Dodaj do ulubionych

Prosze pomóżcie przy wynikach tarczycowych

07.06.13, 16:00
Właśnie odebrałam wyniki tsh i anty tpo i tak:
TSH 3,08 (0,27-4,20)
Anty tpo 19,97 (<34)
3 miesiące temu tsh miałąm prawie 7 na usg tarczycy też wtedy stweirdzono że tarczyca jest bardzo mała, objętość lewego płata to 2,5 ml a prawego 3ml. Od tamtej pory zażywam tez euthyrox 75 i lekarz który robił mi usg powiedział że anty tpo powinno się zrobić 3 miesiące przed przyjmowaniem euthyroxu a moja endokrynolog kazała teraz i sama już zgłupiałam.
Co wy o tym sądzicie?? Mam też inną chorobę z autoagresji więc lekarka podejrzewałą że tak samo jest z moją tarczycą.
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka