olinka20 20.11.15, 20:30 Wygrałam wejsciowke na trening z Chodakowską, 5 godzin roznych aktywnosci fizycznych, po co mi to było? Mi, leniowi patentowanemu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:27 od dzisiaj masz nowa ksywke hehe ,,chodakowska'' Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:30 JAk cie palnę w czajnik to popamiętasz !!!! Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:35 he he kto ci reke rozbuja Odpowiedz Link
andziulec Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:41 Eeeej przeca Ty trenująca i taka Chodakowska Ci zaszkodzi? Pfffff Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:44 5 godzin??? Hmmm moze Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:45 Poza tym od 2 miesiecy miałam lenia. W poniedziałek wróciłam do cwiczen, a tu taka niespodzianka Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:48 ej, nie rób tego kotom. Najwyzej udawaj że ćwiczysz... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:54 Myslisz, ze sie te gnojki przejmą???? Ty to masz o nich dobre zdanie Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 12:46 jakie przejmą moja droga? Ja się pytam kto im bedzie usługiwał jeślity zejdziesz... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 14:17 Chłop moze da rade Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 21:35 Koty to dobre na zakwasy som. Okładasz bolące miejsce kotem i powoli przechodzi o ile kot nie pitnie wcześniej Takżetego, nie wyrażaj się kuleżanko o swoich koteckach, bo przeczytają, sie obrażą i jak będziesz już zdychać po treningu to tylko zobaczysz w oddali falujące ogony i nie będzie żadnej pomocnej kociej skórki Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:51 tej co to sa bon moty Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 21:53 Przeciez ci napisałam kochana sjp.pl/bon+mot Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 20.11.15, 22:37 no widzisz bo ja to jestem taka ,,old faszyn'' i czasem nie nadazam hehehe Odpowiedz Link
jowita771 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 07:38 5 godzin? Nieźle. Ja wczoraj zrobiła sobie trening, ale tylko godzinę i piętnaście minut. Dwa dni wcześniej też. Teraz staram się tak co drugi dzień ćwiczyć, bo czytałam, że codziennie to wcale nie jest dobrze. Ale pięć godzin jeszcze nigdy nie ćwiczyłam. Odpowiedz Link
zales239 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 11:18 Przyjaciółka była w Szczecinie na takim maratonie z Lewandowską. Psiapsióła typ sportowca ,ale była lekko przerażona czy da radę. Ćwiczenia non stop ,nie zdążyła sięgnąć po wodę a już następne układy hehe. Zlana potem , udżwignęła to , ale mąż musiał pomóc jej wsiąść do auta,bo nogi odmówiły posłuszeństwa Także ten... Olina musisz się przygotować, że łatwo nie będzie Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 12:32 Jak nie masz kondycji to nie pisałabym się na 5 godzin, bo faktycznie wyjdziesz z treningu nogami do przodu . Popytałabym koleżanek i wymieniłabym wejściówkę na symboliczną czekoladę Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 14:16 Mam, mam No i oczywiscie to nie jest non stop 5 godzin. 5 godzin trwaja całe warsztaty, w tym sa 4 treningi, spotkanie z dietetykiem i tego typu pierdolety Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 16:44 4 treningi to brzmi groźnie, ale najgorsze to chyba dietetyk - pitu pitu o wyższości papki z ciecierzycy czy innego topinamburu nad lodami waniliowymi z podwójnym sosem czekoladowym, orzechami laskowymi i suszonymi figami. Powiadam ci, nie idź tą drogą Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 16:51 Nie przesadzaj. Tysiące lasek było i żyją 😉 zresztą przymusu uczestnictwa nie ma. Jak się zmecze to sobie zrobię przerwę. A co do spotkania z dietetykiem to akurat Chodakowska promuje jedzenie a nie głoszenie 😉 Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 22.11.15, 01:53 No pacz pani, kto przesadza i watek zaklada ze jednak moze ponjedzialku nie dozyc. Oj cos mi sie wydaje, ze nie stosujesz sportowego kremu - zacznij ! Chodakowska promuje glownie siebie ?? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 22.11.15, 09:24 Yyyy miało byc głodzenie, ale głupi telefon wiedział lepiej co chcę napisac Nie no spoko, ja taka troszke kokietka jestem Sportowy krem do rąk spakowany i za 2 godziny ruszam na wycisk Odpowiedz Link
beata985 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 13:08 5 h?!?!?!! ocipiałaś?!?!?!!?!? koniecznie się odezwij... Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 21.11.15, 21:37 Olina nie zapomnij o kremie, bez kremu to się nie liczy. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 22.11.15, 09:25 Juz spakowałam Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jakbym w pon sie nie odzywała to nie zyje ;) 22.11.15, 21:14 Żyje żyje. Nikt mnie nie musiał wciagac do auta. Sama wróciłam niuniusiem. Ale czuję udka oj czuję. Te młode siksy odpadły w połowie Stare raszple jak ja cisnely do końca. A treningów było więcej 😉 Odpowiedz Link