goldendawn 16.12.16, 12:11 Jak ktoś z Warszawy albo okolic to można się zapisać na bezpłatne konsultacje www.gabinetprana.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan440 Re: Gabinet Prana konsultacje 16.02.17, 17:03 Ktoś był, stosował, wyleczył się? Odpowiedz Link
bella456 Re: Gabinet Prana konsultacje 08.09.17, 19:13 podbijam wątek, czy ktoś był u pana Roberta leczyć boreliozę? Odpowiedz Link
anissa4 Re: Gabinet Prana konsultacje 01.12.17, 15:01 Był i wyleczył. Nawet jakaś dziewczyna na fb też o nim pisała, też wyleczyła u niego. Poszukaj strony borelioza i życie czy jakoś tak. Odpowiedz Link
yonosoyelpunto Re: Gabinet Prana konsultacje 15.03.18, 12:13 Leczyłem się ok trzech miesięcy od listopada do konca stycznia. Póki co to nie mam żadnych objawów i wb juz mi nie wychodzi. Znalazłem takiego bloga na fb borelioza i zycie. Dziewczyna która go prowadzi polecała mi ten gabinet. Poza tym na fejsie jest grupa zamknieta boreliozy i tam kilka osób też podobno go poleca. Z tymi gabinetami to jest tak że jak komuś pomogło to poleca a jak nie to siedzi cicho. Trzeba próbować , ja wcześniej zostawiłem kasę w innym gabinecie na wiosnę i nie było żadnej poprawy. Odpowiedz Link
magazela Re: Gabinet Prana konsultacje 04.07.18, 12:01 Ile płacicie za konsultację u fitoterapeutą? Odpowiedz Link
ankazet777 Re: Gabinet Prana konsultacje 27.01.19, 11:52 Czy w międzyczasie ktoś korzystał? Jakie doświadczenia? Odpowiedz Link