sagittarius954
28.08.14, 08:37
Kiedys to by była radocha niesamowita , bo człowiek kończył powoli tydzień jeszcze tylko jeden dzień i sobota . A dziś ...
Niesamowitych emocji dopełniam kiedy widze w internecie jak młodzi ludzie nie szanują swego ciała pragnąc za wszelka cene zaistnieć . Na youtubie pełno jest takich filmików a nawet program BBC o głupkach powstaje , gdzie z naukowa drwina opowiada się dlaczego nie wyszły niektóre sztuczki tych młodych debili . starzy tez tam są , niestety . Czy ja kiedyś byłem inny ? ZZdecydowanie tak , bo nie miałem internetu i nie chciałem zaimponować 125 447 osobom na raz albo i więcej , może nawet kilku milionom jak się uda . tych kilka milionów osób przychodzi obejrzeć naprawdę jakieś wydarzenia kulturalne piosenki w wykonaniu wybitnych postaci rocka lub sceny . Unikam jak ognia wszystkich crashów i to przeważnie zaraz za rosyjska granica gdzie samochody zderzają się lub przetaczają po leżących ludziach . Jednego jestem pewny wrażliwośc w sobie mam ,ale unikam tych obrazów jak ognia , jeszcze mnie dreszcze przechodzą na wspomnienia ...brrrr.
z tą wrazliwościa to ciekawa sprawa , zauważyłem że coraz więcej ludzi przyznaje się do niej , jakby w dzieciństwie nikt nie zaoferował ludziom wtedy dzieciom serca . A przecież to stamtąd wyłania się wrażliwośc zaraz za miłośćią . Hm...pisać dalej ? może zostawmy ten temat na następny dzień .