dziewczyna_bosmana 16.11.15, 19:46 a na forum pustki. Gdzie się podziewacie Magielki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulec Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 16.11.15, 21:14 Odrabiam lekcje z Młodym, głaskam kota i czytam Odpowiedz Link
serei Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 17.11.15, 07:37 od rana praca, obowiązki, popołudnia z dzieckiem, wieczory w ramionach z mężem Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 17.11.15, 10:27 No właśnie, te ciemne popołudnia... Wychodzę rano z domu - ciemno, wracam z roboty - ciemno. Najchętniej bym przespała te kilka tygodni do świąt, bo teraz jestem nie do życia Odpowiedz Link
ciri_77 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 17.11.15, 14:20 Dom, dzieci, lekcje a wieczorem wcześnie do łóżka, starac sie o trzecie Odpowiedz Link
ciri_77 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 18.11.15, 08:41 Wiesz, niezależnie od wyniku sam proces twórczy jest świetnym sposobem na jesienne nastroje Odpowiedz Link
hamerykanka Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 17.11.15, 23:45 Ja non stop sprawdzam pogode. Wczoraj mielismy pogotowie tornadowe, na nasze szczescie przeszlo bokiem. Mielismy kilka gradobic i gwaltowna burze. Ciagle sprawdzalam konie, czy wszsytko jest w porzadku (sa wolnochodzace po pastwisku, stajnia angielska), czy nie probowaly zwiac, czy nie porwaly derki (paski przytrzymujace derke moga sie zaplatac wokol nog i spowodowac np zlamanie). Dzis mam powtorke z rozrywki, tylko caly dzien mamy pogode sztormowa i snieg z deszczem, tnacy po ciele. A zaraz za pol godziny bede jechala odwiezc dziecko na zajecia pozaszkolne. Do tego psy wariuja, bo jest zimno i drzwi tarasowe na tylne podworko zostaly zamkniete, wiec musze wpuszczac i wypuszczac non stop. Jedyne bezproblemowe sa koty. Otworzylam im drzwi do pokoju corki i tam hasaja. A ja jutro mam druga wizyte o chirurga ortopedy... Odpowiedz Link
hamerykanka Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 17.11.15, 23:59 Tak wygladala superkomorka burzowa nad nami, z ktorej rodza sie tornada. Wyglada jak gigantyczne UFO. Na dole znajduja sie oddzielone chmury, ktore przeksztalcaja sie odpowiednich warunkach w lejek. Wczoraj zanotowano w okolicy piec takich lejkow, z czego jedna miala 1,5 km podstawe... pl.wikipedia.org/wiki/Superkom%C3%B3rka_burzowa Byla za duzana jedno zdjecie Odpowiedz Link
olinka20 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 18.11.15, 09:06 Jak w filmach.... Piekne, ale tylko na zdjęciach, na zywo bym sie bała. Odpowiedz Link
zales239 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 18.11.15, 09:38 A ja mam jak co roku URLOP o tak fantastycznej porze roku ;> Rano wyprawiam Młodego do placówki i właściwie mam wolne Siedzę czytam ,chciałabym z psem wyjść na dłuższe spacery , ale u nas leje non stop już n-ty dzień. Wieczorem siłownia itp ,książka,fejs Odpowiedz Link
olinka20 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 19.11.15, 20:35 Zalesiowa, młody zaraz bedzie duzy, to brykniesz sobie na kanary Słonce jest i w listopadzie Odpowiedz Link
zales239 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 20.11.15, 13:32 No jadem jadem i to za tydzień Nie będę przeca czekała aż Młody będzie Dorosły hehe. Młody ma tatę i tam będzie mieszkał. Ale to tylko tydzień -w wiadomym towarzystwie Odpowiedz Link
fajtek_kot Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 18.11.15, 20:23 Ciarki mnie przeszły.....trzymajcie się tam w tej Hameryce. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 19.11.15, 20:03 Dzieki Moglo byc gorzej. Tak wygladalo w sasiednim miescie Odpowiedz Link
ciri_77 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 20.11.15, 09:31 Wygląda jak z horroru ;-( Odpowiedz Link
zales239 Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 20.11.15, 13:33 Zdjęcie MEGA! Strach się bać . Odpowiedz Link
hamerykanka Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 24.11.15, 21:27 Idzie sie przyzwyczaic Odpowiedz Link
melancho_lia Re: ciemne popołudnia, zimne wieczory 20.11.15, 20:04 Ja dogorywam na końcówce ciąży i kończę szykowanie wszystkiego dla noworodka. Odpowiedz Link