Dodaj do ulubionych

zacznijcie patrzeć sercem nie tylko oczyma

20.08.15, 18:24
Powinno zacząć mówić się głośno i w prost o inwigilacji społeczeństwa.. O falach którymi dotykają ludzi.. zabijają
O możliwościach modyfikacji pogody
....!!!.... Przejrzyjcie na serce
Obserwuj wątek
    • andrew.wader Re: Ostrzeżenie ! 21.08.15, 18:29
      mag.55 napisała:

> O falach którymi dotykają ludzi.. zabijają

Na świecie .. współcześnie zabijanie ludzi zachodzi w wielu regionach świata .. Nie trzeba odwoływać się do fal.. a jeśli już .. to jakie fale ? - przez kogo emitowane ?

Niestety tego typu stwierdzenie "pachnie" myśleniem paranoidalnym..

Jeśli założony wątek będzie kontynuowany "na poziomie psychopatologicznym" - to dbając o jakość niniejszej grupy dyskusyjnej - za co odpowiadam jako moderator - cały watek usunę !!! ~ Andrew Wader
      • speedyhawk Re: Ostrzeżenie ! 24.08.15, 16:34
        andrew.wader napisał:

> Jeśli założony wątek będzie kontynuowany "na poziomie psychopatologicznym"
        > - to dbając o jakość niniejszej grupy dyskusyjnej - za co odpowiadam jako mod
        > erator - cały watek usunę !!!

Nie przejmuj się tak, bo to jest myślenie religijne.
        Założę się, że osoba która rozpoczęła ten wątek jest Świadkiem Jehowy i chce nas
        ostrzec przed zbliżającym się końcem świata.
        Robi to w dobrej wierze.
        • mag.55 Re: Ostrzeżenie ! 26.08.15, 16:51
          Przykro mi ze zostałam zszufladkowana do jechowych. Niestety ale nie jestem jedną z nich.. A to oznacza że przegrales zakład, mam nadzieję że nie dużo straciłeś.. (chrzest i komunie jednocześnie, brałam w wieku ośmiu lat więc byłam świadoma co się dzieje. A to też nie z powodu wyznania moich rodziców tylko z biedy..)
          Dodam jeszcze ze możliwe iż zbliża się Koniec ale Jeżeli już to tylko i wyłącznie spowodowany działaniem człowieka.. Śmieci elektrownie spaliny itp.
          • speedyhawk Re: Ostrzeżenie ! 26.08.15, 17:01
            mag.55 napisała:

> Przykro mi ze zostałam zszufladkowana do jechowych.

Mnie również teraz jest bardzo przykro, że się pomyliłem.
            Przepraszam Cię za to bardzo serdecznie i niech ta wiadomośc będzie rekompensatą
            za to. Nie wiedziałem, po prostu nie zdawałem sobie sprawy, że promieniowanie mikrofalowe
            może być aż tak szkodliwe.

kefir2010.wordpress.com/2014/03/12/dlaczego-kuchenki-mikrofalowe-sa-tak-grozne-opinia-fachowca/

• mag.55 Re: Ostrzeżenie ! 26.08.15, 16:18
        Chodzi tu o mikro fale działające na niskich częstotliwościach. Każdy napewno zna dobry wpływ infra dźwięków w medycynie ale czy wiele mówi się na temat negatywnego wpływu ich odzialowywania na ludzki organizm w szczegulnosci na przewód pokarmowy oraz serce? Juz w średniowieczu były używane dźwięki do wykonywania kar, delikwenta sądzono koło dzwona a kat walił w dzwon tak długo dopóki Karany nie zszedł z tego świata. Zbrodnia doskonała ponieważ na ciele nie zostawał żaden ślad a cierpialy na tym organy wewnętrzne wprowadzone w wibracje..

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka