Dodaj do ulubionych

Opinie o pracy w wojasie

25.08.16, 10:12
Hej dziewczyny. Co myślicie o pracy w sieciówkach? Osobiście zastanawiam sie nad pracą w wojasie, ale jeszcze nie wiem.. Jakie macie doświadczenia z tym związane? Od października ide na studia i mam nadzieje, że bede mogła pogodzić prace z uczelnią. ;)
Obserwuj wątek
    • black_sheep27 Re: Opinie o pracy w wojasie 25.08.16, 10:48
      Dla studentki to jest bardzo wygodne miejsce pracy, serio. Mozesz pracowac na pół etatu, albo nawet na 1/4. :D Chociaż nie wiem jak jest w wojasie,ale strzelam, że podobnie ;)
    • xkalinax Re: Opinie o pracy w wojasie 25.08.16, 12:24
      Na uczelni często jest tez opcja wzięcia IOS . czyli indywidualnego nauczania, głównie to polega na tym , że chodzisz na połowe zajeć. Bardzo przydatne, ale troche tracisz ze studiów pomimo wszystko
    • zlosliw0a Re: Opinie o pracy w wojasie 26.08.16, 11:27
      Powiem ci, ze studenci jak studiuja i pracuja to chociaz sie życia nauczą. Dodatkowo wojas to dosyc prestiżowa marka, więc pewnie, ze warto. Jak Ci sie nie spodoba to zawsze możesz zrezygnowac
    • brulee.kremme Re: Opinie o pracy w wojasie 26.08.16, 11:50
      Moja znajoma zaczynała od sprzedawcy w wojasie.. teraz jest kierownikiem sklepu a dodatkowo przewiduje jeszcze awans. mylko, że pracowała tam dobrych kilka lat. Do teraz sobie chwali, no ,ale nie zaczynala jako studentka
    • abinobka Re: Opinie o pracy w wojasie 26.08.16, 14:08
      Jako studentka wiem, że kasa zawsze się przyda. Sama pracuje w sieciówce i praca jest bardzo wygodna dla studiujących. Z dłuższymi wolnymi może być problem, bo zawsze ktoś musi cie zastapić. No i nie raz możesz pracować po 12 godzin, jesli w tygodniu masz malo godzin do wyrobienia. I to w sumie wszystko z negatywów. No, ale ja pracuje w sklepie gdzie są też ciuchy, więc jest dużo więcej pracy niż w takiej z butami i dodatkami.
    • gone_girl Re: Opinie o pracy w wojasie 26.08.16, 14:25
      w wojasie czesto zakupy robie i widze same usmiechniete panie ekspedientki. nie wygladaja na przemeczone i na prace nigdy przy mnie nie narzekaly. wiem ze maja jakies rabaty na buty bo raz po znajomosci taki rabacik dostalam
    • brejonova Re: Opinie o pracy w wojasie 16.09.16, 14:08
      Właśnie też widziałam niedawno ogłoszenie i się zastanawiam nad pracą, bo aktualnie jestem w niebycie - skończyłam studia (administracja), ale nie mogę w ogóle znaleźć pracy i zastanawiam się czy coś takiego jest dla mnie
      • felixxxa Re: Opinie o pracy w wojasie 20.09.16, 13:45
        Praca jak praca, a jak to się mówi - żadna praca nie hańbi. Jak ktoś lubi pracować z ludźmi to czemu nie ;) Dla mnie to na pewno nie bylaby dobra praca, bo jednak jestem za bardzo introwertyczką, żeby ciągle zmagać się z tym, że przychodzą do mnie ludzie i o coś mnie pytają, ale myślę, że jak ktoś się odnajduje w tego rodzaju robocie to właściwie czemu nie?
