Dodaj do ulubionych

Po wizycie u innego endo

27.06.08, 19:10
Dzisiaj byłam u innego endo.Po obejrzeniu moich wyników ,
przeprowadzeniu rozmowy stwierdził,że to ewidentnie hasimoto.Jeszcze
raz badanie krwi na FT3 FT4 TSH i anty PO . Poprzednie ostatnie moje
wyniki to.
dnia 03,10,07 TSH 0,61 norma 0,47-5,01
11,06,08 TSH 0,034 NORMA 0,470-4,640

FT4 11,70 NORMA 9,13-23,8
FT3 4,80 NORMA 2,22-5,34
25,06,08 TSH 0,18 NORMA 0,470-4,640
Obserwuj wątek
    • rosteda Re: Po wizycie u innego endo 28.06.08, 17:15
      Fajnie ze trafilas na lekarza ktory powaznie sie Toba zajal.
      Do tych badan ktore masz jeszcze powtorzyc dodaj jeszcze przeciwciala Tg i USG
      tarczycy tez.
      A te obrzeki ktore masz to moga byc od tarczycy (obrzek sluzakowaty)i wtedy leki
      odwadniajace nie pomagaja albo bardzo slabo pomagaja.
      Dopiero leczenie tyroksyna daje widoczna poprawe.
      A leki odwdniajace rzeczywiscie wyplukuja mikro i makroelementy ktorych przy
      Hashimoto i tak zwykle jest za malo.
      O tabletkach uzupelniajacych niedobory witamin i mikro-, makroelementow szukaj
      na forum Hashimoto.
      Jak dostaniesz leczenie to poczujesz sie lepiej tak ze nie zwlekaj ze zrobieniem
      ponownie badan i do lekarza.
      Pozdrawiam Rosteda
      • natalka071 Re: Po wizycie u innego endo 29.06.08, 07:30
        Własnie endo od razu kazał mi zrobic badanie krwi, USG tez mi
        robił.Mam wielki problem ze straceniem wagi.Nawet w nocy mam sny
        (ludzie mówią ,że jestem bardzo gruba)Największym moim problemem
        jest brzuch od piersi .Nie mogę sama na siebie patrzec.Są rózne
        diety lecz nie wiem , która najodpowiedniejsza.Będę musiała przejś
        się do dietetyczki.Stracę na wizyty ale może ona mi pomoże.Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka