slawomir002 08.06.16, 13:02 Mam pytanie o urządzenie o nazwie Generator plazmowy Rife Rpz 14. Mają go w kilku miastach prywatne firmy, podobno wielu osobom pomógł - czy ktoś może coś powiedzieć? Pozdrowienia dla wszystkich cierpiących Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan440 Re: Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzysta 14.06.16, 20:51 Jakoś nie ma za dużo opisów chorych którym pomógł a Ci co obsługują to zdecydowanie bardziej polecają Odpowiedz Link
goldendawn Re: Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzysta 07.12.16, 15:24 Z generatorem pewnie jest tak jak z resztą.Jednym coś tam pomoże innym nie. Odpowiedz Link
wozny1234 Re: Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzysta 15.09.21, 08:57 Ja byłem w gabinecie Herbasol i tam mi pomógł i to bardzo. Jest on w Wrocławiu. Robią diagnostykę, przekazują wiedzę i mają tam tym terapie. Odpowiedz Link
ania_frania_emma Re: Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzysta 10.10.21, 19:42 Mi bardzo pomógł . Zniknęły lęki, nerwobóle, bóle stawów nie są już tak dokuczliwe. Lęki które miałam były najgorsze. Na szczęście 🤞 ten objaw został już wyeliminowany. Trzeba próbować wszystkiego. Nie poddawać się jeśli będą zaostrzone objawy (u mnie były), później objawy zaczely się wyciszać. Odpowiedz Link