dziewczyna_bosmana 05.01.14, 20:01 te co nie dostały bana na maglu wypisały się same? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_fish Re: czyli co? 05.01.14, 20:10 ja to się nawet rozgościć dobrze nie zdążyłam.Ehh, a całkiem grzeczna byłam... Odpowiedz Link
prigi Re: czyli co? 05.01.14, 20:14 wiesz, co, ja bana (na razie) nie dostałam, z magla też się na razie nie wypisałam, ale wkurwa mam okropnego na totalitarne rządy Doralowej. i taka rozdarta jestem, bo będzie mi brak olinki, zalesowej, cudaka itd. ale bez grejw, babowej to już nie to samo (taaaaa, podlizuję się ). a i tak od dłuższego czasu wiele osób zniknęło- karra, zuzka, opium... Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: czyli co? 05.01.14, 20:15 To nie jest kwestia wypisania się czy wpisania. IMO. Ja na przykład bana nie dostałam Napisałam Ci w Twoim wątku na maglu jak jest i zdania nie zmienię co do tego. A napisałam tak (dla tych które nie czytały) "Też dostałam taką informację. Zawsze tu byłam u siebie. Od samego początku czyli od lutego 2009 roku. A teraz okazuje się, że jednak nie uncertain . Chyba pora na jakieś głębsze przemyślenia. Nikomu nie zawiniłam, nikomu nie nadepnęłam na odcisk (chyba że przypadkowo -to przepraszam wink, nikogo nie obraziłam. Nie wdawałam się w żadne pyskówki i słowne przepychanki. To nie mój poziom. Jeśli nie miałam nic do powiedzenia to się po prostu nie odzywałam. I tak sobie teraz pomyślałam. O co qurwa chodzi, bo mnie to już mierzi. Poważnie. Resztę przemyśleń pozostawię dla siebie. " Natomiast przeczytałam tu przed chwilą że "forum to nie nazwa - to ludzie" więc dlaczego nie ma mnie być z tymi które lubię za stanowczość w przekonaniach, za poczucie humoru, za empatię . Dlaczego? Ma maglu są takie dziewczyny i tu też są takie dziewczyny. Nie jestem konfidentką, nie wynoszę i nie donoszę bo to nie mój poziom i nie chce mi się bawić w takie klocki. Bo to swoją drogą trudna zabawa, trzeba pamiętać co i gdzie się komu powiedziało, kto i gdzie co powiedział. A ja czasem sama nie wiem jak się nazywam i co jadałam na śniadanie Pogubiłabym się na całego i tyle. I jest mi przykro najzupełniej w świecie , że za tymi które lubię muszę gdzieś ciągle gonić Odpowiedz Link
babowa Re: czyli co? 05.01.14, 20:28 wg mnie nikt myslacy i szanujacy siebie i innych tam nie zostanie mozna miec gorszy dzien i szczykac gdzie popadnie, ale jak sie czlowiek ocknie to nalezy sie do tego przyznac nie cierpie zarozumialstwa, dwulicowosci i braku dystansu i braku dojrzalosci u osob doroslych Odpowiedz Link
babowa Re: Baba znowu za Tobą poszłam :P 05.01.14, 20:52 czesc aga ha, czyli teraz bedzie dobrze juz ciesze sie bardzo, ze jestes baardzo bedziemy w kontakcie Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Baba znowu za Tobą poszłam :P 05.01.14, 21:07 Witaj, bardzo podoba mi się Twoja sygnaturka. Jest taka ... na czasie Często o Tobie myślałam Odpowiedz Link
mandziola Re: Baba znowu za Tobą poszłam :P 05.01.14, 22:16 Aga, Babowa, Zuzanka, jeszcze Oliny brak. No i Meła z doskoku. Brak tylko Delki i Redowej i stary magiel czatowy w komplecieP Cóz za rewolta A mnie nie byłoP A bana i tak dostałam Odpowiedz Link
aga9001 Re: Baba znowu za Tobą poszłam :P 05.01.14, 23:03 No ba Jeszcze czat reaktywować i zabawa na całego Odpowiedz Link
babowa Re: Baba znowu za Tobą poszłam :P 05.01.14, 23:16 no brakuje mi deli i jej jezora ona by pieknie nazwala i ujela cale to bagienko Odpowiedz Link
