super.222 Re: superciu i wszyscy..chodzcie .. 06.12.14, 21:56 Marii - czy Ty chciałas coś powiedzieć? Bo nie bardzo rozumiem o czym ma być ten wątek. Odpowiedz Link
marii51 Re: superciu ...18 STKĘ? SAGITARIUSZ ŚWIĘCI JUŻ? 07.12.14, 12:31 Ten bukiet ogromny to juz wstępnie dla Sagi? urodzinowo? Zdrowia SzczeŚcia pomyŚlności na Calutki rok a komu ???Sagiemu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
super.222 Re: superciu ...18 STKĘ? SAGITARIUSZ ŚWIĘCI JUŻ? 07.12.14, 19:52 Ten *duży bukiet* to nie jest bukiet. To jest obraz, a na nim kwiaty namalował malarz. Nie wiem kiedy Sagi obchodzi urodziny. Wiem, że nie ma 18 - tu lat, co jako jedna z najwcześnieszych partnerek forumowych wiesz na pewno. Przychodzą takie lata w życiu człowieka, że niechętnie świętuje się urodziny, bo chciałoby sie, żeby lata umykały do tyłu, a nie leciały do przodu z szybkością dźwięku. Może zmartwisz się, ale wyznać muszę, że kilka tygodni temu nasz cudowny piećdziesięciolatek przysięgał *jak bum cyk cyk*, że gdy stuknie mu 60-tka, to przejdzie na tamto forum. I czas ten zbliża sie nieubłaganie ... A wiec jak byś tego nie oceniała, czekają nas łzy i zgrzytanie zębów. Będziemy się wówczas wspierać - Marii. Ty masz @amityra, a ja będę cierpieć w samotności. Ach ! Marii PS. Nie wyciągaj mnie w tematy, których prowadzenie sprawia mi przykrość. Odpowiedz Link
marii51 Re: superciu ...to tylko takie sagitariusowe spra 07.12.14, 22:20 dzanie, czy będziesz go prosić... żeby został itd itp.. niby po co ma tam iść? na co po co komu do czemu z kim z czym? Sagi tak tylko mówił- to nie są już takie pewne postanowienia. --Nie mam się na zapas.Przepraszam nawet nic nie wyczytałam o takich deklaracjach. Zapraszam:"a gdyby tak nieba przybliżyć..." Odpowiedz Link
super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 11.12.14, 09:01 Marii i z całego serca Ci dziękuję. Gdyby chciał odejść, to pewnie bym go nie prosiła żeby został. Ale dobrze jest, że tutaj jest ... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pocieszyłaś mnie 12.12.14, 11:44 Anie lepiej kupić pudelka Różowego w dodatku Odpowiedz Link
marii51 Re: Pocieszyłaś mnie 12.12.14, 20:14 KOCHANA SUPERCIU ACO CHCE SAGI? CO TO JEST - Odpowiedz Link
super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 12.12.14, 21:03 Marii - ja myśle, że on miał na myśli jakis afrodyzjak. Odpowiedz Link
godzinaosmaminut97poczasie Re: Pocieszyłaś mnie 12.12.14, 21:08 osz wy kobity To jest prawdziwy pudelek plotkarz o osobach www.pudelek.pl/ Paniali ? Odpowiedz Link
super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 06:46 >>> Paniali ? <<<< Ach! Mężczyzno ... plotki podniecają kobiety podobnie jak afrodyzjak. PONIAŁ? Odpowiedz Link
super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 17:52 Dzień urodzinowy, o który się upominasz - był na tym forum. Niezapominajki związane są tematycznie z dzisiejszą rocznicą 13 grudnia, której nigdy nie zapomnę. Władza proponuje światełka w oknach, opozycja róże białe i czerwone, a ja niezapominajki. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 18:48 Pogódźmy się Wszyscy wypijmy za zdrowie aquí está mi sugerencia Odpowiedz Link
super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 18:53 Przecież nie jesteśmy skonfliktowane. Jeno troska o Twoje uhonorowanie. To co pijemy? Odpowiedz Link
