kowalowa Re: charakter pisma ;-) 19.03.14, 23:37 ja mam za każdym razem inny tzn mam ich kilka, zależy od długopisu, podłoża..nie wiem no...tak mam; i ogólnie strasznie bazgrolę, i im bardziej się staram, to tym bardziej mi nie wychodzi mam to po tacie chyba; on tak pisał niewyraźnie, że zaczął pisac drukowanymi literami Odpowiedz Link
beata985 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 05:17 oj nie, obawiam sie , że nikt by nie odczytał ale nie wiem jak u Was, u mnie dużo zależy od długopisu i rodzaju kartki-jednyi piszęsuper a i nnymi bazgrzę...;d ja nawet raportów nie wypisuję, bo zawsze pokreślone..dzizsiaj muszę bo mnie koleżanka do wiatru wystawiła.. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 08:04 Lepiej nie, ja nawet na klawiaturze bazgrzę Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 13:12 hahah no prosze, dwa charakterki w tobie siedzą ciekawe jaki jestes znak zodiaku, czy sie potwierdzi? Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 16:43 podejrzewałam,ze jeden z trzech: -ryby (jak ja) niezdecydowane, raz w jedna raz w druga strone je ciagnie -bliźniaki-podwójna osobowosc -waga-nie moze sie zdecydowac, wciaz sie waha- jak moja mama-ech zakupy z nia to watpliwa przyjemnosc-to, a moze to, kupi, na drugi dzien zamienia, potem oddaje, bo jednak to nie takie, brrr trzesie mnie wtedy hahaha a Twoje pismo kiedy sie zmienia-tak na zawołanie piszesz jak chcesz, czy w zwiazku z nastrojem, czasem na napisanie czegos? inne? ja mam srednie tak sadze, czasem zazdroszcze gdy ktos ma tak zwane 'wyrobione' pismo, zgrabne, czytelne, dorosłe i ładne, moja mama wlasnie takie ma-tu sie nie waha Odpowiedz Link
grave_digger Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 18:59 Jak chcę ładniej i bardziej czytelnie pisać to piszę prosto. Dla siebie piszę pochyło. Zakupy robię bardzo konkretnie. Wpadam, widzę co jest, wiem co chcę a czego nie, kupuję i wypadam. Nigdy nic nie oddaję. Zawsze wiem czego chcę. Jestem bardzo konkretną osobą i nigdy się nie waham. Niektórzy mają mnie za heterę. Ale tylko w życiu codziennym. W pracy jestem przeciwieństwem - raczej miękka i przymykająca oko Odpowiedz Link
totorotot Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 08:35 Super wątek Ja mam różne rodzaje pisma. Chyba z dziesięć . Potem wkleję. Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 13:14 czekam niecierpliwie na fotki. z 10 powiadasz? nature chyba tez masz rózną hę? Odpowiedz Link
prigi Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 12:26 eeeee.....jakieś małe zdjęcie mi wyszło jak to powiększyć? Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 13:11 za mała rozdzielczosc, nic nie widac. wybierz w programie wieksza, np. 400X 300. probowalam twoje sciagnac i powiekszyc,ale sie rozmazało Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 16:48 wilowka napisała: > hmmm, w sumie masz troche podobne do mojego, no moze ja ciut ładniejsze ja tam moge je spopkojnie odczytać. po tym jak przez 3 lata mialam ucznia, który taaaak bazgrolił, to chyba juz nawet zaden lekarz mnie nie zdziwi..a moze on lekarzem bedzie? bo głupi nie był a szlaczki niestety były i beda, ale ucza nie tylko zgrabnego pisma,ale i posługiwania sie linijką, utrzymywania jakiegos ładu i no i wymyslania co rusz czegos nowego Odpowiedz Link
wilowka Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 16:53 Szlaczki były i będa, ale głupotą jest oczekiwanie że wszyscy będą ODTWARZAĆ je jednakowo równo (choć ja akurat ze szlaczkami radziłam sobie świetnie) i przełoży się to na doskonały piękny równiusi krój pisma Odpowiedz Link
olinka20 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 19:46 Wilowka, kto ci powiedział, ze ciezko cie odczytac??? W ogole sie nie zna! Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 20:18 e, jak dla mnie calkiem normalny i czytelny. w sumie nie widzialam tu jeszcze probki pisma, ktory by byl jakis niezwyczajny, niespotykany, inny. moze sie doczekamy, kiedy wiecej zdecyduje sie pokazac Odpowiedz Link
grave_digger Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 20:25 Moja koleżanka z pracy ma wyjątkowe i piękne pismo. Odpowiedz Link
grave_digger Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 20:25 I znam dwóch nauczycieli z potężną dysgrafią. Odpowiedz Link
olinka20 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 20:31 Nie mowiłam, ze mam inne, tylko wg mnie bazgrze jak kura pazurem. Teraz sie starałam Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 20.03.14, 21:48 skomplikowany i złożony człowiek jesteś niewyraźne jak diabli,ale jakos dojrzałam Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: charakter pisma ;-) 21.03.14, 17:24 Byłam kiedyś na takim szkoleniu, gdzie nasza 'trenerka" potrafiła powiedzieć naprawdę dużo o człowieku na podstawie charakteru jego pisma. Mi nie chciała powiedzieć ani słowa. Popatrzyła na notatki i poszła To się pochwalę , a co. Może dowiem się o sobie czegoś ciekawego Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 21.03.14, 19:27 domyslam sie co nie chciala Ci powiedziec, ale to nie musi byc prawda oczywiscie. dlatego pewnie przemilczala, bo mozna niepotrzebnie kogos urazic. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: charakter pisma ;-) 21.03.14, 19:55 jk3377 napisała: > domyslam sie co nie chciala Ci powiedziec, jk3377 pisz, albo strzelę focha jak już zaczęłaś to mnie oświeć. Może być na priv. Jestem w stanie przyjąć na 'klatę' najboleśniejszą prawdę o sobie. A pomnik Ci postawię jeśli dowiem się czegoś czego nie wiedziałam Inne magielki też będą Ci za tę wiedzę wdzieczne Odpowiedz Link
jk3377 Re: charakter pisma ;-) 21.03.14, 20:01 cholera no, nie obraz sie, bo nie ja to wymyslilam,ale oprocz tego co w linkach piszą, znane jest,ze pismo pochyłe w lewo, to ludzie fałszywi co jak wczesniej pisalam, nie zawsze sie pokrywa, wszak to pseudonauka i nie oparta na faktach poza tym, znam osobiscie tak cholernie fałszywą osobę,a franca ma pismo na prawo heheh chyba sie zmusza sorki Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: charakter pisma ;-) 21.03.14, 20:30 Rzeczywiście daleko od prawdy. Już myślałam, że to chodzi o to , że wredna jestem i nikt mi tego nie chce prosto w twarz powiedzieć . Właśnie za to, że mam swoje zdanie i walę prosto z mostu mnie nie lubią. Mam takich dwulicowców w pracy na pęczki a piszą różnie i to mnie przeraża. Na szczęście większość wyczułam na odległość. Wystarczy wziąć dzień wolnego i wiem o sobie i o wszystkich wszystko . Jedną trudność sprawia mi by z kulturą i delikatnością powiedzieć im "odpierdolcie się" ode mnie Odpowiedz Link
grave_digger Re: charakter pisma ;-) 26.03.14, 09:59 Pismo pochyłe w lewo to introwertycy, w prawo to ekstrawertycy i fałszywość nie ma tu nic do tego. Znaczy, może być i po jednej i po drugiej stronie Odpowiedz Link
grave_digger Re: charakter pisma ;-) 26.03.14, 10:00 Poza tym, z pisma zuzanki widać też, że mocno stąpa po ziemi, ale fantazji jej nie brakuje. Kiedyś przeczytałam książkę o grafologii Odpowiedz Link
jk3377 trochę info o charakterze pisma- link 21.03.14, 19:31 www.papilot.pl/lifestyle-ciekawostki/3707/Grafologia-co-mowi-o-tobie-charakter-pisma.html Odpowiedz Link
jk3377 Re: trochę info o charakterze pisma- link-2 21.03.14, 19:35 odkrywcy.pl/kat,1038059,title,Co-mowi-o-tobie-twoje-pismo,wid,15874543,wiadomosc.html?smg4sticaid=61268c Odpowiedz Link
solejrolia Re: charakter pisma ;-) 21.03.14, 20:40 Piszę wypisz-wymaluj jak Olinka POWAGA. Tyle, że tak wygląda moje pismo jak staram się, i skupiam na tym co piszę, i piszę wtedy wolno. Bo jak piszę szybko- to jak kura pazurem, samej jest mi trudno się rozczytać. (albo rozszyfrować raczej) Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: charakter pisma ;-) 26.03.14, 01:22 Znałam kiedyś osobę która pisała takie z jak Ty. Ona to była popierdolona, mam nadzieje że to nie przez to z Odpowiedz Link
grave_digger Re: charakter pisma ;-) 26.03.14, 10:13 Pierwszy raz widzę u kogoś takie 'z'. Moje często jest jedną kreską a u ciebie takie wymyślne. Odpowiedz Link
next_exit Re: charakter pisma ;-) 26.03.14, 21:43 DOkladnie, tak piszą Z we Francji Tez tak pisałam na lekcjch francuskiego. Odpowiedz Link
fajtek_kot Re: charakter pisma ;-) 27.11.15, 23:03 Nie tylko,rosyjskie też podobne.chyba Odpowiedz Link