aga9001 Re: Baba znowu za Tobą poszłam :P 05.01.14, 23:26 Ez-aw pewnie ma z nią kontakt. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Baba znowu za Tobą poszłam :P 06.01.14, 19:31 mandziola napisała: > Aga, Babowa, Zuzanka, jeszcze Oliny brak. No i Meła z doskoku. Brak tylko Delki > i Redowej i stary magiel czatowy w komplecieP Jestem ZA reaktywacją czata. Kto się tym zajmie? Odpowiedz Link
redlinka Re: Baba znowu za Tobą poszłam :P 12.01.14, 21:42 Mandzi, nawet nie wiesz skad ja moge wyskoczyc Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: czyli co? 05.01.14, 21:59 Pozegnalam emagiel juz jakis czas temu. Bez zalu. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: czyli co? 05.01.14, 22:17 ja podobnie jak prigi, bana nie mam ale mam wkurwa - nie lubię jak ktoś mnie, lub innym, siłą zamyka usta dając przy tym popis koncertowego chamstwa w każdym poście. brak mi będzie oliny i jej futer, meły i jej butów. może jednak tu zawitają też... czytać pewnie będę, może czasem coś napiszę, ale magiel już nie będzie taki sam. Odpowiedz Link
aga9001 Re: czyli co? 05.01.14, 23:06 Magiel przeszedł przez te parę lat różne rewolucje, więc.... zmiany zawsze jakieś są Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: czyli co? 05.01.14, 23:24 Od pewnego czasu tylko na gorsze. Albo słodkopierdząco albo won. Może terapia hormonalna by coś pomogła __ I`m Robal and I am mad! dziupla robala zapiski roztrzepane Odpowiedz Link
a-inka Re: czyli co? 05.01.14, 23:11 Nie sprawdziłam poczty,więc nie wiem,czy mam pozwoleństwo czy nie,tyle...że mnie nie zależy,a jak usuwa się niewygodne wątki,to...no niefajne to jest,jak już to zuzanka napisała. Niewiele tam pisałam,bo mam swoje powody,i często brak czasu...forum traktuje jak rozrywkę,a nie ring bokserski;/. Na szczęście zawsze ma się wybórpozdrawiam. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czyli co? 06.01.14, 09:12 ja rowniez bana na maglu nie dostalam ale poniewaz kompletnie nie akceptuje decyzji o ograniczonym dostepie do forumto sie z magla "wypisalam". nie wiem czy bede tu czestym gosciem... czesc z was uwaza mnie za glowna adoratorke poczynan doral i za zadne skarby nie przyjmie do wiadomosci ze jest inaczej. trudno. mam to w dupie. z wieloma z was mam kontakt na fb wiec mam nadzieje ze jakos to bedzie. Odpowiedz Link
serei Re: czyli co? 06.01.14, 09:16 asiaiwona pierwszy raz naprawdę poczułam do Ciebie sympatię Odpowiedz Link
guderianka Re: czyli co? 06.01.14, 09:19 asiaiwona- ale przecież jesteś moderatorką tam- to wiele mówi- moderator nie powinien być stronny ale sprawiedliwy- a z Waszych działań lub ich braku wynika co innego. Więc o co kaman ? Odpowiedz Link
serei Re: czyli co? 06.01.14, 09:26 czołówka magla mówi, że moderatorką już nie jest i bez obrazu asiaiwona ale i tak nadal uważam, że robiłyście tam za ozdobę a nie podejmowałyście decyzje, jak widać, nie te ważne Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czyli co? 06.01.14, 09:34 bo ja nawet nie chcialam decydowac. jak napisalam wczesniej z racji posiadania wiecej czasu na forumowanie wywalalam spamy itp. reszta mogla dla mnie zostac - te wszystkie klotnie i zadymy... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czyli co? 06.01.14, 09:30 moderatorem juz nie jestem na moja wyrazna prosbe. moderowalam najlepiej jak umialam i staralam sie byc sprawiedliwa. jesli wyszlo inaczej to trudno - nie jestem doskonala. poza tym moje moderowanie raczej ograniczalam do wywalania spamu itp. jak dla mnie to moglyby zostawac wszystkie watki z kurwami czy innymi klotniami. przynajmniej byloby czarno na bialym co kto soba reprezentuje. ale nie ja jedna tam decydowalam wiec nie ja podejmowalam ostateczne decyzje. tyle w temacie. Odpowiedz Link
guderianka Re: czyli co? 06.01.14, 09:33 rozumiem nie zauważyłam , że już nie jesteś no to witaj, rozchmurz się i korzystaj z wolności Odpowiedz Link
prigi Re: czyli co? 06.01.14, 11:51 łelkom fajnie byłoby, gdyby jeszcze ez-aw przyszła. mądra z niej kobieta, osobiście mi jej wypowiedzi pomogły, nawet o tym pewnie nie wie... Odpowiedz Link
maja-02 Re: czyli co? 06.01.14, 15:33 widzę że ez-aw też zniknęła z listu moderatorek na e-maglu... Odpowiedz Link
pola731 Re: czyli co? 06.01.14, 20:02 popełniłam na emaglu jeden post - też nie mogę pisać - może po prostu zamknęła forum - można czytać, nie można pisać; Odpowiedz Link
ez-aw Re: czyli co? 06.01.14, 20:22 Zniknęłam z listy, sama się wypisałam z moderowania. Lubię Doral prywatnie, ale nie podoba mi się zamknięcie forum jako jednoosobowa decyzja. Mam tam dostęp (być może czasowo), będę zaglądała na oba fora. Choć pisać będę mało, bo czasu okropnie brak. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: czyli co? 06.01.14, 20:27 Pewnie to i tak nikogo nie interesuje ale podpisuje sie pod Asiowa i Ez (ale i tak pewnie bede ta zla, jak zwykle). Odpowiedz Link
guderianka Re: czyli co? 07.01.14, 10:03 magiczna-zaraz tam zła, trzeba się dobrze ostrożnie obwchąć i będzie git i obszczyć Odpowiedz Link
cudko1 Re: czyli co? 07.01.14, 09:29 jak olina z futrami i psiurem tu nie przyjdzie to ja ją przyciągnę forum bez oliny?????? beeezzzzzzzzzzzz ssssssssseeeeeeeeeennnnnnnnnnnsssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: czyli co? 07.01.14, 10:09 no wlaśnie, a ktos tam nie dostał bana? bo probuje dojsc jak przebiegała selekcja i wychodzi mi na to ze zostałam wyproszona albo za to że dośc rzadko bywam, albo za to że napisałam gdzies kiedys ze lubie Guderianke no bum cykcyk nie widze innego powodu... Odpowiedz Link
olinka20 Re: czyli co? 07.01.14, 10:28 Ja nie dostałam bana. Ale podpisze sie pod Ez i Asiową, ze jednoosobowe zamkniecie to nieporozumienie. W ogole to poczułam sie pominieta, ani bana nie dostałam, ani nawet maila Odpowiedz Link
jowita771 Re: czyli co? 07.01.14, 10:38 Ja chyba dostałam bana, bo znalazłam maila, że jestem przyjeta, ale maila z wywaleniem nie widziałam, bo poczty gazetowej mało używam, nie chce mi się przekopywać przez te głupie powiadomienia, gdzie pisałam i kto mi odpisał, do dupy z taka pocztą! Ale na maglu powiedziałam do widzenia, bo mnie wkurzała Doral od dawna, właścicielka się znalazła, czekałam tylko, żeby ktoś wpadł na pomył założenia jakiegoś alternatywnego magla. Odpowiedz Link
olinka20 Re: czyli co? 07.01.14, 10:46 Jowita bo to ktos pisał, ze trzeba maila z powiadomieniami wpisac fałszywego i juz sie nie musisz przekopywac. Ja mam tego maila do roznych newsletterow i kontaktu z niektorymi forumkami. Odpowiedz Link
jowita771 Re: czyli co? 12.01.14, 22:27 Ale w którym miejscu tego fałszywego maila mam wpisać? Bo ja prawdziwego nigdzie nie wpisywałam, a przychodzi. Odpowiedz Link
aqua48 Re: czyli co? 12.01.14, 22:39 O co cho z tym fałszywym mailem? Ja też mam na poczcie masę powiadomień i z tego powodu prawie w ogóle tam nie zaglądam, nie wiem jak to dziadostwo definitywnie wyłączyć. Ale nie sądzę, żebym była wykopana, ani przyjęta z powrotem. Przyszłam za dziewczynami, które lubię czytać. I czasami nawet mężu na głos czytam wyjątki, a z futrami jest zaznajomiony i przychodzi podziwiać. Odpowiedz Link
kowalowa Re: czyli co? 12.01.14, 23:05 a ja jestem tu, bo tam mi nikt nie odpisał i zostaję, bo jak ktoś mundrze napisał, forum to ludzie, a że ludzie teraz tu...to co mam byc tam Odpowiedz Link