        • ganaabacca Re: Opinie o pracy w wojasie 26.09.16, 14:18
          Trzeba mieć przede wszystkim właśnie pozytywne podejście do ludzi, by chodzić do takiej pracy, bo inaczej się zestresujesz, nie będziesz wiedzieć, co powiedzieć i na tym się skończy
          • ajzauka Re: Opinie o pracy w wojasie 26.09.16, 15:39
            właśnie właśnie - wydaje mi się, że dobra praca to taka praca, z którą musisz czuć się dobrze. Jak wolisz siedzieć za biurkiem to taka praca jest ok, ale jak lubisz kontakt z ludźmi, chcesz siedzieć z nimi 8 godzin, a po wszystkim pójść do domu i się nie przejmować za bardzo, bo przecież nie musisz zmagać się z deadline'ami to wydaje mi się, że będzie w sam raz
    • kaaaspaaar Re: Opinie o pracy w wojasie 29.11.16, 19:24
      Wojas nie jest zły, kilka moich koleżanek tam pracowało na studiach i sobie radziły. Na pieniądze nie narzekały, zmiany też miały ok, ale to już chyba kwestia dogadania się.
    • misia452 Re: Opinie o pracy w wojasie 23.01.17, 16:15
      A wiecie moze jak tam sie w ogole pracuje? Dobrze traktuja pracownikow? Jak z kasa?
      • zlosliw0a Re: Opinie o pracy w wojasie 25.01.17, 10:08
        podpytałam i koleżanka mówiła mi że jej się tam dobrze pracowało. Trafiła na dobre towarzystwo, interesuje się modą więc pod tym względem też na plus. Kasa to nie kokosy może ale podobno całkiem ok no i zniżki na buty standardowo
    • mejk_maj_dej Re: Opinie o pracy w wojasie 28.03.17, 13:52
      A studentów przyjmują jakoś tak weekendowo? Orientujecie się może?
      • colendra Re: Opinie o pracy w wojasie 29.03.17, 12:07
        Pewnie jest taka opcja jak się dogadasz. Najlepiej iść na rozmowę i wypytać o wszystkie szczegóły
    • nivda Re: Opinie o pracy w wojasie 26.04.17, 14:56
      A wiecie może jak się przygotować na taką rozmowę? Trzeba mieć w ogóle doświadczenia? Ma to w ogóle sens żeby się staram o tą pracę jak się go nie ma?
      • kasia_err Re: Opinie o pracy w wojasie 27.04.17, 14:04
        Z tego co wiem doświadczenie nie jest konieczne. Po prostu musisz pokazać że się do tej pracy nadajesz. Ubierz się schludnie i elegancko, ale bez przesady, poczytaj wcześniej o marce, przejrzyj jej ofertę, odpowiadaj wyczerpująco na pytania. Powinno być ok
      • mcdire Re: Opinie o pracy w wojasie 18.05.17, 21:55
        jak idziesz na rozmowę do wojasa, to przeczytaj sobie może historię tej firmy, co mają aktualnie w ofercie, jakie nagrody już dostali... trudno powiedzieć, co jeszcze. Czasem pytają o takie standardowe rzeczy, a czasem spytają np. o twoją ulubioną książkę. To sklep z lepszymi butami, więc też pewnie spojrzą na to, jak jesteś ubrana.
    • beata.krajewieska Re: Opinie o pracy w wojasie 26.05.17, 16:24
      akurat nie w wojasie, ale w primamodzie, ale spytali mnie o to samo- dlaczego polecilabym ich buty. pewnie chcieli sprawdzić, co ew. mogę powiedziec klientowi ;)
    • bella_anja Re: Opinie o pracy w wojasie 29.05.17, 10:53
      wiadomo ;) poza tym jak nosisz ciuchy czy buty firmy, w której chcesz pracować, to zawsze jest sygnał dla pracodawcy, że mozesz lepiej znać produkty, rozmiarówkę i przez to szybciej się wdrożysz.
    • martyn1990 Re: Opinie o pracy w wojasie 25.08.17, 13:59
      Praca w sieciówkach nie jest jakimś koszmarem. Ja pracowałam w Wojasie i było suuper :) Mogłam na spokojnie studiować i pracować i to duży plus tej firmy. Nie wiem jak sytuacja wygląda w każdym salonie, ale w Wwie było ok. Nie martw się i startuj ;) Kasa zawsze się przyda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka