najeeli 12.02.16, 21:47 Siwieje i chciałabym łagodnie pofarbować włosy - czym? włosy mam ciemnoblond z naturalnymi jasnymi kosmykami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautywomen Re: do farbujących włosy - pytanie 14.02.16, 10:23 tylko i wyłącznie ta farba, a używałam już chyba wszystkiego, henny ziołowe i inne wynalazki www.lorealparis.pl/casting-creme-gloss.aspx Odpowiedz Link
grave_digger Re: do farbujących włosy - pytanie 14.02.16, 17:05 A co tam, wypowiem się. Z wszystkich farb chemicznych dostępnych drogeriach, ta jest najlepsza. Szybko, łatwo, nie farbuje skóry, włosy po są ładne, miękkie, farba długo trzyma. Odpowiedz Link
karmadaczen Re: do farbujących włosy - pytanie 06.02.17, 12:53 OMEGA + Deli- farba z kwasami Omega, świetna i nie droga, ja kupiłam ją w promocji tutaj: osklep.delia.pl/pl/p/Farba-do-wlosow-CAMELEO-OMEGA-/428 Odpowiedz Link
kasandra1207 Re: do farbujących włosy - pytanie 20.02.17, 15:31 Znam tą farbę. Jest bardzo dobra. Odpowiedz Link
wanessa18 Re: do farbujących włosy - pytanie 16.05.17, 13:52 Zgadzam się farba jest bardzo dobra, a w dodatku teraz dzięki niej można wygrać lot do Paryża na wybrane pokazy Fashion Week. Więcej można dowiedzieć się na blogu omega.cameleo.eu/ Odpowiedz Link