irys44
04.07.14, 18:59
Witam.Mam 50 lat.Choruję od ponad 20 lat ,zdiagnozowano mnie około 7 lat temu.Najpierw było leczenie standardowe,które tylko pobudziło moją chorobę później 9 miesięcy leczenie iliads które nic nie wniosło do mojego leczenia,później były zioła Buhnera około półtora roku.Na początku było coraz lepiej ale po około roku objawy zaczęły powracać.Zrezygnowałam z ziół z z USA i zaczęłam stosować polskie zioła,Na polskich ziołach i nalewkach potwornie herksowałam i były bardzo pracochłonne więc postanowiłam przejść na olejki d.Nemo Oto pierwsze seria olejków i reakcje po nich:GO1- natychmiastowe działanie,silne bóle mięśni,kości,drętwienie lewej nogi i ręki,bóle zębów,żeber,kości twarzy,bolące uda i piszczele.Brak siły w rękach,niestabilny chód,senność w dzień.
KSZ- niesamowite poty,po przebudzeniu sztywność mięśni,ból nóg,drętwienia rąk,nóg i twarzy,szczypanie ,pieczenie,robaki pod skórą.
ESG- drętwienia rąk i nóg,bóle kostek,nadgarstków,ramion,poty nieco się zmniejszyły,bóle węzłó chłonnych pod paczami,trzeszczenie i pękanie kości na wszystkich olejkach.Koordynacja ruchowa zachwiana.
GOS- nasiliły się bóle kości,sztywność mięśni,drętwienie twarzy,wieczorem zespół niespokojnych nóg,zła koordynacja ruchowa,pobolewanie kręgosłupa lędźwiowego,kolan,ból ucha,szczęki senność,pocenie się,senność,rozpierający ból w łydkach.
EO1- ból brzucha,bóle mięśni łydek,ból potylicy,prądy w rękach,ból pleców,miednicy,niemoc w rękach.Swędzenie,pieczenie i robaki pod skórą,rozpierający ból łydek i ścięgien,ból ucha ,zatok,ogólne rozbicie i senność.
Olejki stosuję od maja 2013roku czyli już ponad rok.Czuję dużą poprawę ale do wyzdrowienia jest jeszcze daleko.Zresztą nie sądzę,że kiedykolwiek wyzdrowieje z tego dziadostwa ale przy olejkach mogę normalnie funkcjonować i nie są czasochłonne.