super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 19:54 Nie, no... nie powiem, to jest propozycja nie do odrzucenia. Jakaś zakąska? Odpowiedz Link
marii51 Re: Pocieszyłaś mnie 14.12.14, 09:46 mniammmmmm czysta i jeszcze może ostra papryczka... dziekuję przepięknie ja poczekam na cos bardziej zwietrzałaego.....lody z kropelkami awokado z spisrytusem... dobre.. ach ach.. Odpowiedz Link
marii51 Re: kiyś znajde taki dom.....a teraz spij śpij .. 14.12.14, 10:07 Varius Manx - Piosenka księżycowa (Moon Song) Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pocieszyłaś mnie 14.12.14, 10:01 To ja - kościelnik. (zaraz wyjaśniam - u nas - nie zapraszany uczestnik wesela) Dołączam się do życzeń. Nie piję ... jam kierowca . Wpadam i wypadam. (uruchamiam z garażu piekielną maszynę - Space Star, jest 7 st. ciepła a wycieraczki zamarznięte- okazja). Wszystkiego co najlepsze ... dla Gospodarza. Odpowiedz Link
super.222 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 12:28 Teraz wszystko skupi sie na mnie ... Przecież plakat z życzeniami urodzinowymi wisiał na pierwszym planie od rana do północy dnia urodzinowego. Ale ci co wiedzieli (ech Marii ) nie stworzyli okazji żeby coś napisac. Ci co nie wiedzieli - nie uważali za stosowne zapytać. Nic to! ... za rok znów będą urodziny. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 13:17 Nie wszyscy spotkamy się w tym gronie, oj nie Odpowiedz Link
super.222 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 14:19 To taki wstęþ do życzeń świątecznych i noworocznych ? Odpowiedz Link
marii51 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 17:43 ja miałam 8, 9 i 10 imieniny(tak śmiechem żartem, ale były.. .halusia zarządziła i tak było --a co przeżyjem to dla nas, bo za 100lat nie będzie nas..... zupełnie nieplanowane... - czy ja mogłam jeszcze trafić tu na urodziny Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 17:53 Nic nie było owiane tajemnicą ,ale trzeba było wykazać się szelmowskim zmysłem Sherlocka Holmesa Odpowiedz Link
super.222 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 18:03 Marii - nie było żadnego wątka urodzinowego na moim forum. Podejrzewam jednak, że może gdzieś na zamkniętych ... Była taka laurka w cześci adminowej - wiesz, tam gdzie wklejamy różne różności w miejscu przeznaczonym dla adminów. Laurka zniknęła zaraz rano, bo nie mogła wisieć w nieskonczoność. Do końca bieżącego miesiąca jest czas naprawić błąd - o ile uznacie, że trzeba ten błąd naprawić. Moje forum stoi otworem. Odpowiedz Link
marii51 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 21:52 to ..Pewnego grudniowego dnia urodził się taki malutki chłopczyk miał być dziewczynką ale cóż .. i tak sobie rósł smyka babciunia dogladała bo rodzice pracować musieli,sl,rosl i z malutkiego zamienił sie w młodzieńca głos mu jakos tak. pijał ... ujędrnił się..meszek pod nosem dawno z mleka matkia i kłuł dziewczynki czasem nim... ale dorósł jeszcze i już całkiem wyrósł nawet z portasków dawno wyskoczył i capnęło go wojsko... itd itd itd... z przedzialkiem mial fryzurę zawsze za dlugie bo tak uwielbia .. Teraz cd sagi... Trzeba robić naradę w tej sprawie.. posiedzenie wstepne i plenarne.. ewentualnie pójść jak na randkę w ciemno lub przyczaić się i lubuduu na Wolę... z szampanem i co tylko zmieści w taczkach wózkach .. plecaczkach mniejszych i większych ... zaśpuiewajmy: pijmy aż do rana pijmy aż do rana- Odpowiedz Link