mag.55 20.08.15, 18:24 Powinno zacząć mówić się głośno i w prost o inwigilacji społeczeństwa.. O falach którymi dotykają ludzi.. zabijają O możliwościach modyfikacji pogody ....!!!.... Przejrzyjcie na serce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrew.wader Re: Ostrzeżenie ! 21.08.15, 18:29 mag.55 napisała: > O falach którymi dotykają ludzi.. zabijają Na świecie .. współcześnie zabijanie ludzi zachodzi w wielu regionach świata .. Nie trzeba odwoływać się do fal.. a jeśli już .. to jakie fale ? - przez kogo emitowane ? Niestety tego typu stwierdzenie "pachnie" myśleniem paranoidalnym.. Jeśli założony wątek będzie kontynuowany "na poziomie psychopatologicznym" - to dbając o jakość niniejszej grupy dyskusyjnej - za co odpowiadam jako moderator - cały watek usunę !!! ~ Andrew Wader Odpowiedz Link
speedyhawk Re: Ostrzeżenie ! 24.08.15, 16:34 andrew.wader napisał: > Jeśli założony wątek będzie kontynuowany "na poziomie psychopatologicznym" > - to dbając o jakość niniejszej grupy dyskusyjnej - za co odpowiadam jako mod > erator - cały watek usunę !!! Nie przejmuj się tak, bo to jest myślenie religijne. Założę się, że osoba która rozpoczęła ten wątek jest Świadkiem Jehowy i chce nas ostrzec przed zbliżającym się końcem świata. Robi to w dobrej wierze. Odpowiedz Link
mag.55 Re: Ostrzeżenie ! 26.08.15, 16:51 Przykro mi ze zostałam zszufladkowana do jechowych. Niestety ale nie jestem jedną z nich.. A to oznacza że przegrales zakład, mam nadzieję że nie dużo straciłeś.. (chrzest i komunie jednocześnie, brałam w wieku ośmiu lat więc byłam świadoma co się dzieje. A to też nie z powodu wyznania moich rodziców tylko z biedy..) Dodam jeszcze ze możliwe iż zbliża się Koniec ale Jeżeli już to tylko i wyłącznie spowodowany działaniem człowieka.. Śmieci elektrownie spaliny itp. Odpowiedz Link
speedyhawk Re: Ostrzeżenie ! 26.08.15, 17:01 mag.55 napisała: > Przykro mi ze zostałam zszufladkowana do jechowych. Mnie również teraz jest bardzo przykro, że się pomyliłem. Przepraszam Cię za to bardzo serdecznie i niech ta wiadomośc będzie rekompensatą za to. Nie wiedziałem, po prostu nie zdawałem sobie sprawy, że promieniowanie mikrofalowe może być aż tak szkodliwe. kefir2010.wordpress.com/2014/03/12/dlaczego-kuchenki-mikrofalowe-sa-tak-grozne-opinia-fachowca/ Odpowiedz Link
mag.55 Re: Ostrzeżenie ! 26.08.15, 16:18 Chodzi tu o mikro fale działające na niskich częstotliwościach. Każdy napewno zna dobry wpływ infra dźwięków w medycynie ale czy wiele mówi się na temat negatywnego wpływu ich odzialowywania na ludzki organizm w szczegulnosci na przewód pokarmowy oraz serce? Juz w średniowieczu były używane dźwięki do wykonywania kar, delikwenta sądzono koło dzwona a kat walił w dzwon tak długo dopóki Karany nie zszedł z tego świata. Zbrodnia doskonała ponieważ na ciele nie zostawał żaden ślad a cierpialy na tym organy wewnętrzne wprowadzone w wibracje.. Odpowiedz Link