sagittarius954 19.03.14, 08:37 Albo myśleliście o takim sposobie zdobycia materiałów na interesujący was temat ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 22.03.14, 22:03 Nie potrzebowałam korzystać ... i chyba nie byłoby mnie stać ... nie orientuje się w cenach, ale porządny prywatny detektyw tani nie jest ... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 23.03.14, 12:52 Zawsze można skorzystać z usług amatora który zaproponuje ceny promocyjne Odpowiedz Link
super.222 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 27.03.14, 17:39 SAGI ... nie korzystałam z usług detektywa. Ale gdybym musiała, to tylko Tobie powierzyłabym tę funkcję. Odpowiedz Link
czarno-tarka Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 27.03.14, 19:53 Czego to japę drze? SAGI,SAGI ! Caps Lock ci się zaciął. Tyle lat na Forum i ........... Odpowiedz Link
super.222 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 31.03.14, 16:46 czarno-tarka napisał(a): > Czego to japę drze? SAGI,SAGI ! Caps Lock ci się zaciął. Tyle lat na Forum i . > .......... ------------------- JAPĄ to ty możesz krzyczeć z zazdrości. Zamknij buzię, bo niczego nie wskórasz. Odpowiedz Link
super.222 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 14.04.14, 07:40 Od czasu gdy przyjęłam funkcje adminki na tym forum, a więc stałam się znana ... prześladuje mnie jakaś czarna-torka. Gdyby ktoś mógł zlokalizować miejsce skąd ten troll nadaje, czego chce ode mnie lub za co mnie nie lubi ... to ten ktoś byłby/byłaby moim detektywem. I to byłby mój pierwszy raz korzystania z usług detektywa prywatnego. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 14.04.14, 07:49 Ale po co ci miejsce ? ???? Nie rozumiem ... Może inaczej podejdź do tego problemu tak jak by go nie było , po prostu . A wtedy detektyw i problem nie będą miały prawa zaistnieć . A poza tym wiosna panie sierżancie ... Odpowiedz Link
super.222 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 14.04.14, 12:36 Nie mogę nie widzieć *problemu*. Podnosi mi licznik na forum. To, co się dzieje za moim oknem w tej chwili nie nastraja optymistycznie. Leje jak z cebra. Odpowiedz Link
inga_drj Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 22.10.14, 14:27 Podbijam wątek. Poszukuję sprawdzonego detektywa do zebrania materiału rozwodowego. Ktoś korzystał i jest zadowolony? Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link
super.222 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 22.10.14, 15:07 Stary to kawał, ale i wątek nie jest świeży ... Z dworca w Zakopanem, dorożką udała się letniczka na wieś, gdzie miała spędzić letni urlop. Na koźle powoził góral, a nie był on stareńki, oj nie ... Jadą, jadą ... cisza taka między nimi zapanowała. W końcu woźnica uznał, że należy pasażerkę zająć jakąś rozmową i zagaił w te słowa: - Pani szanowna na wczasy? - powiedział. - A tak, na wczasy - odpowiedziała dama. - Na długo? - zapytał ośmielony łaskawością. - A na cały miesiąc - odpowiedziała również grzecznie. Dalej cisza między nimi zaległa, jak jakaś tajemnica. Pani uznała, że teraz ona powinna zainicjować rozmowę. - A wy gospodarzu żonaty? - A jakże, mam żonkę jak sie patrzy - odpowiedział z uśmiechem. - A czy wy gospodarzu też czasem wysyłacie żonę na wczasy? - A nie - szanowna pani - ja to sam d...ce. Odpowiedz Link
super.222 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 24.11.14, 16:04 To się nazywa *mieć szczęście* ... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 24.11.14, 21:57 Pewnie, ze szczęście, bo jak mąż wydal tyle pieniedzy na detektywa, to by pluł sobie w brodę, gdyby zona okazała się niewinna ... super.222 napisała: > To się nazywa *mieć szczęście* ... Odpowiedz Link
mikaug10 [...] 09.03.16, 11:26 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
sabina.trojanowska [...] 11.03.16, 14:18 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
a_nett003 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 06.09.16, 08:45 Ja z pełną odpowiedzialnością polecam detektywa Pana Artura Koniecznego cbsdetektywistyka.pl, moja sprawa została załatwiona szybko, sprawnie i dyskretnie. Byłam pod wrażeniem pracy tych ludzi! Rewelacja! Profesjonalizm w pełnym wydaniu. Wcześniej współpracowałam z innym detektywem i była to kompletna porażka, facet naraził mnie tylko na koszty i nic w dalszym ciągu nie wiedziałam Natomiast po skorzystaniu z usług Pana Artura sprawa została rozwiązana niemalże natychmiast! Poza tym Pan Artur ma świetny kontakt z klientem, wspierał mnie przez cały czas co również było dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo zadowolona z usług tej agencji i z czystym sumieniem polecam ją każdemu Odpowiedz Link
mateusz.33.83 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 23.10.16, 20:42 Korzystałem z CBS Detektywistyka przy okazji sprawy rozwodowej. Raport, który otrzymałem w zupełności odpowiada na moje wątpliwości, także mój adwokat jest usatysfakcjonowany. Materiał obszerny, z dużą ilością zdjęć i filmów. Raport otrzymałem szybko, wszystko dyskretnie. Polecam. Odpowiedz Link
martynaaaq28 [...] 17.11.16, 10:57 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
panirobinson [...] 11.06.17, 17:06 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
panirobinson [...] 11.06.17, 17:36 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
grabos_7609 [...] 29.10.17, 20:44 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
amb_87 [...] 04.01.18, 22:36 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
super.222 [...] 07.01.18, 17:03 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
marii51 [...] 07.02.18, 15:10 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
zofia_jelonek [...] 06.02.18, 17:01 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
marysi694 [...] 21.02.18, 20:13 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
zofia_jelonek [...] 28.02.18, 09:41 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
czuk1 [...] 25.02.18, 10:36 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
andrzejmycka1979 [...] 28.02.18, 09:07 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
paulaa888 [...] 17.04.18, 19:44 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
anna.kowalik76 Re: Korzystaliście z usług detektywa prywatnego ? 04.11.21, 10:35 Witam Z pełną odpowiedzialnością również mogę polecić Panów Szczepana Matusewicza i Artura Koniecznego z CBS Detektywistyka. Bardzo rzetelni, zebrali solidny materiał na zdradę mojego męża. Byli empatyczni, bardzo mnie wspierali. Mecenas był pod wrażeniem - będzie nam łatwiej wszystko udowodnić. Podaję link do ich strony cbsdetektywistyka.pl/ pozdrawiam Ania Odpowiedz Link