33a44 31.01.07, 15:29 pomużcie , jak mam pomuc mamie - ona psychicznie nie wytrzymuje z tym wytrzeszczem. ostatnio kiedy była w szpitalu - pacjentka która leżała obok niej powiedziała, że żygać się jej chce jak na nią patrzy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virlomi Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 31.01.07, 16:06 Nie wiem skąd piszesz, ale w Warszawie wiele osób poleca dr Janik, która jest okulistką i zajmuje się konkretnie wytrzeszczem przy GB. Poszukaj na forum, powinno być więcej wątków. A ta pacjentka, to szkoda słów, takich ludzi w ogóle nie powinno być na świecie. Odpowiedz Link
markiza666 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 31.01.07, 18:50 to chamidło...może sama kiedyś zachoruje...((( Odpowiedz Link
kaczka78 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 31.01.07, 22:46 Głupich nie sieją. Głupia i nieświadoma baba. Tak bym odpowiedziała i może dałą po twarzy. Odpowiedz Link
33a44 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 01.02.07, 07:57 virlomi napisała: > Nie wiem skąd piszesz, ale w Warszawie wiele osób poleca dr Janik, która jest > okulistką i zajmuje się konkretnie wytrzeszczem przy GB. Poszukaj na forum, > powinno być więcej wątków. > > A ta pacjentka, to szkoda słów, takich ludzi w ogóle nie powinno być na świecie mama leczy sie w poznaniu. do warszawy troche daleko.. ale może warto spróbować > . > Odpowiedz Link
sikor_ka Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 01.02.07, 19:41 Słuchaj w Poznaniu są doskonali specjaliści od orbitopati tarczycowej. Odpowiedz Link
sikor_ka Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 01.02.07, 19:51 Sorry,łapka mi sie przesunęła. Mogę podać ci adres i telefon napisz na moją skrzynkę. Szukałam w całej Polsce ale tam naprawdę zaufałam w ich metody i nareszcie zaczynam wyglądać 'normalnie'. w poczekalni siedzi zawsze pól Polski.Stosują najnowsze metody z USA,ciągle tam się dokształcają. Można na kasę albo prywatnie.Wierz mi wyglądałam jak potwór a teraz mogę spokojnie popatrzeć w lusterko. Choć jeszcze sie leczę to mimo wszystko wyglądam już super!Pozdrawiam. Odpowiedz Link
33a44 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 07.02.07, 08:05 sikor_ka napisała: > Sorry,łapka mi sie przesunęła. > Mogę podać ci adres i telefon napisz na moją skrzynkę. > Szukałam w całej Polsce ale tam naprawdę zaufałam w ich metody > i nareszcie zaczynam wyglądać 'normalnie'. w poczekalni siedzi zawsze pól > Polski.Stosują najnowsze metody z USA,ciągle tam się dokształcają. Można na > kasę albo prywatnie.Wierz mi wyglądałam jak potwór a teraz mogę spokojnie czy mogę ciebie prosić o adres - pisałam na twojego meila ale chyba nie masz czasu odpiasć dzięjuję Karolina > popatrzeć w lusterko. Choć jeszcze sie leczę to mimo wszystko wyglądam już > super!Pozdrawiam. Odpowiedz Link
33a44 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 07.02.07, 14:58 33a44 napisała: > sikor_ka napisała: > > > Sorry,łapka mi sie przesunęła. > > Mogę podać ci adres i telefon napisz na moją skrzynkę. > > Szukałam w całej Polsce ale tam naprawdę zaufałam w ich metody > > i nareszcie zaczynam wyglądać 'normalnie'. w poczekalni siedzi zawsze pól > > > Polski.Stosują najnowsze metody z USA,ciągle tam się dokształcają. Można > na > > kasę albo prywatnie.Wierz mi wyglądałam jak potwór a teraz mogę spokojnie > > > > czy mogę ciebie prosić o adres - pisałam na twojego meila ale chyba nie masz > czasu odpiasć > dzięjuję Karolina > > popatrzeć w lusterko. Choć jeszcze sie leczę to mimo wszystko wyglądam ju > ż > > super!Pozdrawiam. czy mogę ciebie prosić o adres - pisałam na twojego meila ale chyba nie masz czasu odpiasć dzięjuję Karolina Odpowiedz Link
araukaria_ge Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 08.02.07, 22:27 Jestem tym leczeniem też zainteresowana. Jestem po jodzie i jako "dobrodziejstwo" tej kuracji to problem "oczny" U doktor Janik byłam, po wizytach "mieszane uczucia" oglednie mowiąc. Odpowiedz Link
domini32 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 13.02.07, 07:56 Cieszę się Sikorko,że wreszcie znalazłaś fachową pomoc, szkoda,że tylko tak daleko...Mi też szczerze mówiąc dr Janik niewiele pomogła, wiec raczej cudów od niej nieoczekiwałam pózniej.Może daj znać na forum, gdzie w Poznaniu tak dobrze leczą? Jak przeglądałam fora anglojęzyczne to sporo tam było informacji o nowych soposbach leczenia tego choróbska, niestety na Poznań się nie natknęłam. Mi dla odmiany przyplatała się kolejna choroba nerwica Musze chyba zmienić forum pozdrawiam ciepło D. Odpowiedz Link
markiza666 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 14.02.07, 17:19 Ostatnio na ulotce od lewotyroksyny przeczytałam, że może powodować wytrzeszcz oczu. Jak to możliwe? Odpowiedz Link
33a44 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 15.02.07, 15:46 WIECIE MINĘŁY ZALEDWIE 2 TYGODNIE OD CZASU KIEDY MAMA WYSZŁA ZE SZPITALA. PRZEZ TEN CZAS WYDAWAŁO SIĘ , ŻE JEST LEPIEJ. NIESTETY OD 3 DNI ZNOWU ZACZĘŁY SIĘ PODOBNE OJAWY DO TYCH Z GRUDNIA : PUCHNIĘCI TWARZY WIECZOREM+OLBRZYMIE , BOLĄCE OPUCHNIĘCIA OCZU. WE WTOREK IDZIE DO LEKARZA DO SZPITALA+REZONANS CIEKAWA JETEM CZY ONI WIEDZĄ TAK DO KOŃCA CO SIĘ Z NIĄ DZIEJE... A MOŻE NIE.. Odpowiedz Link
domini32 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 16.02.07, 14:01 Ja miałam opuchniętą twarz przez dobre pół roku,w naszej chorobie czesto jest to skutkiem spadku tyroksyny w organizmie. Ja musze mieć górną granice normy tyroksyny i TSH około 0,5 zeby normalnie wygladać i normalnie sie czuć. D. Odpowiedz Link
sikor_ka Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 16.02.07, 19:17 Witajcie, nie było mnie dlatego nie odpisałam. Leczenie wytrzeszczu to bardzo uciążliwe i długotrwałe wyzwanie. Ale kiedy nic nie pomaga jedynym ratunkiem jest operacja. Wbrew temu co myślałam nie jest to takie straszne.Przy okazji usuwają te okropne poduchy wokół oczu.Operował mnie b.dobry chirurg plastyk w asyscie okulistki prowadzącej.Jeżeli coś chcecie wiedzieć więcej pytajcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
domini32 Re: wytrzeszcz oczy jak z tym żyć?????? 19.02.07, 09:40 Witaj, super,ze jesteś zadowolona. Mnie zostały niestety po lecniu jodem podpuchniete oczy, ale troche sie boje przyznam szczerze operacji.. Napisz mi jak możesz na prywany adres gdzie byłaś operowana,przez kogo, czy pod narkozą i wogóle jak efekty.. pozdrawiam ciepło D. Odpowiedz Link