Dodaj do ulubionych

Praca przez pośrednika!!

01.04.15, 01:24
Jeśli chcesz pracować za granicą nawet sprzątając nie rób tego na czarno tylko zgłoś się do pośrednika a dostaniesz bezpieczną pracę www.teamwork.com.pl. Polecam. Nie warto ryzykować. Potem Cię oszukają i nie zobaczysz pieniędzy.
Obserwuj wątek
    • moni.ka94 Re: Praca przez pośrednika!! 03.06.15, 11:33
      Polecam także agencję Graser www.graser.pl wyjechałam już z nimi i jestem bardzo zadowolona.
      • lavora Re: Praca przez pośrednika!! 06.06.15, 14:13
        Zdecydowanie polecamy wyjazdy tylko z certyfikowanymi agencjami. Inaczej zamiast zarobić dołożycie do wyjazdu...
        • ann_a34 Re: Praca przez pośrednika!! 02.09.15, 13:10
          Zgadzam sie z moim przedmówcą. Jeśli chcecie korzystać z pośrednictwa agencji zawsze sprawdzajcie czy mają certyfikat. W ogóle polecam korzystanie z usług takiej agencji, bo przynajmniej wszytsko jest potwierdzone na papierze, co i jak, jaka stawka. Próbowałam kiedys sama wyjechac i okazało sie, ze zostałam na lodzie. Na szczescie znalazłam w internecie namiar do jednej z poznanskich agencji, która prowadzi pomoc dla takich osób i szybko szukają komus prace w miejscu, w którym sie znajduje. Tu link: www.facebook.com/praca.silverhand/app_627992233999886
    • gazik29 Re: Praca przez pośrednika!! 11.06.15, 14:05
      Tu się zgadzam z Tobą akurat, tylko proglem z agencjami to jest taki ze tak naprawdę to na pewno się nie wie czy będzie się pracować na dugi dzień czy nie ( mam na myśli angielskie agencje praca dla nich i codzienne potwierdzania sms, to jest trochę w tym śmieszne). Jednak tak jak mowie zgadzam się i znam wiele przypadków gdzie doszło do tej ww sytułacji. Ludzie pracują bez umów i nie mają płatne, a jak ktoś jest porywczy i mocno biedą "ściśnięty" to się kończy w kryminale albo gorzej.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka