Dodaj do ulubionych

Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014

01.02.14, 22:39
WITAM
POSZUKUJE ZESPOŁU LUB DJ-a NAJLEPIEJ DJ-WODZIREJ .
ZALEŻY MI ABY MUZYKI DISCO-POLO BYŁO NA MOIM WESELU JAK NAJMNIEJ .
POSZUKUJE ZESPOŁU Z MUZYKA NA CZASIE .
DATA MOJEGO WESELA TO 09.08.2014
POMOCY !!!!! :) MOJ MAIL ANNA.SZYMANSKA1991@wp.pl
Obserwuj wątek
    • pymek9595 Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 09.02.14, 07:32
      Witamy serdecznie. Jesteśmy grupą dwuosobowa Apollo Deejays o charakterze
      Deejays-skim. Zajmujemy się oprawa muzyczo-wizualną wszelakich imprez.
      Mamy bogate i wieloletnie doświadczenie . Posiadamy swój własny sprzęt
      oświetleniowy oraz nagłaśniający. Posiadamy muzykę z każdego
      gatunku, także jesteśmy przygotowani na każdy rodzaj imprezy. Prowadzimy
      konkursy oraz zabawy w których nie brakuje humoru. Jesteśmy
      profesjonalistami w tej dziedzinie, co może potwierdzić prestiż imprez
      które prowadziliśmy.

Więcej informacji znajdziecie na naszej stronie internetowej
      www.apollodjs.cba.pl

Pozdrawiamy grupa ApolloDeejays.

PS. Cena za taką usługę u nas mieści się w przedziale 1300 zł
    • iradrach Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 17.02.14, 00:10
      Witam. zapraszam do zapoznania się z ofertą naszego zespołu
      Zespół może się składać z 5 lub 6 osób (wszyscy po akademiach lub średnich szkołach muzycznych)
      Gramy tylko na żywo (bez żadnych podkładów)

Różnimy się tym że mamy niezwykły repertuar: oprócz przebojów polskich i zagranicznych gramy FOLK łemkowski, polski, bałkański, ukraiński, żydowski we własnych nowoczesnych aranżacjach.
      !!!CENA PROMOCYJNA na ostatnie terminy 2014 roku.
      Dla naszych klientów oprawa muzyczna ślubu w kościele GRATIS!!!
      Oferujemy Państwu:
      - Błogosławiny i marsze u Panny Młodej
      - Oprawa muzyczna ślubu w kościele
      - Oprawa muzyczna całej imprezy w restauracji
      - Własny wodzirej (prowadzenie całej imprezy, konkursów i zabaw)
      - Oświetlenie, sprzęt (dodatkowo 2 mikrofony bezprzewodowe dla gości)

Tu można zobaczyć nasze wideo z ostatniego przesłuchania: slowiany.pl/pl/wesela/muzyka-i-video.
      Mamy bardzo ciekawe zabawy i konkursy, niestety wideo z wesel na stronie nie udostępniamy przez ochronę prywatności. Natomiast możemy podać linki do oglądania prywatnie (wystarczy podać swego maila na podany niżej adres)

Zespół SŁOWIANY
      www.slowiany.pl
      oleks.dr@gmail.com
      tel. 506-994-450, 500-594-431
    • paula-band Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 17.02.14, 19:45
      Witam serdecznie.
      Chciałbym Państwu polecić usługi muzyczne na Wasze wesele.
      Kilka słów o nas:
      Formacja Paula-Band to trio wokalne istniejące na rynku od kilkunastu lat
      i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw.
      Zespół występuje w składzie trzy osobowym (wokal męski i żeński)
      plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej.
      Repertuar składa się ze znanych przebojów polskich i zagranicznych w stylu pop,
      dance, rock, disco, disco polo, tańce klasyczne.
      Film reklamowy można odebrać osobiście lub wyślę pocztą.
      Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Kontakt z zespołem : 608-559-607
      e-mail. remix.adam@gmail.com
    • secretband Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 18.02.14, 10:32
      witam termin wolny zespól z wodzirejem CENA OD 2.600 ZL
      Secret Band to zespół 4 - osobowy /z solistką/ i 20 letnim doświadczeniem scenicznym.
      W 2009 roku pojawiła się na rynku muzycznym nasza pierwsza płyta pt. ,,Muzyko hej", wydana przez Wydawnictwo Muzyczne -Tercet Kraków
      Kolejną płytę pt. ,,Weselne Szlagiery" nagraliśmy w 2012 roku, wydaną tym razem przez
      wydawnictwo Gold Music.
      Obecnie NOWA PŁYTA ,,Zabawa na maXa''to kolejna płyta z przebojami dla każdego

Zespół nasz obsługuje:
      - WESELA
      - FESTYNY
      - ZABAWY
      - JUBILEUSZE
      - PIKNIKI
      - STUDNIÓWKI
      - BALE
      - EVENTY
      - oraz inne imprezy w Krakowie i okolicach Małopolski.

GRAMY NA ŻYWO!
      Ponadto: gramy prymicje dla księży, wyprowadzenia, orszaki, pieśni i piosenki religijne.
      Gramy i śpiewamy na żywo polskie i zagraniczne przeboje od lat 60-tych do obecnych szlagierów i nowości /piosenki dla starszych, młodzieży i dzieci/. W swoim repertuarze posiadamy dwa tysiące piosenek. Gramy w domach, mieszkaniach, przy kościołach, przed salami, za stołami i oczywiście na scenie. Śpiewamy na trzy wokale. Zapewniamy wszechstronność grania na różnych instrumentach w zależności od piosenek i potrzeb w danej chwili. Repertuar dobieramy na bieżąco /spełniamy życzenia gości/ podgrywamy do przyśpiewek weselnych. Doświadczenie jakie posiadamy pozwala nam na dobór repertuaru do wymagań i życzeń gości, co przekłada się na miłą atmosferę i super udaną imprezę. Gramy długie bloki muzyczne (ok. 1godz.). Robimy krótkie przerwy /gramy i bawimy gości również jak zabraknie prądu. W czasie przerw odtwarzamy muzykę z CD oraz prowadzimy zabawy weselne.

Nasze instrumentarium to: akordeon, 2 keybordy, 2 gitary, saksofon, trąbka, zestaw instrum. perkusyjnych, syntezator. Posiadamy oświetlenie LED-owe, efekty wizualne oraz najlepszy sprzęt nagłośnieniowy, zestawy trójdrożne / gwarantujące czytelny wokal i doskonałe brzmienie instrumentów bez sprzężeń i pisków. Moc nagłośnienia dopasowujemy do każdej sali, jak i pleneru (max moc 5,5 KW).
      Dysponujemy własnym transportem, w związku z tym dojazd na czas nie stanowi dla nas żadnego problemu.
      Jesteśmy legalna firmą, wystawiamy rachunki.
      Nagłaśniamy i obsługujemy imprezy współpracując z różnymi instytucjami, takimi jak:
      domy weselne, organizacje - OSP, urzędy gmin, ośrodki kultury, szkoły, itp.
      kontakt tel 12 388 56 56 694 447 007
      www.secretbandrepublika.pl

• djgass Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 21.02.14, 09:06
      Witam, zagram dla państwa weselne przyjęcie, jestem dj i wodzirejem muzycznym, możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim 1 dj wodzirej+dj na osobnej konsoli+1 wokalistka śpiewająca wokal na żywo+2 wokalistki+1 dziewczyna grająca na saksofonie co bardzo ładnie brzmi na uroczystościach weselnych+1 dziewczyna na skrzypcach,albo poprostu san dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass tel.663836085 pozdrawiam Sebastian Bednarz
    • zaczarowana33 Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 18.03.14, 08:01
      AARIAN Z Krakowa
    • fulawmar Re: Poszukuje www.maraton.hg.pl 09.08.2014 05.04.14, 18:50
      7 osobowy skład w tym wokalistka. Dodatkowo bonus na życzenie oprawa artystyczna w kościele (utwory Wagnera, Schumana, Schuberta, Gunoda, Mendelssohna) skrzypek + organista - nasz duet. www.maraton.hg.pl (Video You Tube)
    • luissa81 Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 08.04.14, 14:54
      Zespół FENIX, 3-os, z wokalistką-wodzirejką, kontakt: 504 037608, www.fenixwesela.pl
      ------------------------
      aniawesele napisał(a):

> WITAM
      > POSZUKUJE ZESPOŁU LUB DJ-a NAJLEPIEJ DJ-WODZIREJ .
      > ZALEŻY MI ABY MUZYKI DISCO-POLO BYŁO NA MOIM WESELU JAK NAJMNIEJ .
      > POSZUKUJE ZESPOŁU Z MUZYKA NA CZASIE .
      > DATA MOJEGO WESELA TO 09.08.2014
      > POMOCY !!!!! :) MOJ MAIL ANNA.SZYMANSKA1991@wp.pl
      • zacharek123 Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 05.07.14, 19:12
        Witam, proponuję pełną oprawę muzyczną imprez okolicznościowych, takich jak bale, studniówki, urodziny, wesela, uroczyste kolacje, plenery, Andrzejki, Sylwester, itp.

Jestem doświadczonym Dj-em z wieloletnim stażem i dysponuję dużym zapleczem muzycznym. Rodzaj muzyki dostosowuję do preferencji klienta. Posiadam profesjonalny sprzęt, który gwarantuje niezawodność jak i dobra jakość dźwięku.
        Na Państwa życzenie zapewniam dodatkowo profesjonalną oprawę świetlną sali.
        Prowadzę wszelkie konkursy, oczepiny jak i zabawy.
        Imprezy okolicznościowe prowadzę sam, ale na życzenie klienta mogę współpracować także z wodzirejem.
        Jeżeli potrzebują Państwo Profesjonalisty, który sprosta Państwa oczekiwaniom, nie mogliście lepiej trafić. Wszelkie pytania proszę kierować na nr tel. podany w zakładce kontakt.
        www.facebook.com/djzachar.olsztyn
        www.djzachar.olsztyn.pl
    • manti24 Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 11.04.14, 15:38
      Mamy jeszcze wolny ten termin: www.artmelody.pl
    • raf-4g Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 28.05.14, 17:45
      Witamy :)

Zespół muzyczny Romi to świetny wybór dla wszystkich, którzy poszukują niedużego ale dobrego zespołu muzycznego. Wspaniała muzyka, profesjonalny, zawodowy wokal damski i męski, większość utworów opracowanych na głosy, płynna konferansjerka oraz świetnie dobrany repertuar muzyczny to tylko niektóre zalety naszego zespołu. Zespół Romi dysponuje całą gamą zabaw integracyjnych i typowo weselnych, w zależności od charakteru imprezy. Własne pomysły oraz opracowywanie nowych konkursów weselnych to dodatkowy plus naszego zespołu.

Kulturalnie prowadzona, czytelna konferansjerka przyczyni się do płynnego i sympatycznego przebiegu imprezy.
      Posiadamy profesjonalny sprzęt muzyczny o wspaniałym i ciepłym brzmieniu oraz profesjonalne oświetlenie. Poradzimy sobie z oprawą muzyczną: małych plenerów, wesel, dancingów, imprez firmowych, bankietów, zabaw karnawałowych, studniówek, kinderbali, itp.

Zapewniamy spędzenie przyjemnych chwil przy naszej muzyce, gramy do tańca i dla każdego bez względu na wiek czy upodobania muzyczne. Wiemy jak poprowadzić i "rozkręcić" wesele, zabawę sylwestrową, event firmowy, studniówkę czy inną imprezę. Często słyszymy od osób bawiących się podobne słowa..cyt." Tylko dwie osoby a taka muzyka- aż trudno uwierzyć" :)
      www.zespolmuzycznyromi.pl
    • zacharek123 Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 01.06.14, 21:55
      Witam, proponuję pełną oprawę muzyczną imprez okolicznościowych, takich jak bale, studniówki, urodziny, wesela, uroczyste kolacje, plenery, Andrzejki, Sylwester, itp.

Jestem doświadczonym Dj-em z wieloletnim stażem i dysponuję dużym zapleczem muzycznym. Rodzaj muzyki dostosowuję do preferencji klienta. Posiadam profesjonalny sprzęt, który gwarantuje niezawodność jak i dobra jakość dźwięku.
      Na Państwa życzenie zapewniam dodatkowo profesjonalną oprawę świetlną sali.
      Prowadzę wszelkie konkursy, oczepiny jak i zabawy.
      Imprezy okolicznościowe prowadzę sam, ale na życzenie klienta mogę współpracować także z wodzirejem.
      Jeżeli potrzebują Państwo Profesjonalisty, który sprosta Państwa oczekiwaniom, nie mogliście lepiej trafić. Wszelkie pytania proszę kierować na nr tel. podany w zakładce kontakt.
      www.facebook.com/djzachar.olsztyn
      www.djzachar.olsztyn.pl
    • balabina85 Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 21.07.14, 22:51
      ja moge Ci polecic dj sromka - gral na weselu mojej kuzynki i naprawde fajnie bylo, co do muzyki tez mozna sie umowic
    • mixband Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 15.09.14, 10:53
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego zespołu na stronie internetowej:
      www.mixbandlublin.pl.
      Mamy nadzieję, że nasza oferta przypadnie Państwu do gustu.
    • adisound Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 11.11.14, 12:17
      polecamy nasz zespół - wwwAdiSound.pl
      • panibum Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 11.12.14, 12:00
        Witam!

Jestem Disc Jockey'ką i wokalistką. Gram na różnych imprezach - imprezy firmowe, przyjęcia weselne. Zapewniam nagłośnienie i oświetlenie oraz prowadzenie całej imprezy.
        Szczegółową ofertę mogę przesłać na maila:)
        Mogę także zagrać z perkusistą, saksofonistą lub gitarzystą.
        Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję nawiązać współpracę!
        Cena i repertuar do uzgodnienia:)

www.facebook.com/panibum.discjockey
        Pozdrawiam!

Marta Baum
        tel.793226626
        mail.panibum.dj@gmail.com

• nadzieya81 Re: Poszukuje ZESPOLU LUB DJ NA WESELE 09.08.2014 25.11.14, 14:53
      zapraszamy, myślę że mamy podobne zapatrywania

www.kapella.com.pl
      883327096

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka