Dodaj do ulubionych

O polityce ... życzliwie i kąśliwie

22.11.13, 06:55

W najbliższą środę prezydent Bronisław Komorowski
powoła nowych ministrów i nową wicepremier.

W minioną środę premier Donald Tusk poinformował, że do rządu
wejdzie sześciu nowych ministrów, a dotychczasowa minister rozwoju
regionalnego Elżbieta Bieńkowska zostanie
wicepremierem, ministrem infrastruktury i rozwoju.]

Nowy resort powstanie z połączenia:
- Ministerstwa Rozwoju Regionalnego, oraz
- Ministerstwa Transportu, Budownictwa i Gospodarki Morskiej.

I to wszystko na barki jednej kobiety, a warto zauważyć, że tylko
ta kandydatura nie wywołała żadnych zastrzeżeń komentatorów,
co już jest ogromnym sukcesem przyszłej pani w-premier.

Dla mnie największą niespodzianką jest informacja, że Elżbieta
Bieńkowska jest już matką dwojga dorosłych dzieci i jednego
małolata. W przerwach studiowała i robiła karierę. Mieszka
w Mysłowicach i na każdy weekend opuszczała Warszawę żeby
pomieszkać z rodziną. Czy nowe obowiązki mogą zakłócić ten rytm?

Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: O polityce ... kąśliwie 22.11.13, 07:33
      Następna cud baba ?
      Ciekawe ....
      Czy nowe obowiązki mogą zakłócić ten rytm?
      >
      Od momentu kiedy przekroczyła próg ministerialnych drzwi zapomnieć należy o prawidłowych stosunkach rodzinnych . Współczuję tylko jej mężowi . I tak musiał gdzieś swe uczucia pozostawić ... pytanie czy wszędobylscy dziennikarze dobrze prześwietlili prywatna stronę życia .
      Nie widziałem , nie spotkałem , nie słyszałem żeby w takich i podobnych wypadkach mężowie skarżyli się . Bo i co mogą powiedzieć . Kobita wybrała władzę a nie życie rodzinne . i dobrze że ma chociaż dorosłych synów ..
      • super.222 Re: O polityce ... życzliwie 22.11.13, 08:31
        Prowadzenie domu oddano - tak myślę - w dobre ręce.
        Życzę jej powodzenia. Teraz wszystkie kobiety po 40-tce
        będą miały grzywki tuż nad oczami i długimi rzęsami.
        • sagittarius954 Re: O polityce ... kąśliwie 22.11.13, 08:55
          A kysz z grzywkami ,już nie będzie na kim oka zawiesić . A chociaż nogi ma do oglądania czy do schowania za biurkiem? suspicious
          • amityr Re: O polityce ... kąśliwie 22.11.13, 10:14
            Ale za to pracowity w łożu jest Pan Szczurek.
            • super.222 Re: O polityce ... kąśliwie 22.11.13, 10:19
              To postać, o której nic nie wiem.
              A Ty skąd wiesz? że ... no. Napisz coś więcej. big_grin
              • amityr Re: O polityce ... kąśliwie 22.11.13, 12:28
                Przecież wszyscy wiedzą ,że ma 5 drobiazgu.
    • amityr Re: O polityce ... życzliwie i kąśliwie 22.11.13, 12:31
      ALE MA GIRY
      www.se.pl/wydarzenia/kraj/luksusowa-prostytutka-w-kancelarii-premiera_366438.html
      • sagittarius954 Re: O polityce ... życzliwie i kąśliwie 22.11.13, 13:07
        tyle że to nie tej o której wspomniałeś są giry sad
        A poza tym , chłopaki maja za dużo pieniędzy i tak są zarobieni że kancelarii nie mogą opuszczać .suspicious
        • sagittarius954 Re: O polityce ... kąśliwie 22.11.13, 13:27
          twitter.com/OjciecRedaktor/status/403783264709521408/photo/1
          Masz polimuj sobie ty lubisz takie widoczki suspicious
          • super.222 Re: O polityce ... życzliwie 22.11.13, 18:56
            Odchodzą najładniejsi:
            - tydzień temu min. Nowak
            - dziś Hofman. Ciekawe, kto będzie rzecznikiem PIS-u.
            Wymienia się jakieś nazwiska ?
            • marii51 Re: O polityce ... życzliwie 22.11.13, 19:33
              Nowak - w bardzo dziwnym znaczeniu odszedl-
              o jakiś zegarek-a ten zegarek to wielka podróba ,czyli raczej musial na życzenie Premiera
              fakt mlody--ale kiedyś niefortunnie na rozliczaniu go za trasę pokazali w terenie -penie bez sztalunku na twarzy i uwierzyć trudno
              • marii51 Re: O polityce ... życzliwie 22.11.13, 19:40
                a zapomniałam ... nowa wicepremier taka kobietka (ma wszystko)
                wczoraj przyglądam się, wsluchuję się w jej krotką wypowiedz - prosze syna --cofnij pokaż mi bo cos mi w jej wypowiedzi-
                • marii51 Re: O polityce ... życzliwie 22.11.13, 19:59
                  ach to takie sprawy .. Hofman musi odejsć- a nie, że JK za pogaduszki w plenerze go zwalnia--aha..
                  • super.222 Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 08:17
                    O nie ... dzisiaj świętujemy.
                    Polityka .... a kyszsz ...won ... nie stresujemy się. big_grin

• sagittarius954 Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 08:26
                      no może i tak ale pamiętaj że między jednym haustem a drugim dobrze jest coś przyciąć , a amityra popieram w jego ostatnim słowie całkowicie. big_grin
                      • amityr Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 16:03
                        sagittarius954 napisał:

w jego ostatnim słowie całkowicie.

No nie ! Jeszcze ducha nie wyzionąłem i kilka słów napiszę. A co to wg ciebie za ostatnie słowa .Latam tu i tam jak perszing i nie zajarzyłem o co biega? @ Marii też ostatnio ostro miga .Żeby z jakiejś gałęzi nie spadła I na koniec buzi dla @zuzi
                        • sagittarius954 Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 17:20
                          cyt : zobaczcie jak wygląda ta spuchnięta Czubaszek to rozpacz człowieka ogarnia. Babie sie we łbie poprzewracało po tych skrobankach. koniec cytatu

Zgadzam się ....
                          • amityr Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 18:40
                            Aaaaa, ta nawiedzona @ Czubaszek. Ona ma tak jak Hofman. Takie tam krytykanctwo i na dodatek myśli ,że jest nie omylna. Kompleks urody.
                            • sagittarius954 Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 19:15
                              Z pani Cz. wyłuskał się nihilizm egzystencjalny , a to co powinno zostać jej tajemnicą budzi niesmak , kiedy jest przedstawiane jako osiągnięcie.
                              • super.222 Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 19:30
                                Tak mi się wydaje - proszę wybaczyć - że pani Maria Czubaszek nie jest
                                związana zawodowo z polityką - a to jest wątek o polityce i politykach.
                                Pani Maria Czubaszek (nie wiem dlaczego nie Czubaszkowa) zawodowo
                                para się dziennikarstwem, co zobowiązuje ją i upoważnia do publicznego
                                wypowiadania opinii o sobie, innych i ... całej reszcie społeczeństwa.

Jest osobą prawdomówną, bezpruderyjną, szczerą aż do bólu, a o urodzie
                                kobiety mogą jedynie myśleć, a nie oceniać, bo podobnie jak z gustami
                                - nie dyskutuje się - szanowni panowie.
                                Warto również zerknąć na wstęp do forum, przeczytać i utrwalić w głowach
                                to zdanie: "Szanuj bliźniego swego".

Założyciela bardzo proszę - jeżeli uzna ten post za niegrzeczny - skreślić.
                                • sagittarius954 Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 19:45
                                  W rzeczy samej , w rzeczy samej ...coś z tym fantem trzeba zrobić.

ale polemizując z tobą wydaje mi się niesłuszną teza o miłowaniu bliźniego przez eksterminację .
                                  nie wydaje mi się potrzebne wytaczanie dział na kilka postów , wystarczy przemilczeć droga asystentko , nieraz to lepiej robi niż wskazywanie palcem .
                                  • super.222 Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 20:07
                                    Asystencja jest oburzona, bowiem stwierdziła w jednej chwili,
                                    że gdzieś ulotniła się dżentelmeńska afirmacja kobiet, prezentowana
                                    od wielu lat i na innych forach.
                                    • sagittarius954 Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 20:21
                                      jesteś niesprawiedliwa .
                                      działasz pod wpływem emocji uzyskując teraźniejszy zysk nie zwracając uwagi na długoterminowe dobra .
                                      Ciekawe co dalej rzucisz na szalę .
                                      Wreszcie pani Cz. pisała na tych forach ?
                                      • amityr Re: O polityce ... życzliwie 23.11.13, 20:41
                                        Oj superko uwodzicielko. Co proszę? Czubaszek jest apolityczna? Dziecko drogie posłuchaj co ta Pani wygaduje w Szkle Kontaktowym????? A jak zbierała podpisy przeciw referendum i coś tam jeszcze ?
                                        • skuter44 Re: O polityce ... życzliwie 28.11.13, 20:55
                                          Okazuje się, że swoją dociekliwością i "opiniami" o kobietach, wcale kobietom nie ustępujemy.

O polityce trudno życzliwie pisać bo mówi się, że polityce to taka k....
                                          A i politycy nie są sobie życzliwi.

Ale można sobie już wyobrazić życzliwych sobie politykierów. Jak na tym forum.
                                          Na forach działają w grupie. Tworzą się dwie przeciwne grupy/poglądy
                                          i mamy niezłe nawalanki. Vide forum "Społeczeństwo".
                • amityr Re: O polityce ... życzliwie 22.11.13, 20:15
                  Oni maja kasę i nie używają Botoksu a Kwas hialuronowy. Botoks starcza max 3-6m. Kwas nawet rok. Kle zobaczcie jak wygląda ta spuchnięta Czubaszek to rozpacz człowieka ogarnia. Babie sie we łbie poprzewracało po tych skrobankach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka