Dodaj do ulubionych

nie wiem co dalej i znalazłam Was

18.02.20, 19:25
Dzień dobry
Od 10 lat biorę letrox od chyba 5 lat dawkę 100 i jakoś się kulam,co roku kontrola , badania i bez zmian. Wczoraj rodzinna zrobiła badania i ;cholesterol poszedł do góry
TSH 0,618- norma 0,270-4,200
Ft4 14,8pmo/l - norma 12,00 - 22,00
Ft3 3,33 pmo/l- norma 3,1-6,8
Rodzinna dzisiaj kazała mi odstawić letrox bo mam wyniki w normie, tłumaczę ,że endokrynolog stara się nawet mnie utrzymać w lekkie nadczynności przy stwierdzonym lata temu Hashimoto. Ta się uparła i nie wiem co myśleć .. Poradźcie proszę , naprawdę tak z dnia nadzień mam odstawić letrox?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka