Dodaj do ulubionych

podwyższone ANTY-TPO

05.07.11, 20:46
czy ktoś może mi poradzić? robiłam badania na tarczycę, TSH, FT3 i FT4 w normie ale mam Anty -TPO podwyższone, na wynikach jest napisane, że norma to 0-12 a ja mam 196.1. O co tu chodzi?
Obserwuj wątek
    • hashi-tess Re: podwyższone ANTY-TPO 05.07.11, 21:15
      przy podwyższonych p/ciałach, a Ty takowe masz
      poziomy hormonów w normie wcale nie oznacza,
      że są dobre. Może wpisz je tutaj,
      Poza tym bardzo ważne jest Twoje samopoczucie.
      ja mog ę podejrzewać, że nie jest najlepsze skoro
      zaczęłaś interesować się stanem swojej tarczycy,
      --
      www.medicus.lublin.pl/2000/08/tarczyca.htm
      art. o niedouczonych lekarzach pisany przez lekarza
      "Lekarze to nie sa bogowie, oni sa naukowymi doradcami"
      by Mirela
      • pracownikwo Re: podwyższone ANTY-TPO 05.07.11, 22:19
        wpisuję wyniki: FT3 2.47 (1.45-3.48), FT4 1.08 (0.71-1.85), TSH (0.49-4.67). Samopoczucie - wiecznie poddenerwowana jakbym miała nerwicę ale myślę że taka jestem, teraz nie wiem.... I jeszcze wcześniej robiłam mocz to wyszło że mam fosfor w moczu ale nie wiem czy to coś ma wspólnego.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka