Dodaj do ulubionych

Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzystał?

08.06.16, 13:02
Mam pytanie o urządzenie o nazwie Generator plazmowy Rife Rpz 14. Mają go w kilku miastach prywatne firmy, podobno wielu osobom pomógł - czy ktoś może coś powiedzieć? Pozdrowienia dla wszystkich cierpiących
Obserwuj wątek
    • jan440 Re: Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzysta 14.06.16, 20:51
      Jakoś nie ma za dużo opisów chorych którym pomógł a Ci co obsługują to zdecydowanie bardziej polecają
      • goldendawn Re: Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzysta 07.12.16, 15:24
        Z generatorem pewnie jest tak jak z resztą.Jednym coś tam pomoże innym nie.
    • wozny1234 Re: Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzysta 15.09.21, 08:57
      Ja byłem w gabinecie Herbasol i tam mi pomógł i to bardzo. Jest on w Wrocławiu. Robią diagnostykę, przekazują wiedzę i mają tam tym terapie.
    • ania_frania_emma Re: Generator plazmowy RPZ 14 - czy ktoś korzysta 10.10.21, 19:42
      Mi bardzo pomógł . Zniknęły lęki, nerwobóle, bóle stawów nie są już tak dokuczliwe. Lęki które miałam były najgorsze. Na szczęście 🤞 ten objaw został już wyeliminowany. Trzeba próbować wszystkiego. Nie poddawać się jeśli będą zaostrzone objawy (u mnie były), później objawy zaczely się wyciszać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka