wiktor601
11.02.15, 06:18
SM to wielka trwoga , im wiecej wiedzialem o tej chorobie tym bardziej mnie przerazala , i moge powiedziec z reka na sercu ze jak odkrywalem chorobe z Lyme moje przerazenie siegalo zenitu!
Jestesmy wdzieczni za swiatlo bo ukazuje nam droge po ktorej idziemy ,ale bez ciemnosci nie mielibysmy pojecia ze istnieja gwiazdy .
Kilka lat temu bedac w wielkiej potrzebie zadalem pytanie "co medycyna konwencionalna ma do zaoferowania w przypadku choroby ktora nazywa sie SM"
Moje poszukiwania byly intensywne i bardzo ekstensywne , staralem sie korzystac z prac naukowych najlepszych znawcow tematu ,(publikacje polskie nie sa zbyt obszerne w tej materi) Rozczarowanie bylo wielkie kiedy odnalazlem ze medycyna konwencjonalna moze zaoferowac chemioterapie i wozek inwalidzki .
Znalazlem i spotkalem duzo ciekawych prac i wspanialych ludzi np.dr. David Wheldon ktory wyleczyl wlasna zone ktora juz byla na wozku z SM www.davidwheldon.co.uk/ms-treatment.html udowodnil ze przyczyna SM jest bakteria chlamydophila pneumoniae i za to byl przesladowany.Podczs mojej wedrowki prawdziwe zdziwienie nastapilo w momencie gdy znakomity radiolog z NY przegladajac MRI mozgu napisal do mnie ze przegladal przekroje MRI kilka razy i nie sadzi ze stwardnienia ktore sa na przekrojach swiadcza ze jest to SM dlatego ze uklad i umiejscowienie swietnie pokrywa sie ze stwardnieniami mozgowymi ktore wystepuja u ludzi chorych na Lyme Disease i nie widzi podstaw zeby potwierdzic SM
Przyznaje ze to bylo zaskakujace, dlatego ze diagnoza SM byla potwirdzona przez kwiat polskiej neurologii i choroba z Lyme byla wykluczona .Rezultatem rozpoznania pana Dr.z NY byly testy na borelioze , wynik pozytywny , rozpoznanie neuro-borelioza zaawansowana , przyjalem diagnoze jako fakt oczywisty malo wtedy wiedzac o chorobie z Lyme. Moje poszukiwania rozpoczalem od bakteri Bb odkrytej przez pana Dr. Willy Burgdorfer zeby sie dowiedziec co to za bestie powoduja chorobe przenoszona przez kleszcze. Odkrylem dwa swiaty medyczne ktore istnieja jeden to ten calkowicie zdominowany przez Big Pharma Medycyna Konwencjonalna ,drugi swiat z ktorym sie walczy Medycyna Naturalna mam na mysli (nie syntetyczna) wliczajac wszystkie rodzaje . cdn.
PS
Wiadomoscia oczywista dla mnie jest fakt ze rodzina krolewska w UK leczy sie med. naturalna .