Dodaj do ulubionych

Nieustający ból głowy

10.09.09, 10:02
cześć,
od miesiąca nie mogę się go pozbyć. Tzn. nie trwa on cały czas, ale z 1/3 dnia
codziennie. Czsem wieczoru- wczoraj jak kładłam się spać to myślałam, że mi
czaszkę rozsadzi. MASAKRA jakaś. Boli mnie tak już z miesiąc.
Ostatnie wyniki NA DAWCE 62,5 (4 DNI) 68,75 (3DNI) z 28 sierpnia
FT4 - 1,34 (0,93-1,7) 53,25%
ft3 - 4,27 (3,1-6,8)31,62%
tsh - 1,82 (0,27-4,2)
Prolaktyna - 9,2 (3,24-29,12)
Ferrytyna 33,5 (13-150)
Wyniki z 18 czerwca z dawki 75
TSH 0,810 (0,27-4,2)
FT3 5,83(3,1-6,8) 73,78 %
FT4 1,57 (0,93-1,7)83,12%
B12 - 439 (197-866)
Ferrytyna - 21,99 (13-150)

Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka