ernest54 29.10.14, 19:16 Zapraszamy na naszą stronę www.dzipago.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adelaitymek Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 20.09.16, 09:51 Bardzo przyjemne coś dla starszych i młodszych duchem. SERDECZNIE POLECAM Dżipago Piąty Element!!! Odpowiedz Link
piterka3232323 Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 14.04.17, 11:05 Bajecznie się bawiłam na przyjęciu weselnym u przyjaciółki i to dzięki fantastycznej muzyce serwowanej przez tą znakomitą kapelę. Niezwykle sympatyczni i pogodni ludzie, a ich warsztat muzyczny to czysta poezja. Odpowiedz Link
anatol7102 Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 27.07.17, 20:30 niedawno był koncert disco polo na Narodowym i Dżipago bez problemu dałoby radę. niesamowicie elegancka i przebojowa formacja, która zachwyciła mnie na imprezie swoja spontanicznością i doborem piosenek. trochę im zazdroszcze, że sam nie mam takiego talentu, ale mówi sie trudno, a ich szczerze polecam! Odpowiedz Link
kingapolska Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 20.09.17, 14:19 Na weselu u kuzynki Piąty Element grał. Teraz i ja jestem w tematach weselnych i szczerze bardzo bym chciała żeby piąty element miał termin wtedy kiedy mamy wesele. Odpowiedz Link
slubna_scena Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 19.10.17, 08:36 Zajrzymy zajrzymy ;) Zapraszamy także do nas na portal Ślubna Scena:) Odpowiedz Link
pheanix22 Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 21.10.17, 00:35 Musze przyznać, że dawno sie tak dobrze nie bawiłem na weselu jak przy tym znakomitym zespole. mają niesamowicie fajny repertuar, który miło wpada w ucho a przy tym wszystkim bajecznie się tańczyło. po godzinie już straciłem rahubę ile tańców zaliczyłem, ale juz po północy musiałem zmieniać koszulę bo od ciągłych tańców pierwsza się całkiem przepociła. dobrze, że miałem na zmianę drugą koszulę,. grają jak szatany i to mi się podoba:)! Odpowiedz Link
renia1055 Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 04.11.17, 23:48 Bardzo dobrze się z Wami bawiłam. byłam gościem na weselu przyjaciółki, które wy uświetnialiście. dziękuję Wam za wspaniałą zabawę! Odpowiedz Link
lucjanowak Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 04.12.17, 16:44 Dżipago zespół wart uwagi i godny polecenia. Bardzo profesjonalni. Dobrze bawiłam się przy ich muzyce. Są poprostu fajni. Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: Zespół muzyczny Dżipago i Piąty Element. 09.01.18, 20:05 Znam zespół Piąty Element. Widziałam ich już kilkakrotnie na imprezach i za każdym razem grali szałowo! Gości dosłownie niosło aż do tańczenia. Mają nietuzinkowe podejście do muzyki. Po prostu mają ją w sobie i niosą między gości sprawiając ogromną radość! polecam! Odpowiedz Link