Dodaj do ulubionych

mam wszystkie badania-proszę o interpretację

04.06.07, 10:03
Zrobiłam reszę badań o których mówiłyście.
Mam zdiagnozowaną przez lekarza chorobę GB na podstawie USG tarczycy.
Robiłam tylko zawsz TSH i FT4.
Miałam tez robioną biopsję, wyszło że mam zapalenie.
Moje wyniki:
TSH 1.360 ( norma 0.27-4.2)
FT4 15.7 ( 12-22)
TG 13.61 (<115)
TPO 13.74 (<100)
TRAB <1.0 ( WYNIK UJEMNY <1.8)
Co sądzicie o tych wynikach, czy to napewno GB.
Choruje na tarczycę od 3,5 lat.Miałam nadczynność w ciąży przeszło w
niedoczynność i póżniej znowu nadczynność. Brała tabletki.Od grudnia 2006
jestem bez lekarstw.Mam zgłosić się na wizytę do lekarza za 6 miesięcy.
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka