Dodaj do ulubionych

Mam takie wyniki

22.02.11, 12:20
FT4 10% [wynik 13, norma (12 - 22)]

FT3 43.24% [wynik 4.7, norma (3.1 - 6.8)]

TSH 5,91 ulU/ml normy: 0,27-4,2

Ktoś potrafi je wstępnie zinterpretować?
Objawy: nadwaga, sucha skóra i włosy, popękane opuszki palców. Brzydkie łokcie, senność, brak koncentracji.
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka