super.222 Re: Dobry wieczór 28.09.14, 09:10 Witaj Halusiu Miło mi będzie widzieć Twoje posty. Będziesz gospodynią tego wieczornego wątku. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dobry wieczór 28.09.14, 09:22 Dzięki bardzo,ale to Ty jesteś gospodynią wszystkich wątków Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 30.09.14, 19:46 Dwie godziny temu włączyli ogrzewanie mieszkania. Życie w takich warunkach jest piękne. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobry wieczór 05.10.14, 09:24 Ale po co te łzy, mychę w rękę i wio na łowy ... Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 05.10.14, 21:21 ... i widzisz droga imienniczko, jak ja mogę prowadzić jakieś poważne tematy i o zmartwieniach ?? Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dobry wieczór 05.10.14, 21:44 Czasami trzeba pożartować,ale o poważnych tematach też można pisać,nie widzę problemu Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 08.10.14, 20:08 Jeżeli trochę nie popiszę, to zaraz zasnę. Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 17.10.14, 21:30 Jak minął dzień? A jutro będzie sobota i może już zapanuje spokój. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobry wieczór 17.10.14, 22:00 koty podlewają ale z innej "Rurki" Dobrej nocy Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 21.10.14, 20:17 - Dobranoc. Dziękuję wszystkim za pracowicie spędzony czas na *cichutkim*. PA. W TVP Kultura teatr z udziałem Anny Seniuk. Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 12.11.14, 19:20 Wybiorę jakąś książkę do czytania. Cały dzień tylko o wczorajszej zadymie i o trzech posłach. Po prostu już nie chce się tego słuchać. Dobranoc . Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 23.11.14, 18:58 "Twoja twarz brzmi znajomo.. * - wczoraj zakończyła się druga edycja. Dzisiaj obejrzałam w powtórce i wiem kto i jak zdobył nagrodę 100.000,- z przeznaczeniem na cel charytatywny. Przede wszystkim piękna scenografia. Podobali mi się jurorzy. Podobali mi się prowadzący - co mnie zdziwiło, Rewelacyjny, wzruszający, godny podziwu występ Marka Kaliszuka śpiewającego arię z repertuaru Marii Callas, wbił mnie w fotel. Ciarki po plecach i chciało sie słuchać i słuchać, żeby ta aria trwała długo, długo. A gdy aktor skończył, to przed oklaskami na stojąco, trwała cisza ... tam w studio i w moim pokoju. Wprost fenomenalne. To właśnie Marek Kaliszuk jest zwycięzcą drugiej edycji programu, a przy okazji warto przypomnieć, ze pierwszą była Kasia Skrzynecka. Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 24.11.14, 12:43 www.fakt.pl/gwiazdy/powstanie-trzecia-edycja-twoja-twarz-brzmi-znajomo,artykuly,505348.html. . Ta piękna kobieta na zdjęciu, to Marek Kaliszuk w roli Callas i śpiewający mezzo sopranem. Przy okazji można sobie obejrzeć inne zdjęcia. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobry wieczór 24.11.14, 12:57 Nie znam i znac raczej nie będę , czyli gustem odbiegam od publiki Polsatu... Odpowiedz Link
super.222 Re: Dobry wieczór 24.11.14, 13:07 Oczywiście ... przecież taki aktor polski nowego pokolenia nie może się nawet porównywać z butami takiego Nohavicy, *któren* tylko stoi i śpiewa. Bo co przy takiej kulturze i sztuce ma do powiedzenia młody aktor, który nie tylko nauczył się (oczywiście tylko na chwilę) śpiewać damskim głosem o poziomie światowym. Włożyl kieckę i poruszał się w niej jak najlepsza modelka? W dodatku taki aktor robił wszystko żeby mnie - prowincjonalną gęś - zabawić w niedzielne popołudnie. Odpowiedz Link