Dodaj do ulubionych

czy zwiekszyc dawke euthyrox???

09.11.10, 14:24
Witam mam stwierdzone hashimoto od stycznia tego roku,zaczelam od dawki euthyrox 75 w lutym zaszlam w ciaze niestety w kwietniu poronilam na moje oko moje wyniki sa troche dziwne biorac pod uwage ostatnie trzy miesiace i dawki jakie stosowalam jakos te wyniki mi "skacza" prosze spójrzcie na nie bo do endo nie moge sie dodzwonic.Do tego zatrzymala mi sie miesiaczka dzis jest moj 49 dzien cyklu a okresu ani widu ani slychu,ciaza wykluczona trzema testami nie wiem co mi jest jestem nerwowa mam dusznosci,zawroty glowy ,czuje sie podobnie jak wtedy gdy nie wiedzialam ze mam hashi co o tym myslicie?
styczen DAWKA 75
TSH: 9,4273 NORMY TSH 0,3500-4,9400
FT4: 0,97 34,62% FT4 0,70-1,48
FT3: 3,16 72,50% FT3 1,71-3,71
anty TPO nieoznaczone
luty DAWKA 75
TSH: 1,20
FT4: 1,10
FT3: -
ANTY TPO: 534,10
MARZEC DAWKA 75 I 100 NAPRZEMIENNIE
TSH: 2,01
FT4: 1,11
FT3: -
ANTY TPO: 261,80 ( 6 TYDZ CIAZY)
KWIECIEN DAWKA 75 I 100 NAPRZEMIENNIE
TSH: 3,68
FT4: 1,08 48,72 %
FT3: 2,55 42,00%
ANTY TPO: 206,40
MAJ DAWKA 75
( 2 TYG PO PORONIENIU)
TSH: 0,72
FT4: 1,56 110%
FT3: 3,19 74%
ANTY TPO: 213,40
LIPIEC DAWKA 75 I 50 NAPRZEMIENNIE
TSH: 0,2111
FT4: 1,13 55,13%
FT3: 3,25 77%
ANTY TPO: 371,40
SIERPIEN DAWKA DZIEN 75 DWA DNI 50 I TAK NAPRZEMIAN
TSH:0,21
FT4: 1,12 53,85%
FT3: 3,20 74,50%
ANTY TPO: 302,10
WRZESIEN DAWKA DZIEN 75 I DWA DNI 50 I TAK NAPRZEMIAN
TSH: 1,4329
FT4: 1,11 52,56%
FT3: 2,97 63%
ANTY TPO : 243,50
PAZDZIERNIK DAWKA 75 I 50 NAPRZEMIENNIE
TSH: 1,8101
FT4: 1,31 78,21%
FT3: 2,84 56,50%
ANTY TPO: 255,30
LISTOPAD(WCZORAJ)
TSH: 2,7122
FT4: 0,95 32,05%
FT3: 2,86 57,50%
ANTY TPO : 274,70
zawsze po odebraniu wynikow konsultuje sie z lekarzem ktory stwierdza czy trzeba zwiekszyc czy zmniejzyc dawke euthyroxu dlatego zastanawia mnie najswiezszy wynik ten z listopada kiedy to po zwiekszeniu dawki z 2 dni 50 jeden 75 , na dzien 50 dzien 75 moje wyniki sa gorsze jak na moje oko a do tego nie mam miesiaczki,czy to moze byc wynik stresu? bo praktycznie caly pazdziernik mialam ogromny stres schudlam 3 kg .Co myslicie ? ja juz mam mentlik w glowie nie panuje nad ta choroba jestem bliska zalamaniu.
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka