Dodaj do ulubionych

jestem wściekła!!! :((( wyniki , zerknijcie proszę

13.05.10, 13:04
Na hashimoto choruję już od wielu lat.Jakieś 3 tyg temu robiłam badania
hormonów
TSH 0.932 mlU/l ( norma 0,389-4.310) piękne!!!
Ft3 2.57 pg/ml (norma 2.20-4.20)
ft4 1.75 ng/dl (norma 0.80-1.70) uncertain
badanie wykonałam rano, po zażyciu tabletki ,stad według lekarza podwyższone
miano ft4

Wczoraj powtórzyłam badanie , tabletki nie wzielam tym razem

TSH 3.89 mlU/l (norma 0.530-4.600) !!!! Jak to możliwe, że tak skoczyło???
Czyżby pomyłka w lab??
Ft4 18.53 pmol/l (norma 12-22)

Nie wiem co o tym myśleć, dziś wybieram się do lekarza, mam nadzieję , że
mnie skonsultuje bezplatnie, byłam tydzień temu ,a ponieważ chodzę prywatnie
więc wizyty trochę mnie kosztują sad Bardzo chcielibyśmy z mężem postarać się
znowu o dziecko ( jestem po dwóch stratach), ale z takimi wynikami nie ma o
tym mowy sad
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka