Dodaj do ulubionych

superciu i wszyscy..chodzcie ..

06.12.14, 21:51

Obserwuj wątek
    • super.222 Re: superciu i wszyscy..chodzcie .. 06.12.14, 21:56
      Marii - czy Ty chciałas coś powiedzieć?
      Bo nie bardzo rozumiem o czym ma być ten wątek.
      • marii51 Re: superciu i wszyscy..chodzcie .. 07.12.14, 03:16

• marii51 Re: superciu ...18 STKĘ? SAGITARIUSZ ŚWIĘCI JUŻ? 07.12.14, 12:31
          Ten bukiet ogromny to juz wstępnie dla Sagi? urodzinowo?

Zdrowia SzczeŚcia pomyŚlności na Calutki roksmile

a komu ???Sagiemusmile!!!!!!!!!!!
          • super.222 Re: superciu ...18 STKĘ? SAGITARIUSZ ŚWIĘCI JUŻ? 07.12.14, 19:52
            Ten *duży bukiet* to nie jest bukiet.
            To jest obraz, a na nim kwiaty namalował malarz.

Nie wiem kiedy Sagi obchodzi urodziny. Wiem, że nie ma 18 - tu lat,
            co jako jedna z najwcześnieszych partnerek forumowych wiesz
            na pewno. Przychodzą takie lata w życiu człowieka, że niechętnie
            świętuje się urodziny, bo chciałoby sie, żeby lata umykały do tyłu,
            a nie leciały do przodu z szybkością dźwięku.
            Może zmartwisz się, ale wyznać muszę, że kilka tygodni temu nasz
            cudowny piećdziesięciolatek przysięgał *jak bum cyk cyk*, że gdy
            stuknie mu 60-tka, to przejdzie na tamto forum. I czas ten zbliża
            sie nieubłaganie ...

A wiec jak byś tego nie oceniała, czekają nas łzy i zgrzytanie zębów.
            Będziemy się wówczas wspierać - Marii. Ty masz @amityra, a ja
            będę cierpieć w samotności. Ach ! Marii wink

PS. Nie wyciągaj mnie w tematy, których prowadzenie
            sprawia mi przykrość.
            • marii51 Re: superciu ...to tylko takie sagitariusowe spra 07.12.14, 22:20

dzanie, czy będziesz go prosić...
              żeby został itd itp.. niby po co ma tam iść? na co po co komu do czemu z kim z czym?
              Sagi tak tylko mówił- to nie są już takie pewne postanowienia.
              --Nie mam się na zapas.Przepraszam nawet nic nie wyczytałam o takich deklaracjach.
              Zapraszam:"a gdyby tak nieba przybliżyć...smile"
              • super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 11.12.14, 09:01
                Marii i z całego serca Ci dziękuję.
                Gdyby chciał odejść, to pewnie bym go nie prosiła
                żeby został. Ale dobrze jest, że tutaj jest ... big_grin big_grin
                • sagittarius954 Re: Pocieszyłaś mnie 12.12.14, 11:44
                  Anie lepiej kupić pudelka big_grinbig_grinbig_grinbig_grin Różowego w dodatku big_grinbig_grinbig_grin
                  • marii51 Re: Pocieszyłaś mnie 12.12.14, 20:14
                    KOCHANA SUPERCIU
                    ACO CHCE SAGI?
                    CO TO JEST -
                    • super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 12.12.14, 21:03
                      Marii - ja myśle, że on miał na myśli jakis afrodyzjak.
                      • godzinaosmaminut97poczasie Re: Pocieszyłaś mnie 12.12.14, 21:08
                        osz wy kobity suspicious

To jest prawdziwy pudelek plotkarz o osobach

www.pudelek.pl/
                        Paniali ? big_grinbig_grin
                        • super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 06:46
                          >>> Paniali ? <<<<

Ach! Mężczyzno ... plotki podniecają kobiety podobnie jak afrodyzjak.
                          PONIAŁ? big_grin big_grin
                          • marii51 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 11:54

• super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 17:52
                              Dzień urodzinowy, o który się upominasz - był na tym forum.
                              Niezapominajki związane są tematycznie z dzisiejszą rocznicą
                              13 grudnia, której nigdy nie zapomnę. Władza proponuje światełka
                              w oknach, opozycja róże białe i czerwone, a ja niezapominajki.
                              • sagittarius954 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 18:48
                                Pogódźmy się big_grin Wszyscy wypijmy za zdrowie big_grinbig_grin aquí está mi sugerencia big_grinbig_grin
                                • super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 18:53
                                  Przecież nie jesteśmy skonfliktowane.
                                  Jeno troska o Twoje uhonorowanie.
                                  To co pijemy?
                                  • sagittarius954 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 19:48
                                    CZYSTĄ big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                    • super.222 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 19:54
                                      Nie, no... nie powiem, to jest propozycja nie do odrzucenia.
                                      Jakaś zakąska?
                                      • sagittarius954 Re: Pocieszyłaś mnie 13.12.14, 20:07
                                        faszerowaną papryczką big_grinbig_grin
                                        • marii51 Re: Pocieszyłaś mnie 14.12.14, 09:46
                                          mniammmmmm czysta i jeszcze może ostra papryczka... dziekuję przepięknie ja poczekam na cos bardziej zwietrzałaego.....smilesmilelody z kropelkami awokado z spisrytusem... dobre.. ach ach..
                                    • czuk1 Re: Pocieszyłaś mnie 14.12.14, 10:01
                                      To ja - kościelnik.
                                      (zaraz wyjaśniam - u nas - nie zapraszany uczestnik wesela)
                                      Dołączam się do życzeń. Nie piję ... jam kierowca . Wpadam i wypadam. (uruchamiam z garażu piekielną maszynę - Space Star, jest 7 st. ciepła a wycieraczki zamarznięte- okazja).

Wszystkiego co najlepsze ... dla Gospodarza. smile
                                      • sagittarius954 Re: Pocieszyłeś mnie 14.12.14, 13:07
                                        Dzięki big_grin
                                      • super.222 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 12:28
                                        Teraz wszystko skupi sie na mnie ...
                                        Przecież plakat z życzeniami urodzinowymi wisiał na pierwszym
                                        planie od rana do północy dnia urodzinowego. Ale ci co wiedzieli
                                        (ech Marii big_grin) nie stworzyli okazji żeby coś napisac. Ci co nie
                                        wiedzieli - nie uważali za stosowne zapytać. wink
                                        Nic to! ... za rok znów będą urodziny.
                                        http://s17.rimg.info/9aa0b7ca42ddca3e6becbe29ecb1ef7a.gif
                                        • sagittarius954 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 13:17
                                          Nie wszyscy spotkamy się w tym gronie, oj nie big_grin
                                          • super.222 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 14:19
                                            To taki wstęþ do życzeń świątecznych i noworocznych ?
                                            • sagittarius954 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 17:52
                                              Nie no ćoś ty big_grinbig_grinbig_grin
                                        • marii51 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 17:43
                                          ja miałam 8, 9 i 10 imieniny(tak śmiechem żartem, ale były..
                                          .halusia zarządziła i tak byłosmile

--a co przeżyjem to dla nas, bo za 100lat nie będzie nas..... zupełnie nieplanowane... - czy ja mogłam jeszcze trafić tu na urodziny
                                          • sagittarius954 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 17:53
                                            Nic nie było owiane tajemnicą ,ale trzeba było wykazać się szelmowskim zmysłem Sherlocka Holmesa big_grinbig_grin
                                          • super.222 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 18:03
                                            Marii - nie było żadnego wątka urodzinowego na moim forum.
                                            Podejrzewam jednak, że może gdzieś na zamkniętych ... big_grin
                                            Była taka laurka w cześci adminowej - wiesz, tam gdzie wklejamy różne
                                            różności w miejscu przeznaczonym dla adminów. Laurka zniknęła zaraz
                                            rano, bo nie mogła wisieć w nieskonczoność.
                                            Do końca bieżącego miesiąca jest czas naprawić błąd - o ile uznacie,
                                            że trzeba ten błąd naprawić. Moje forum stoi otworem.
                                            http://s7.rimg.info/530fe5fb3383fac3c9f8b45ffd5b3b23.gif
                                            • marii51 Re: O urodzinach ... 16.12.14, 21:52
                                              to ..Pewnego grudniowego dnia urodził się taki malutki chłopczyk miał być dziewczynką ale cóż .. i tak sobie rósł smyka babciunia dogladała bo rodzice pracować musieli,sl,rosl i z malutkiego zamienił sie w młodzieńca głos mu jakos tak. pijał ... ujędrnił się..meszek pod nosem dawno z mleka matkia i kłuł dziewczynki czasem nim...
                                              ale dorósł jeszcze i już całkiem wyrósł nawet z portasków dawno wyskoczył i capnęło go wojsko... itd itd itd... z przedzialkiem mial fryzurę zawsze za dlugie bo tak uwielbia .. Teraz cd sagi...smile

Trzeba robić naradę w tej sprawie..
                                              posiedzenie wstepne i plenarne..
                                              ewentualnie pójść jak na randkę w ciemno lub przyczaić się i lubuduu na Wolę... z szampanem i co tylko zmieści w taczkach wózkach .. plecaczkach mniejszych i większych ... zaśpuiewajmy:
                                              pijmy aż do rana pijmy aż do rana-

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka