Dodaj do ulubionych

MAJ - dzień po dniu ...

03.05.15, 07:04
3 maja 2015

Najważniejszym wydarzeniem w skali światowej było wczorajsze
przyjście na świat córeczki pary książęcej na dworze Wielkiej Brytanii.

Dzisiaj Dzień bez komputera. big_grin
Obserwuj wątek
    • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 03.05.15, 09:29
      www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/1617965,1,ksiezna-kate-zona-ksiecia-williama-urodzila-coreczke.read
      • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 03.05.15, 18:17
        Ciekawe kiedy będzie następne ? ....
    • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 03.05.15, 18:17
      Bez komputera ???? Czy to w ogóle możliwe ?
      • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 03.05.15, 21:29
        sagittarius954 napisał:

> Bez komputera ???? Czy to w ogóle możliwe ?
        -----------------
        Przewiduję, że może to być bardzo trudne, ale możliwe. big_grin
        • mala200333 Re: MAJ - dzień po dniu ... 04.05.15, 09:41
          Chyba nie..
          • mala200333 Re: MAJ - dzień po dniu ... 04.05.15, 09:42
            Dzis moj prywatny dzien lekarza.
            • mala200333 Re: MAJ - dzień po dniu ... 05.05.15, 01:31
              No I mamy wtorek..
              Coraz cieplej za oknem
              • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 06.05.15, 07:34
                mamy środę i "leje jak z cebra'. big_grin
                • mala200333 Re: MAJ - dzień po dniu ... 06.05.15, 14:22
                  Ranek chlodnawy, a w poludnie bedzie upal..
                  • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 07.05.15, 07:55

Wczoraj lało dziś jest parno , pojutrze można sprawdzić - babie uszy big_grinbig_grinbig_grin
    • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 07.05.15, 08:14
      A tymczasem wczoraj w Rzymie big_grin

http://i62.tinypic.com/v740sw.jpg
      • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 07.05.15, 08:25
        Masz taki kapelusz????? big_grin big_grin
        • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 07.05.15, 08:30
          Ależ oczywiście, moja droga big_grinbig_grin
          • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 07.05.15, 08:36
            Gratulacje dla fotografa/ki. Uchwycić w jednym kadrze tłum,
            jednostkę i w tle papieża, to graniczy z cudem ... big_grin big_grin
    • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 08.05.15, 08:13
      Dzisiaj Izy , z jedną mam na pieńku ...stety .sad
      • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 08.05.15, 19:54
        sagittarius954 napisał:

> Dzisiaj Izy , z jedną mam na pieńku ...stety .:
        ----------------------

8 maja 2015

Czy nie pomyliłeś się z imieninami IZY ?

Ona ma imieniny w dniach: 4 stycznia, 16 marca, 14 lipca i 3 września.
        Dzisiejszy dzień należy do Stanisławów. Również Stanisławy świętują.
        a także kilka innych solenizantów, wśród nich IDA.
        • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 09.05.15, 08:23
          Nie nie pomyliłem się 8.05 imieniny obchodzą między innymi :

Achacego, Dezyderii, Izy, Lizy, Stanisława

big_grin
          • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 09.05.15, 08:30
            Kliknij - proszę - w mój kalendarz... big_grin

...Achacy, Amat, Arseniusz, Benedykt, Bonifacy ... itd.
            IZY - niet, niet, niet, niet ...

Kto odważy się dać dziecku na imię Achacy ?
            • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 10.05.15, 07:09
              10 maja 2015

Na świętego Izydora, bywa chłodna pora.
              I tak jest ... kurcze ... ochłodziło się.
              • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 10.05.15, 09:21
                Chłodno żeby dobrego wyboru dokonać big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin Jak ja lubię wybierać big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 12.05.15, 06:42
                  12 maja 2015

Światowy Dzień Pielęgniarek.
                  Kupić ładne kwiatki i zanieść do przychodni.
                  • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 12.05.15, 07:59
                    Znowu ci korupcja w głowie ?
                    • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 12.05.15, 08:15
                      Jakoś tak dzisiaj nie jesteś dla mnie miły. big_grin

Napisałam, że wstydzić się trzeba takiej frekwencji wyborczej - źle!
                      A przecie to frekwencja jest wyrazem, że społeczeństwo wie co to
                      jest ustrój demokratyczny. A w jakim jeszcze kraju europejskim
                      odnotowano frekwencję mniejszą niż 50 procent? Wymień, to
                      może przestanę mieć *kaca* ... big_grin

Matko! Nawet biskupi i proboszczowie mówili z ambon, że grzechem
                      jest absencja na wyborach. To ja już nie rozumiem ... big_grin
                      • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 12.05.15, 08:55
                        Jakoś tak dzisiaj nie jesteś dla mnie miły. big_grin

Zupełnie nie uprawniona teza kiss)

przestanę mieć *kaca* ... big_grin

No widzisz zaproś mnie i nie będziesz miała kaca big_grin

Matko! Nawet biskupi i proboszczowie mówili z ambon, że grzechem
                        > jest absencja na wyborach. To ja już nie rozumiem ... big_grin

Powiem ci całkiem szczerze - Przesadzili i to okropnie
                        • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 12.05.15, 12:19
                          >>>Przesadzili i to okropnie <<< - napisałeś.

Powiem Ci szczerze, że mój proboszcz powiedział tę formułkę o *wartościach*
                          tak jakoś bez przekonania, cichutko ... Kazali to obowiązek wypełnił.

Stałeś się fanem Kukiza? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że Ty ... bez PIS-u.
                          Jeżeli apele będą się powtarzały, przestanę chodzić do kościoła na majowe
                          i w niedzielę. Dopiero wówczas będę miała grzech !

Odkąd sięgam pamięcią, zawsze chodziłam na głosowania.
                          Wquwiają mnie sugestie co powinnam robić, a czego nie powinnam.
                          • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 13.05.15, 08:04
                            A tam od razu fan Kukiza , ot po prostu widzę szanse dla ?Polski , ponieważ obecna PO ani w o wiele mniejszym stopniu PiS nie gwarantuje szybkiego rozwoju całego obszaru Polski . Ale czy on da radę , czy jego wiara w wartości patriotyczne nie upadnie jak upadła w ludziach solidarności zawłaszczających stołki ,aby tylko wzbogacić się .
                            • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 13.05.15, 08:55
                              O!!! Tak właśnie ...
                              Kukiz i jego zwolennicy (elektorat) wyskoczyli jak filip z konopi.
                              Ani doświadczenia w działalności politycznej, ani programu, jeno
                              ten *głos wołającego na puszczy* ... wokalisty zresztą.

Jak się elita polityczna otrząśnie z szoku i weźmie do roboty, znajdzie
                              poparcie u przedsiębiorców (miejsca pracy), to i społeczeństwo uzna,
                              że nie czas teraz na wywracanie do góry nogami całej Rzeczypospolitej,
                              natomiast naprawianie błędów może przynieść efekty.

W drugiej turze nie zmienię mojego *ulubionego*, do czego zresztą
                              zobowiązała mnie moja wnuczka - a ona wie czego chce. big_grin big_grin
                              • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 14.05.15, 08:00
                                Oj, przykre będziesz miała kiedyś przebudzenie ...
                                • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 14.05.15, 08:27
                                  *Mniemasz*, że obecne moje codzienne przebudzenia
                                  są radosne? Przywykłam ... ja już przeżyłam zrywy 'Solidarności'.
                                  I co nam zostało z tych lat?

Wichrzycieli i naprawiaczy u nas dostatek. big_grin
                                  • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 14.05.15, 09:03
                                    Bardzom ciekaw twych pośladków big_grinbig_grinbig_grin Uch jak bym je sprał big_grinbig_grinbig_grin

Wałęsa wichrzyciel , teraz przyznaję ci rację . Kopaczowa naprawiacz suspicioussuspicious
                                    • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 15.05.15, 06:47
                                      15 maja 2015

Bardzo ciekawy dzień dzisiaj. Tyle świąt ... big_grin big_grin
                                      • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 15.05.15, 08:25
                                        Czas leci ...i zanim się człowiek obejrzał połowa najładniejszego miesiąca w roku upłynęła .
                                        • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 18.05.15, 09:23
                                          18 maja 2015

Może druga połowa maja będzie łaskawsza?
                                          • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 18.05.15, 10:16
                                            Myslisz że coś da ??? big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                      • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 19.05.15, 06:36
                                        19 maja 2015

Dzień Dobrych Uczynków - może umyć sąsiadom samochody,
                                        które stoją pod blokiem?
                                        • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 19.05.15, 08:02
                                          ????? ? ?????
                                          brak mi słow eeeeeee aaaaaaa uuuuuu ooooooo big_grinbig_grinbig_grin
                                          • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 20.05.15, 14:37
                                            20 maja 2015

Międzynarodowy Dzień Płynów do Naczyń ... big_grin ...big_grin ...big_grin
                                            Tylko Ludwik. Ludwiczku ty mój, bądź u mnie zawsze.
                                        • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 24.05.15, 08:03
                                          24 maja 2015
                                          • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 25.05.15, 16:42
                                            25 maja 2015

Dzień po tym jak wczoraj Polacy wybrali prezydenta.
                                            • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 28.05.15, 15:40
                                              28 maja 2015

http://s16.rimg.info/c9bd2254ccb9f25fa8c94e66bf51dd98.gif

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin ................................big_grin big_grin big_grin
                                              • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 29.05.15, 13:37
                                                29 maja 2015
                                                • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 30.05.15, 10:07
                                                  30 maja 2015

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/94615-dzien-bez-stanika.jpg
                                                  • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 30.05.15, 11:21
                                                    ...i nie powiem, żebym nie lubił big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • sagittarius954 Re: MAJ - dzień po dniu ... 29.05.15, 15:38
      Ciekawe kto te święta wymyśla ? suspicious
      Bo jeśli to jest unia europejska ...to spieprzać stamtąd musimy czym prędzej suspicious
      • super.222 Re: MAJ - dzień po dniu ... 31.05.15, 07:39
        sagittarius954 napisał:

> Ciekawe kto te święta wymyśla ? suspicious
        > Bo jeśli to jest unia europejska ...to spieprzać stamtąd musimy czym prędzej :
        > >
        ----------------------
        Ja myślę, że wymyśla te hasła ktoś, kto sobie siedzi i wymyśla ... big_grinbig_grin
        Żebyśmy się uśmiechnęli, a nie żebyśmy koniecznie te święta świętowali.

Na zakończenie miesiąca wklejam jeszcze dzień dzisiejszy: Oooo!!

31 maja 2015

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka