ostatni-samuraj 03.10.16, 21:45 Witam. Zdiagnozowany u mnie boreliozę na badaniu biorezonansem. Czy takie badanie jest wiarygodne? Czy może lepiej jeszcze zbadać krew? Chodzi głównie o wiarygodność, bo badań nigdy za wiele. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
full_of_light Re: Diagnoza biorezonansem - wasze opinie 04.10.16, 22:26 Lekarze powiedzieliby ci że to pseudonauka. Wg mnie wszystko zależy od sprzętu jakim przeprowadza się badanie i często od wiedzy i umiejętności osoby, która to badanie robi. Wiesz jakim urządzeniem miałeś robione badanie? Ja miałem styczność z urządzeniem MORA, u mnie wykryło boreliozę. Z relacji kolegi, który kiedyś tym leczył boreliozę wiem, że jest to całkiem pewne, w trakcie leczenia można nawet określić na jakim "poziomie" jest choroba i monitorować aż do całkowitego wyleczenia. Odpowiedz Link
jan440 Re: Diagnoza biorezonansem - wasze opinie 12.10.16, 16:28 Ja akurat wierzę w naukę i wielokrotnie potwierdzone właściwości bakteriobójcze olejków eterycznych. Nadają się one do określania faktu istnienia samej choroby jak i jej natężenia. Proszę przeczytajcie sobie olejkowyzielarz.pl/index.php/test-boreliozowy czy też rozdział reakcje na tej samej stronie. Odpowiedz Link
adrian_fenig Re: Diagnoza biorezonansem - wasze opinie 01.11.16, 19:00 Wyleczenie boreliozy metodą biorezonansu to zadanie które należy zaliczyć do bardzo trudnych, o ile w ogóle możliwych. Natomiast diagnostyka metodami biorezonansu może być przydatna. Ja kiedyś zabrałem olejki eteryczne i nalewki ziołowe na takie badanie, aby sprawdzić jak ze mną "rezonują". Co ciekawe te preparaty, które dawały u mnie najlepszą poprawę, zostały określone w badaniu na urządzeniu mora jako najskuteczniejsze pod kątem leczenia boreliozy. Odpowiedz Link
diwal58 Re: Diagnoza biorezonansem - wasze opinie 09.11.16, 20:04 Witaj "ostatni samuraju"! Nie uważam, aby trzeba było po badaniu rezonansem, dawać się jeszcze nakłuwać i badać tym samym krew w kieunku boreliozy. Nie uwazam tak, mimo, iż sam miałem robione zarówno jedno badanie, jak i drugie, to preferowane przez medycynę konwencjonalną. Tak więc u mnie biorezonans potwierzdił tylko badanie krwi na obecność bakterii - wynik pozytywny! Ozcywiscie badanie biorezonansowe wykryło u mnie znaczną koinfekcję skaładającą się z większych (przywra w watrobie), jak i mniejszych, mikroskopijnych wręcz pasożytów, a w tym bakterii boreliozy, mykoplazmy, babesji, chlamydii, bartonelli... i innych. Nie wykryło mi jedynie toksokarozę, jaką zawierał wynik typowo medyczny. Oczywiscie , poza tradycyjnymi metodami, istnieją jeszcze dokładniejsze badania krwi, które jednocześnie mozna potwierdzic rezonansem, ale jaki jest sens ich wykonywania... Za wszystko sie teraz płaci, ale nie wszystko sie jednak opłaca z uwagi na brak skutecznosci. Odpowiedz Link
piterpk2 Re: Diagnoza biorezonansem - wasze opinie 24.11.16, 13:48 Hej Apropo biorezonansu. Mam do sprzedania urządzenie Bioharmonex bh3 zapraszam: lublin.oglaszamy24.pl/m/ogloszenie/588652258/lublin-Bioharmonex-BH3.html Odpowiedz Link
aceae Re: Diagnoza biorezonansem - wasze opinie 10.02.19, 22:54 Przestrzegam przed biorezonansem w puszczykowie, pani ania ma znikomą wiedzę medyczną i zapisuje leki po których stan się tak pogarsza że chory trafia w trybie pilnym do szpitala a niewydolność nerek z małej wskakuje na znaczną... spowodowała lekami uszkodzenie nerek... żal że się tam trafiło Odpowiedz Link
piwne_oczka99 Re: Diagnoza biorezonansem - wasze opinie 09.03.21, 16:26 Badanie biorezonansem , jeśli jest robione przez doświadczonego diagnostę jest w stu procentach wiarygodny, pokazuje on nawet stany zapalne najmniejszego nasilenia. Odpowiedz Link
wozny1234 Re: Diagnoza biorezonansem - wasze opinie 15.09.21, 08:48 Ja chodziłem do gabinetu Herbasol i tam też mi zdiagnozowali borrelie wraz z koinfekcjami. Powiedzieli mi, że badania na borrelie to wiarygonosć ok 30% po przez jej mechanizmy obronne. Chodziłem na generator u nich i mi to bardzo pomogło. Jak chcesz to możesz zasięgnąć wiedzy u nich, oni ci na pewno pomogą. Odpowiedz Link