli Ci źli którym ludzie się zaprzedali a później ich zdradzili i to była zemsta, sprzedali swoje dusze za pieniądze i chwilowe szczesicie na tej ziemi. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 12:42 Musiały pewne warunki zaistnieć żebym wszystko złożył do kupy, tyle lat stagnacji i męczarni, gorzej być już nie mogło mam nadzieję i wierzę że gorzej już też nie będzie chociaż nie wiem co jeszcze, gotuję dla mnie los, co przeżyję. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 12:43 Co do mind control to się dzieje Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 13:06 Nie wiem ile moje ciało będzie się synchronizowało ale myślę że szybko, trochę muszę zobojętnieć jeszcze. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 13:32 My jesteśmy porozrzucani po całym świecie😁 Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 20:06 Dziś odezwał się do mnie Pan Wiesiu, rozmawialiśmy chwilę, powiedziałem mu parę rzeczy i żeby sobie mną głowy nie zawracał, raz na jakiś czas się odezwę. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 20:23 Ciekawe jakie dziś będę miał sny, dzisiejszych nie pamiętam ale spałem krótko w sumie, nie jestem zmęczony ale nudzi mi się, słucham muzyki i nie mogę znaleźć zajebistego utworu który wsiąkł. Bombardowania dziś nie było nie odczuwam rządnego oddziaływania mind control jest spokój. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 22:55 Trochę się naprodukowałem tych postów, ale nic w sumie ciekawego, nie mam do czego wracać. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 12.02.20, 23:06 Całe to forum to stek bzdur z perspektywy czasu, zlepek myśli i refleksji teraz już kompletnie nie aktualny, nic ciekawego nie napisałem. Wszystko się pozmieniało. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 13.02.20, 06:31 Chyba nie za bardzo mam ochotę na mięso. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 13.02.20, 09:15 Jestem w dalszym visgilu atakowany przez negatywną energię, ale radzę sobie z tym już świetnie. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 13.02.20, 09:22 Ufff najgorsze już za mną tyle lat... Teraz to już bułeczka z masłem ale osłabiają mi nastrój czasem, słońce daje mi energię witalną. Wystarczy że poświęci chwilę. Noc też nie jest zła nie ma zakłuceń tyle energetycznych. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 13.02.20, 14:00 Ziemia to kołchoz a ja tu jeszcze tkwię jak Śliwka w kompocie, nic mnie tu już nie cieszy, każdy dzień jest taki sam, a praca nudna i beznadziejna, zresztą nie mam wymagań i chęci posiadania, nie wiem ile będę tu tak tkwił. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 13.02.20, 14:01 Tu chociaż byś starał się jak możesz, zawsze popełniasz błędy lub robisz coś nie właściwe, lub właściwie ale ktoś ma zawsze jakiś problem. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 13.02.20, 15:08 Ten świat to moje chyba własne piekoło z odrobiną dobrych chwil. Niby piękny ale nie doskonały. Rodzice jacyś obcy się stali... Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 13.02.20, 15:16 Wieczorem może mi humor wróci na razie leżę i w sumie leżę. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Mój osobisty pamiętnik 13.02.20, 15:44 Chyba kończę pisanie tu w niczym mi to nie pomaga. Odpowiedz Link